miercuri, 1 februarie 2017

În temeiul Art. 118 (1) din Constituția României, în vederea eradicării statulul paralel implantat în România contra voinței democratice a poporului român, solicităm armatei arestarea tuturor persoanelor dovedite și suspecte a fi agenți/colaboratori ai fundațiilor Soros, ai organizațiilor masonice și ai serviciile de informații aparținând unor terțe state!

Legat de manifestatiile din aceste zile pe temele privind gratierea (amnistia), codurile penale si coruptia! Exprimă o acțiune civică extrem de bizară, pe fondul în care românii nu au nicio atitudine în timp ce pădurile României sunt defrișate la liber de diverse consorții internaționale, salariile și pensiile sunt sub limita de supraviețuire sau când președintele Republicii Moldova are revendicări teritoriale asupra României sau când cca. 5 milioane de români sunt alungați de foame pe teritoriile altor state! Dar s-a trezit brusc la români așa o atitudine civică nemaintânită pînă în prezent, pe teme total secundare legată de gratiere (amnistie), codurile penale si coruptie! Acest lucru este complet bizar - in loc sa protesteze pt. elemente esentiale din viața de fiecare zi, românii protestează vehement pt. lucruri secundare.

Am analizat cu deosebită atenție, profilul manifestațiilor.  Acesta nu sunt deloc ceea ce par a fi, prezintând suficiente indicii că au la bază o manipulare a maselor de oameni de bună credință, de către entități/persoane/organisme din afara României.

 Entitățile/persoanele/organismele din afara României având 2 scopuri esențiale:

-  menținerea/preluarea controlului total asupra bugetului României;
- blocarea eliberării prin amnistie a sute de persoane care pot depune mărturie privind existența unui stat paralel pe teritoriul României controlat de entități/persoane/organisme din afara României, ceea ce ar determina prăbușirea accelerată a statului paralel care căpușează România de ani buni de zile.

Mass media a prezentat în ultimele luni, dovezi mai mult decât suficiente asupra faptului că România este condusă de mai mulți ani, de rețele de persoane care deteriorează prin diverse metode, voința poporului român! Persoanele respective se regăsesc în toate mediile de influență a vieții politice, civice și decizionale din România, inclusiv in justiție si in serviciile de informatie, alcătuind o adevărată republică paralelă! Caracteristica de bază a acestor membri ai republicii paralele este aceea că întreprind diverse acțiuni care nu corespund nicidecum voinței poporului român, membrii în cauză falsicând noțiunea de stat de drept ca fiind un stat al instituțiilor pe care ei însuși l-au fabricat, și nicidecum al cetățenilor români!

Fenomenul este identic cu ceea ce s-a întâmplat în Turcia, când clericul Fettulah Gulen a organizat un adevărat stat paralel pe teritoriul Turciei, membrii rețelelor Gullen preluând deciziile în sectoare importanțe ale vieții politice, instituționale și civice din Turcia. Prin subminarea voinței democratice a poporului turc. Președintele turc Erdogan a reacționat și în cooperare cu membrii armatei loiali poporului turc, pe fondul unui larg sprijin popular, a procedat la arestarea membrilor statului paralel turc. În număr de circa 100 000, existenti în toate spectrele societății, inclusiv de la Curtea Constitutională a Turciei! Ca nuanță, membrii republicii paralele a lui Fettulah Gulen, având informații despre intențiile președintelui Erdogan de a anihila republica paralelă prin operarea unor arestariin randul membrilor acesteia, a încercat o ultimă metodă disperată de a induce în eroare poporul turc. Membri ai Republica Paralele coordonate de Fettulah Gulen încercând să preia cu câteva zile mai înainte înainte, puterea totală, printr-o lovitura de stat menită să anihileze acțiunea de eradicare a statului paralel care urma a fi derulată de președintele Turciei!  Lovitura de stat eșuând total, urmare a sprijinului majorității armatei care l-a urmat pe președintele Erdogan, armată care și-a îndeplinit astfel datoria sacră constituțională în fața poporului turc, respectiv de apărare a democrației constituționale așa cum este dorită de poporul turc, și nu cum a fost denaturată de liderii liderii statului paralel implantat pe teritoriul Turuciei!

În contextul evenimentelor care se întâmplă acum în România, pe fondul în care există fapte clare, în derulare, care demonstrează că există acțiuni concrete ale unor persoane decidente din România, îndreptate contra Guvernului României - guvern care reprezintă  legitimitatea marii majorități a electoratului, solicităm membrilor de bună credință ai Armatei României, următoarele:

1]. Să se subordoneze exclusiv poporului român - și nu acelei grupări de persoane care formează statul paralel, și să garanteze în acest mod democrația constituțională! Apelul se adreseaza in egală măsură și acelor membri din celelalte instituții din domeniul apărării și securității naționale, precum și din justiție și care mai sunt loiali poporului român!

Astfel, solicitam armatei sa își respecte în calitate de singură instituție subordonată exclusiv  poporului român și singura care are legitimitatea să garanteze democrația constituțională,  obligația fundamentală izvorâtă din Art. 118 (1) din Constituția României: "Art. 118 (1) Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea (...) democraţiei constituţionale"

2]. Să procedeze de urgență la arestarea tuturor persoanelor dovedite și suspecte a fi membri ai statului paralel care funcționează pe teritoriul României, stat paralel creat în România dupa acelasi model  precum cel implantat de Fettulah Gulen pe teritoriul statului turc. Urmând ca persoanele arestate să fie anchetate și condamnate de justiție, dar numai după curățirea în prealabil a acesteia, de către acele elemente dovedite a fi ele însele agenți sau colaboratori ai statului paralel  coordonat de entități/persoane/organisme din afara României.

Legat de solicitari, este mult prea evident că statul paralel implantat în România este constituit din agenți/colaboratori ai fundațiilor Soros, ai organizațiilor masonice și ai serviciile de informații aparținând unor terțe state. Acestea sunt persoane infiltrate la toate nivelurile de conducere din toate instituțiile statului, de la președinție, la justiție și serviciile de informații! Dar si in mass media. Controlul deținut de republica paralelă fiind practic total la nivelul conducerilor instituțiilor, este evident că nicio instituție a statului menită să apere în mod oficial statul real de drept și nu doar pe cel prefabricat ca fiind de drept, nu poate avea o reacție privind eradicarea republicii paralele care subminează voința reală a românilor! Este evident că niciun membru al statului paralel nu se va aresta sau se va acuza pe el însuși sau pe un alt membru al statului paralel, în condițiile în care astfel de membri sunt chiar lideri ai instituțiilor care ar trebui să apere statul real de drept - respectiv pe cel dorit de cetățeni, și nu pe cel dorit de membrii republicii paralele, singura variantă de respectare a democrației constituționale nu este decât cea prevăzută de Art. 118 (1) din Constituția României: "Art. 118 (1) Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea (...) democraţiei constituţionale".

Readucem aminte membrilor de buna credință ai armatei, serviciilor de informații și justiției,  faptul că statul paralel constituie forma cea mai evoluată formă  a terorismului - una aparent domestică, dar care produce distrugeri ireversibile unei națiuni-țintă, așa cum este în acest moment, România!

Mai readucem aminte tuturor să realizeze diferența între noțiunea de ordine constituțională și cea de democrație constituțională. Și care nu semnifică nici pe departe același lucru. Ordinea constituțională aparține exclusiv instituțiilor. Pe când democrația constituțională aparține exclusiv poporului. Fiind evident că dacă poporul sesizează un act de trădare a intereselor sale la nivelul unei instituții sau a mai multor instituții ale statului, acesta nu are nicio autoritate să intervină, ordinea constituțională fiind stabilită de instituții, în funcțiile de propriile lor interese și nu ale poporului. Fiind evident că în situația în care institutiile însele trădează interesele românilor, poporul nu mai are niciun mijloc legitim de a interveni. În contrast, democrația constituțională aparține exclusiv poporului, iar în conformitate cu Art. 118 (1) din Constituția României, nu există nicio instituție obligată să apere ademocrația constituțională, cu excepția armatei. Obligația armatei de apărare a democrației constituționale fiind nelimitată, inclusiv contra acelor instituții ale statului care trădează interesele românilor! Așa cum se întâmplă acum!


***

Repere informative despre terorismul domestic implantat în România


Legat de manifestatiile din aceste zile pe temele privind gratierea (amnistia), codurile penale si coruptia! Vă informăm de la bun început că deși scopul acestor manifestații se dorește a fi unul nobil, înapoia acestora se află in realitate, persoane și grupări de persoane din zona așa numitului terorism domestic. Terorismul domestic este cea mai evoluată formă a terorismului existentă pe planetă și constă în preluarea controlului diverselor țări, prin implantarea în interiorul acestora a unor forme de state-mutant, controlate de entități/persoane/organisme din afara statelor-gazdă. Caracteristica principală a acestor entități/persoane/organisme: dețin adevărate imperii financiare, create exclusiv prin controlul bugetelor unor state "căpușate". Si asa rezulta si scopul principal al acestor entități/persoane/organisme din spectrul terorismului domestic si care nu este altul decat de acaparare a bugetelor statelor-țintă. Metoda generală uzitată: fabricarea unei legislații favorabile jefuirii statelor-țintă de către agenți implantați ca agenți de influență în sistemul democratic al statelor vizate (zona politică, mass media, zona civică, în justiție etc.), combinată cu eliminarea oricărei concurențe a antreprenorilor autohtoni de pe piața internă, astfel încât bugetele statelor-țintă să poată fi direcționate unilateral către vistieriile imperiilor financiare din zona terorismului domestic! 

Când discutăm despre terorismul domestic în România, este deja de notorietate că acesta este controlat sub diverse forme de celebrul demolator al identității unor state-țintă, pe nume George Soros, prin intermediul caracatiței formată din companii multinaționale și organisme economice internationale pe care le gestionează. Și care sunt abonate toate la bugetului statului român, pentru obținerea de contracte financiare care de care mai păguboase pentru statul și poporul român! Contracte puse însă pe butuci în mod subit de actuala putere politică din România, care a decis să stopeze scurgerea bugetului României către multinaționalele controlate de George Soros. Acesta este momentul care a declanșat furia statului paralel implantat de George Soros în România și pe acest fond se desfășoară actualele proteste pentru dărâmarea Guvernului României!

Pretexul manifestatiilor - cel legat de amnistie și lupta anticoruptie, este fabricat cât se poate de bine. Extrem de bine! La acest moment se află înapoia gratiilor, sute de oameni din spectrul antreprenorilor români. Aceștia fiind eliminați din competiția jefuirii bugetului de stat, de către renumita  DNA, in colaborare cu serviciile de informatii. Multe persoane se vor întreba pe bună dreptate, că din moment ce acele persoane sunt condamnate pentru infractiuni dovedite de coruptie, de ce la mai plângem de milă? Nu, nu le plângem de milă. Doar dorim să reliefăm faptul că la nivel de sume, corupții noștri mioritici sunt simpli găinari pe lângă banii alocati de la bugetul de stat pt. contractele cu multinaționalele lui George Soros. Iar impotriva acestor jafuri comise de multinationale, DNA nu are nicio reactie. Dovada? Am auzit cumva până la acest moment ca DNA si serviciile de informații, să aresteze/ancheteze/acuze/condamne antreprenori străini sau persoane implicate direct în contractele cu antreprenorii străini? Unele de notorietate privind pagubele aduse României precum celebrele tunuri financiare Bechtel, Roșia Montana, Microsoft, EADS, Siemens și alte șmenuri care au direcționat miliarde de euro de la bugetul României către vistieriile multinaționalelor lui George Soros? Nu, nu am auzit. Dar banii de la bugetul de stat se scurg de ani buni de zile, cu miliardele de euro, către multinaționalele lui George Soros. De aceea, DNA nu mai are nicio credibilitate privind placa cu marea lupta anticoruptie! Câți beneficiari ai contractelor cu statul din zona lui George Soros a acuzat DNA? Pe niciunul! Și atunci despre ce anticorupție discutăm? Când descoperim mafia în toată splendoarea ei? Rolul DNA in tot acest labirint mafiot nefiind altul decat sa faca pe dracu' in 4 ca de bugetul de stat, sa nu se mai infrupte nimeni cu exceptia companiile internationale controlate de George Soros!


În consecință, în acest tablou complex avem de-a face cu niște manifestații de stradă în care entități/persoane/organisme internaționale, manipulează sentimental mase de oameni. Scopul principal l-am stabilit și nu este altul decât de a constrânge guvernul  să aloce cât mai mulți bani de la bugetul de stat către companiile internationale controlate de George Soros!

Dar mai este un scop la fel de important, prin miza acestuia! O amnistie generală va pune în libertate antreprenorii români condamanți de DNA. Antrenori pe care odată în libertate reajunși, nu îi mai poate împiedica nimeni să demaște toate tentaculele mafiei controlate de George Soros! Și pe toți pionii săi din interiorul statului român, unul dintre aceștia fiind și oamenii implantați de George Soros in interiorul DNA sau in interiorul serviciilor de informatii sau in interiorul președinției sau in interiorul comisiilor din Parlament de fabricare a legilor cu dedicatie speciala pentru multinationale! De aceea, este evident ca agenții lui George Soros - intrați deja în panică în urma dezvaluirilor halucinante ale lui Sebastian Ghiță despre controlul asupra instituțiilor statutului de entități/persoane/organisme din afara României, nu doresc nicio amnistie pt. antreprenorii români deja condamnați. Întrucât aceștia prin dezvăluirile previzibil a fi în cascadă despre staul paralel, pot determina o reacție vehementă a populației contra persoanelor și grupurilor de persoane care controlează România - cu toții membri ai Republicii Paralele Soros! 

42 de comentarii:

 1. KWJ si-a asumat lucruri si fapte incredibile iesind din specificul functiei!
  CSM nu are competente pe legile in cauza. O judevatoare l-a avertizat in direct pe tompul sedintei de ieri.
  Asupra Av. Poporului nu se poate face presiune de catre nimeni!
  CCR a trimis de f mult timp modificarile la codul penal.
  Finantarea externa a ONG trebuie oprita iar cei care su instigat trebuie adusi in justitie..
  Prociroril general a devenit poet...menirea lui si a DNA este de a actiona cf legii nu de a face aprecieri publice asupra acestora.
  Violentele din aceasta noapte dovedesc ca arsenalul celorlalte mijloace....democratice, s-a consumat si de acum totul este permis!

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar sa vedem cum s-au pozitionat entitatile:
  1-KWJ, CSM, Procurorul General, DNA, partial ÎCCJ, USR, partial PNL...multe ONG/Soros versus.....parti din servicii de informatii
  2-guvern, Parlament, controlat majoritar de PSD si ALDE, asiciatii profesionale ale judecatorilor, parti din servicii de informatii, ..... sa zicem si CCR, prin unele decizii
  3-Neutrii-Armata, Av. Poporului.....oamenii neinregimentati politic si care au afinutati, dar nu au iesit in strada si sunt coplesitor de multi!
  4- Jandarmeria...., in mijlocul confruntarii!
  Trecand de faza "nu e bine, sa fie bine, ca sa nu fie rau" acum trebuie rupta definitiv pisica si instaurat adevaratul spirit national!
  Mor de ras si scarba cand citesc deckaratiile, cui altcineva decar Merjel, careia îi tremura chilotii pe ea, la cate prostii a facut si ca poate pierde alegerile!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. PNA a fost infiintat prin lege de catre bombonel DNA se desfiinteaza tot prin lege de sotul Bombonicii, ce parche tele normale nu stiu sa ancheteze coruptia? Se supara cine , licuriciul nu-l intereseaza pe Donald Strumpf ce facem noi, Angela Merkel iaca pozna chiar ma incearca o lacrima la coltul ochiului stang!

   Ștergere
 3. Nu e treaba Armatei să faca treburile organelor de informaţii, ordine publică şi de justiţie. Există acum voinţă politică pentru reintoarcerea la echilibrul puterilor în stat şi reinstaurarea suveranităţii poporului prin organele alese democratic. Trebuie schimbate conducerile instituţiilor care fac jocul statului mafiot. Avem un început la MAI. Civic, trebuie să sprijinim Guvernul şi Parlamentul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Inseamna ca nu ai inteles absolut nimic nici din material, nici din ce semnifica notiunea de "republica paralela", nici din ce s-a intamplat in Turcia! Este exact obligatia armatei sa garanteze respectarea democratiei constitutionale! In conditiile in care exista indicii indubitabile ca organele tale de informatii, ordine publică şi de justiţie sunt penetrate la nivel de varf, de oameni nu doar subordonati, ci si membri ai unor grupari sorosiste, masonice sau agenti ai serviciilor unor terte state!

   Si mai faci o eroare extrema! Dar toate structurile politice sunt penetrate si tot la nivel de conducere de agenti sorosisti, masonici sau agenti ai unor servicii straine! Inclusiv PSD al tau - vezi Corina Cretu (Soros), Ponta (probabil AGENT Israel), Geoana (probabil agent SUA) etc. In partea opusa - vezi Renate Weber (Soros, Norica Nicolai (Soros). Tu cu astia vrei vointa politica?

   Nu poate exista nicio suveranitate a niciunui popor, decat prin aplicarea metodei turcesti! Arestarea tuturor persoanelor dovedite si suspecte a fi agenti sorosisti, masonici sau ai unor servicii straine! Iar treaba nu o vor face serviciile de informatii/ordine publica/justitie, pt. ca chiar aceste servicii sunt conduse de agentii mentionati. Asta este situatia!

   Ștergere
  2. Probabil ca fruntasii parlamentului vor sa prinda hotii si mafiotii neamului jefuitori extraordinar de sofisticati si dibaci in fentatul legii ai economiei romanesti si cetateanului angajat prin colaborare doar cu ”specialisti erudiți in domeniu precum Miki Șpagă, Hrebenciuc, Pinalti,si altii asemenea lor.
   Huhurez tu si blogul tau sa sustii sa le puna la dispozitie specimenelor de acest gen toate instrumentele legale sa poata fura nestingheriti fara stres ca-i salta DNA sau Parchetul General si-i prezinta judecatorilor pentru solutionare prin decizii finale.
   Da sa sustinem un Parlament debarasat de hoti si mafioti din care poate deriva un guvern onest care sa gaseasca solutii echitabile pentru lupta impotriva flagelului devastator numit coruptie si o justitie in spiritul legii si al adevarului ,fara partipriuri si abuzuri.
   Daca vom sprijini hotii care strigă hoții doar ca sa se salveze si sa deruteze poporul ma indoiesc ca iesim la liman in viitorul apropiat sa departat. Exempul cu MAI este intr-adevar semnificativ !!!!!!!!!!!! Doane ferește !!!!!!!

   Ștergere
 4. R 26500
  ”Am analizat cu deosebită atenție, profilul manifestațiilor. Acesta nu sunt deloc ceea ce par a fi, prezintând suficiente indicii că au la bază o manipulare a maselor de oameni de bună credință, de către entități/persoane/organisme din afara României.”

  Mă indoiesc ca ai analizat chiar cu celeritate ce-i mâna pe oameni in strada . Daca ai face recurs la pshihologia maselor si ai face o paralelă intre reactia maselor atunci cind Basescu la jignit pe Raed Arafat si intr-o juma de ora au fost zeci de mii de oameni in strada si reactia oamenilor acum cind prin modificarea codului penal incearca sa fie scapata camarila politica din toate partidele de mâna legii ai afla intr-adevar ce urasc oamenii in tara asta si pentru ce ies la cea mai mica scinteie in strada.
  Inducerea ideii ca oamenii sunt manipulati in masa este o eroare in acest moment iar mediile care propaga acesta idee nu fac decît sa-i agite,enerveze si sa-i scoate pașnic in numar cit mai mare. Ori fi evident si manipulari insa acum este vorba de nemultumirile create de adoptarea in favoarea in mare parte a politicienilor a celor doua ordonante.
  Acum s-a intîmplat exact o agresiune de acel gen asupra persoanei fizice . Oamenii nu sunt prosti,se lovesc zi de zi de gasca de mafioti din politica prin tot ce fac de la cea mai mica comuna pîna in virful ierarhiei. Indiferent ca muncesc in multinationale sau la privat salariile sunt cam prin aceeasi grila chiar daca patronii traiesc in lux si cu vacante exotice sponsorizind partide si politicieni.
  Companiile de stat nu sunt decât pușculițe de partid. Ce sa zica un medic director de spital ,profesor director de scoala ,politist in lupta cu crima din orasul gazului metan sau din acel judet cind vecinul lui sef de atelier sau sef de cel mai neimportant birou toata ziua pri oraș sau in piata agro si angajati pe sinecuri sau relatii de familie fara examene are un salar de 9000 -12000 lei pe luna plus facilitati de vacante platite de institutie pe intreg mapamondul iar profesorul , medicul ,politistul ,militarul si cel din mediul privat au salarii de mizerie si trebuie sa faca imprumuturi ca sa-si poata sustine familia.
  Si ce se va intîmpla daca si multinationalele asa cum sunt isi iau talpasita de pe aici precum Nokia de la Cluj cu destinatia Vietnam.

  Parca romanii sunt atât de prosti incât sa nu-și dea seama ca prin scoaterea raspunderii penale pentru semnatura demnitarilor si functionarilor pe documentele juridice din administratie se infaptuieste un abuz incomensurabil si se dă drumul la furtul legalizat.
  Plus celelalte consecinte ale modificarilor la fel de grave sesizate chiar de senatele facultatilor de drept din marile centre universitare si Academia Româna.

  Daca mîine renunta la mârșăvii populatie se calmeaza si iși revine la normal.Asa s-a intîmplat si la aplanarea conflictului intre Raed Arafat si Basescu in favoarea lui Raed Arafat. Nimeni nu vrea haos si schimbarea guvernului cu exceptia probabil a unor membri inconstienti de partide de opozitie. În strada sunt chiar in numar foarte mare si votanti ai psd . Nu o fi Dragnea & Co mai vinovati ca alti penali dar nici nu trebuie salvati cu orice pret si prin orice metode favorizind scaparea mafiotilor din toate partidele de raspundere in fata legii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In situatia Basescu versus Arafat, a fost cu totul altceva! Basescu a fost un tiran vizibil care si-a atras oprobriul natural al maselor. Momentul Arafat a fost doar rasucirea cutitului in rana la maxim. Asa au iesit masele in strada! Masiv, trendul fiind normal!

   Pe cand in situatia data, asistam la o minoritate care protesteaza pe subiecte in care cu mult peste 90% habar nu au despre ce este vorba! Ii intereseaza pe romanii de rand de amnistie, ordonante si modificarea codului penal, cat ne intereseaza si pe noi! Adica ... deloc.

   Cand tragi cortina si vezi isterici inapoia ei pe post de sefi de haita, pe Alina Mungiu, Tismaneanu si Liiceanu - toti ONG-isti Soros, USR-istii aia ciudati - toti ONG-isti Soros. Pe Iohannis - hai sa fie clar, sangele apa nu se face - adica asta executa ordinele de la persoane provenite din propria patrie, si in plus ca Soros i-a propus sa preia sefia unui consiliu economic etc. Tabloul devine prea clar! Astia sunt cei care tuna si fulgera de fiecare data cand un guvern indrazneste sa limiteze alaptarea de la punga bugetara a multinationalelor si a diverselor matrapazlacuri ONG-iste! Astia sunt cei care manipuleaza masele acum!

   Iar materialul are o cerinta simpla! Nimeni NU doreste obstructionarea maselor, libertatea de a protesta etc. Ci la modul exclusiv, arestarea tuturor persoanelor dovedite a fi agenti Soros, masonici sau ai unor servicii straine! Odata blocate aceste persoane, se va stinge de la sine price protest de genul celor pe care le vedem. Cu totul altele fiind prioritatile romanilor de a protesta, de exemplu ca au salarii si pensii de ..ahat, ca preturile sunt cele mai mari din Europa si cresc mereu, ca milioane de tarani nu au serviciu si nu vor avea nici pensie etc.

   Si apoi, hai sa fim seriosi! Vezi tu chiar pe derbedeii din galeriile de fotbal ca protesteaza contra ... amnistiei? E ca si cum parnaiasii ar protesta contra propriei eliberari!

   Este maniplare, asta se intampa! Iar cauza isteriilor este exact subalimentarea multinationalelor si ONG-urilor sorosiste de la bugetul de stat! Restul este teatru!

   Ștergere
 5. Totul se rezuma la bani, prin bani inteleg si valuta. Am stat de vorba cu patroni romani. Ce spun ei ?
  A sosit momentul ca economia de piata sa functioneze cf principiilor economiei de piata.
  Capitalul romanilor sa fie tratat pe picior de egalitate cu capitalul strain.
  Acest lucru inseamna o concurenta loiala, din pacate capitalul strain nu doreste acest lucru, acest capital doreste sa fie sprijinit de statul paralel, pt ca a investit in statul paralel.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt cateva masuri care sunt necesare si suficiente pt destructurarea statului paralel:
  - demilitarizarea SRI
  - schimbarea tuturor sefilor din DNA,
  DICOT, parchete, procuror general, etc.
  - prevederi legislative privind raspunderea magistratilor
  - verificarea tuturor posesorilor de certificate ORNIS din Parlament si anularea acestora daca legea prevede acest lucru.
  - suspendarea din functie a presedintelui iohannis
  - verificarea lui iohannis in ceea ce priveste legalitatea activitatii sale
  - daca a savarsit evaziune fiscala, in ceea ce priveste nedeclararea veniturilor din meditatii, inchirierea de case, obtinerea unor case de el si familia lui, prin incalcarea legii, consfiintita de solutii definitive in instanta, trebuie sa isi dea demisia sau trebuie suspendat din functie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aiurea! Masura eficienta este una singura: blocarea tuturor persoanelor care au legaturi cu fundatiile Soros si a celor suspecte a executa ordine ale unor servicii/organisme/cancelarii traine!

   In situatia asta, vom regasi astfel de persoane si poate pe cele mai multe, inclusiv in tabara PSD! Ce este sa complicat?

   Ștergere
 7. Buna dimineata!
  Nu cred ca este oportuna interventia armatei.
  Romania e totusi membru UE, nu au rost comparatii cu Turcia.
  Este incredibil cum un partid precum PSD vrea sa se sinucida politic din cauza unui lider.
  PSD a castigat fara niciun dubiu alegerile si putea guverna fara probleme.
  A ales in schimb sa arunce Romania in aer din cauza unui infractor, multimilionar, chipurile social-democrat care are ca hobby plansul cu lacrimi de crocodil pe umerii oamenilor sarmani din aceasta tara.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si ce daca este membru UE? Fenomenul este identic cum s-a intamplat in Turcia. Poporul vrea una, statul paralel al lui Soros face alta! Chiar asa am ajuns, sa avem la vedere sute de persoane membri ai fundatiilor Soros, in functii-cheie de decizie in Romania, iar noi sa bagam capul in nisip sa ne prefacem ca nu le observam existenta si apartenenta? De ce doar turcii sa fie isteti prin indepartarea din structurile de decizie si influenta, a tuturor agentilor Gullen si a celor acuzati de colaborationism cu servicii de informatii straine?

   Ștergere
 8. In campania electorala si nu numai, iohanis a spus ca vrea altfel de plitica. Eu am iteles ca nu doreste politica statului paralel.
  Recunosc, m-am inselat, iohanis este exponentul statului paralel si face politica statului paralel.
  Asa sa-i ajute Dumnezeu, lui si familiei lui.

  RăspundețiȘtergere
 9. Poate ca aveti dreptate doar ca, *armata ca si in perioada comunista este subordonata prin capii ei clasei politice, judecand patania ei dupa interventia din 1989 ordonata de *cei care au condus-o atunci, doar un prost din armata s-ar arunca berbeceste in asemenea valtori, fara NICI o baza legala* mai ales cand *de fapt rolul ei este *in principal, frontierele Romaniei care ... din pacate sunt amenintate de *valtori si pretentii vevine tarii, inflamatii si din interior, destul de periculoase*.
  Apoi, romanii, de 27 de ani au acceptat si sau acomodat cu *pomenile electorale*, fie ele pensii sau salarii ... etc*, fara sa constientizeze ca de fapt *tot ce au primit si primesc sunt de fapt din BUGETUL tarii, din BANII LOR*, nu a venit de acasa nici un partid politic cu banii oferiti drept pomeni electorale de 27 de ani. Sa nu-i uitam pe *inca indoctrinatii varstnici de fostul regim comunist* sau, mai tineri care sau pliat pentru interese la aceste indoctrinari, devenind gratis foarte utili actualelor orientarii politice. INCA exista in Romania, o masa imensa de oameni care cred ca ... presedintele tarii are puterile lui Ceusescu, sa ordone marirea pensiilor, salariilor si multe altele, care *inca nu inteleg schimbarile, ca presedintele este *limitat in atributiuni si multe altele. Cu o asemenea *masa sau plebe care asteapta pomeni electorale* a fost usor pentru politicieni sa *faca ce vor ca si ... acum*, asta nu inseamna ca *toti romanii* sunt prosti, inculti si usor de cumparat* doar ca ... au de cea lalata parte o *contramasa de revolutionarii rosii* care, *doamne-fereste de o iresponsabilitate*, poate duce la *confruntarii fraticide*, adica ... ne-am demonstra caracterul de rahat*, chiar daca supara definitia aceasta. Haideti sa analizam *structura milioanelor de oameni simpli si poate mai putin simpli*, eu, m-am crucit cand am auzit *oameni in varsta care ar merge pana la capat cu neocomunistii romani*, ba, am fost privit *chioras* cand am incercat sa-i conving de o realitate, *recenta indexare a pensiilor urmare a OUG .99-2016* a guvernului Ciolos, care pentru *EI *se datoreaza guvernarii PSD* care de fapt a intrat in functiune in ianuarie 2017 !!!, vreti mai mult ?, sunt si mai ... multe.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Legat de temerile tale privind ... baza legala! Constitutia Romanie: "Art. 118 (1) Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea (...) democraţiei constituţionale".

   Prin urmare, armata are obligatia sa intervina FERM sa apere democratia constitutionala, nu doar frontierele. Nerespectarea acestei obligatii, conduce in schimb la altele! Fiind la mintea cocosul ca inclusiv in structurile de conducere ale armatei regasim persoane - agenti ai statului paralel. La fel cum s-a intamplat si in armata turca!

   Ștergere
  2. Mda doar ca ... priviti cine *reprezinta vointa poporului* si analizati cum au reprezentat si implementat prin legi si toate celelalte interesele poporului, va citez chiar daca nu *punct cu punct*, pentru un popor, migrarea a circa 25 % din populatie este o *tragedie ...*, plecarea *in lumea larga a circa 5 milioane de romani din cele 20 de milioane ... este prea mult si *cea mai mare migrare a neamului romanesc din istoia lui. CINE sunt cei care reprezinta *vointa poporului roman ???*, ma incred in analiza si raspunsul dvs cu o mentiune precizata mai sus, clasa politica a dezbinat *atat de mult poporul roman in rosii si alte nuante* incat este extrem de greu de *reanodat vointa intregului pentru a realiza ceva unitar* in interesul intregului iar dupa cum arata *scena teatrului, c-am toti actorii posibili au SI alte interese la fel de dubioase ca cei de acum*.

   Ștergere
 10. Foarte exacta și realista analiza lui tigri3 dar în praful care s-a creat nimeni nu observa cum im pr de buget pe 2017,art66,diferențele rezultate în urma recalcularii cu L223 se amână pe trim 4,deci se proroga pe veci.Suntem mari analiști politici dar probabil cei mai mari fraieri ai tarii!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba am observat! Si este grav! Tratam in materialul urmator! Nu putem sa tratam simultan, toate subiectele!

   Ștergere
 11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta este doar imaginatia ta! Alegerile au avut loc de curand. Votul NU poate fi contestat, populatia a votat covarsitor pt. actuala majoritate si in mod implicit, pt. actualul guvern. In consecinta, teoria ta NU se sustine!

   Pana la urma, lucrurile sunt banal de simple cu ce se intampla acum. Sa NU uiti ca avem de-a face cu manifestatii, exact inainte de adoptarea bugetului. Orice buget este impartit intr-o proportie mai mare sau mai mica, astfel incat sa alimneteze si companiile de apartament ale mafiei si care ar fi muritoare de foame - vesnic abonate la afaceri cu statul. Plus zeci sute de ONG-uri care la fel sunt abonate la banii de la buget.

   Sunt apolitic, nu ii pun partea lui Dragnea, dar m-am prins ce a facut, incat sa irite in asa hal tabara opusa! A TAIAT alimentarea unor companii si ONG-uri vesnic abonate de la bugetul de stat. Optand ca decat sa arunce banii pe fereastra, sa creasca niste salarii, pensii etc. Iar ONG-urile si companiile ramase cu ochii in soare, isi joaca in disperare ultima carte. Si care este daramarea guvernului. Asta este toata miscarea. Companiile si ONG-urile s-au mobilizat, a gasit pretextul cu ordonatele si asta este tot!

   Iar ONG-urile lui Soros pot scoate chiar sute de mii de oameni la manifestatii. Lista este publica, sunt cateva zeci bune. In plus, ca au acees in media sau canta pe FB. Oamenii sunt usor de manipulat, daca stii sa le canti melodia favorita - ii duci in ce directie vrei tu. Dar lucrurile se cunosc de cand lumea, nu sunt inventate acum!

   In rest, sa o mai lamurim si altfel! In situatii de criza, Dragnea chiar poate sa scota in strada, in replica, cu mult peste milionul de persoane. Stii ce inseamna asta, nu? Razboi civil.

   Ștergere
  2. La miting, manifestatie exista riscul ca situatia sa degenereze in violente.Ce cauta copii, nepoti in miez de noapte pe baricade? In caz de tulburari cine e vinovat de siguranta minorilor PSDul ?

   Ștergere
  3. @ ifrim 2 februarie 2017, 13:40. Asta cu copiii este o noua dovada a manipularii manifestatiilor. Toate lumea stie ca daca bagi copiii in fata, ai blocat orice interventie in forta a autoritatilor!

   Ștergere
 12. Interesant dar trist pentru pensionarii militari cărora nu li s-a efectuat recalcularea este conținutul unui articol din proiectul bugetului legii de stat pe 2017
  “Art.66. Eventualele sumele cuvenite ca urmare a procesului de recalculare a pensiilor potrivit art. 109 alin. (1) și art. 110 alin. (1) din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările și completările ulterioare, ce reprezintă diferențe de pensie de la data intrării în vigoare a Legii nr. 223/2015, cu modificările și completările ulterioare, și până la punerea în plată a pensiilor recalculate, se acordă în trimestrul IV 2017.”
  http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/transparenta/PROIECTLEGEbugetdestat2017_27012017.pdf

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Karadeniz,
   Dar trist nu este si amanarea al 7-lea an consecutiv a platii ajutoarelor?
   Sau de asta va delimitati?

   Ștergere
 13. Pt dezinformare & manipulare = tigri 3= avianic= inginer militar cu juramantul depus fata de poporul roman
  Galerile de fotbal, au fost prezente si cand a cazut Guvenul ponta.
  Atunci nu ai luat atitudine pt ca si dumneavoastra sunteti ex
  Onentul statului paralel.
  iohanis a spus ca s-a luat casele din meditatii, n-a platit taxele legale la stat. Le platiti dumneavoastra, copii dumneavoastra ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1.Din câte se vede tămâierea lui @Paisie (călugăru) nu a avut efectele scontate. Duhurile rele inca mai bîntuie prin constiinta indeplinirii sarcinilor reiesite din juramântului militar văzute prin nivelul de creștere a pensiei militare.
   2.Pentru a reveni pe linia de plutire recomand participarea la Cloj la o contramanifestatie psd sub lozinca ”Vrem gratierea si amnistia penalilor. Vrem modificarea codurilor penale in forma in care sa-i absolve pe politicieni de orice raspundere penală”.
   Ca loc de participare recomand strada pe care este amplasat Spitalul Militar sau clinicile universitare.

   Ștergere
 14. Răspunsuri
  1. Intrebare stupida! Atunci armate retine, este bine? In caz de forta majora, cum iti poti indeplini ca armata, atributiile la care te obliga Art. 118 (1) din Constitutie, pt. apararea democratiei constitutionale?

   Vrei situatie la modul aplicat? Toate posturile de conducere din MAI, SRI si MJ, sunt detinute de agenti ai unor organisme straine. Poporul nu este de acord, dar nimeni nu il baga in seama. Poporul protesteaza, iar conducerile MAI, SRI si MJ, aresteaza mii de oameni si ii baga la zdup! Sub pretextul respectarii ordinii constitutionale - asta este placa favorita a celor care sunt deranjati de vointa poporului. Aceasta este situatia in care armata are obligatia sa intervina, si sa aresteze/retina/blocheze - cum vrei sa ii zici, toate persoanele din aparatul de stat care nu se supun vointei populare. Intrucat a NU te supune ca institutie vointei populare, Nu inseamna altceva decat a incalca democratia constitutionale.

   Ca atare, intrebarea dumitale este complet stupida! Art. 118 (1) acorda la modul explicit, in situatii de incalcare a democratiei constitutionale chiar de catre institutiile statului, rolul de putere in stat - aflata exclusiv si in mod direct in slujba poporului. Este situatia de conflict extrem, in care rolul institutiilor altor institutii in stat, NU mai conteaza la nimic. Ramand sarcina exclusiva a armatei sa rezolve situatia, prin subordonarea acestei direct vointei poporului si NU altor puteri in stat care actioneaza contra vointei populare.

   Ca atare, intrebarea corecta NU este de cand armata aresteaza! Ci de ce NU isi indeplineste obligatia de aparare a democratiei constitutionale, cand aceasta este periclitata - indiferent de cine, inclusiv de alte institutii ale statului?

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. @ tigri 3 2 februarie 2017, 12:21. Man! Tu ai citit macar titlul materialului? Ce treaba avem noi cu populatia? Nu avem nicio treaba! Avem treaba doar cu acele persoane si organizatii dinapoia manifestatiilor, suspectate a fi agenti cu acte ai statului paralel. Adica zecile alea de celule Soros si racolatii de serviciile straine. Este foarte simpla treaba! Astia manipuleaza manifestatiile!

   Iar in ceea ce priveste interventia armatei, ce tot mai freci cu MAI? Singura institutie care are atributii si obligatii de aparare a ordinii constitutionale, este armata! Atat! Scrie negru pe alb in Art. 118 (1) din Constitutie! MAI este o institutie de forta care apara ordinea constitutionala, nu democratia constitutionala! Chiar nu sesizezi diferenta? Cu alte cuvinte, daca angajatii MAI snopesc in bataie manifestantii asa cum le este obiceiul, astia NU apara nicidecum democratia constitutionala, ci pozitia de forta a propriului minister si institutiile de forta ale statului.

   Nu pricepi, nu? Este fix ca in '89. Si atunci exista ordine constitutionala. Unele institutii de forta au aparat ordinea constitutionala tragand in popor, iar altele au facut pipi pe ea de ordine constitutionala - intrand in subordinea poporului si aparand democratia constitutionala!

   Ca atare, este diferenta clara intre ordinea constitutionala si democratia constitutionala! Ordine constitutionala este si in Coreea de Nord, era si in Germania fascista! Nu este acelasi lucru cu democratia constitutionala! Ordinea constitutionala este slagarul institutiilor de forta intrate in conflict cu poporul, pe cand democratia constitutionala este dreptul suprem al poporului in fata institutiilor care se ascund dupa asa numita ordine constitutionala!

   Armata este singura abilitata de Constitutie sa apere democratie constitutionala, nu exista alta! Adica Iorgovan, a anticipat si situatia in care institutiile care fredoneaza placa cu ordinea constitutioanala isi fac de cap! Lasand in sarcina armatei ca in astfel de situatie, sa restabileasca DEMOCRATIA CONSTITUTIONALA si sa puna la punct INCLUSIV acele institutii ale statului care se ascund dupa marota ordinii constitutionale!

   Ștergere
  4. @ R 26500
   Cu tot respectul . Nu contest că sunt si manipulati. Astia vor fi mereu. Dar un miting spontan de asa amploare al celor care au o problema cu aceasta ordonanta de modificare a codului penal care favorizeaza politicieni si in special se stie pe cine in mod expres nu-i mai poti spune manipulare in masă.
   Fii sigur ca marea majoritate a demostrantilor sunt chiar votanti ai promiisiunilor psd si pretuiesc exact cu o flegma usr sau lidera pnl. Cei din strada stiu ca politicienii sunt toți o apa si-un pamânt si se coolizeaza cind trebuie sa se apere in fata legii.
   Daca tu crezi după conferinta de presă pe tema huliganilor din galerii ca asa trebuie sa fie un ministru MAI ,nemaivorbind de prezentarea celui de justitie din aceste zile, toti copii cu obligatii a lui sefu de partid ne merităm soarta.

   Ștergere
  5. @ tigri 3 2 februarie 2017, 13:23. Ar trebui sa ma lasi pe mine care de bine de rau, la Politia Militara am devenit expert in tehnicile manipularii maselor! Miting spontan cu copii in brate la minus grade? Asta sa i-o spui lui Mutu'!

   Tu trebuie sa intelegi o data, ca manipularea maselor este o tactica profesionista! Are indiciile ei! Este vizibila pentru profesionisti! Si nici macar nu este prima data cand o vedem in Romania!

   Ștergere
  6. tigri 3 probabil ca nu a auzit de politica grupurilor de presiune

   Ștergere
 15. Cand Ciolos a dat OUG cu modificarea a aprox 70 art la Codul penal, solicitate de CCR era legal?
  CCR de ce tace?....nu ei au trimis aceste modificari?
  Eu nu mai inteleg nimic!
  Sau asta este doar pretextul?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acele masuri nu au dezincriminat articole din codul penal din contra unele pedepse au fost agravate. Nu au favorizat in niciun caz politicieni cu probleme cu legea.
   Acele articole au stat doi ani in parlament si nu s-au atins de ele exact precum OG 57. Cind a fost vorba de votarea confiscării extinse parlamentarii psd la comanda au părasit sala. Oare dece?

   Ștergere
  2. Dar nu CCR a hotarat asa?....si la Ciolos au stat 11/2!
   Trebuiau modificate in 45 zile! Vrei sa induci ca CCR a hotarat ceva si astia au skimbat? Fii serios! Ai date?
   Kiar sunt f curios!

   Ștergere
  3. Ma lesi? Asta e text de partid. Atunci APADOR l-a criticat pe Ciolos...
   Repet...CCR a cerut definirea unor infractiuni....iar faza cu favorizat politicienii este a la Turcanu! Credeam ca esti peste...
   Nu intru in polrmica....deci Pa!

   Ștergere
 16. de acord cu acest articol, mai putin cu solutia privind interventia armatei. consider ca exista inca variante democratice de rezolvare a situatiei drmatice in care se afla Romania

  RăspundețiȘtergere
 17. Neinteresant .Situatia din Romanistan e simpla.Republica paralela a lui Soros ( ONG ,masoneria si serviciile plus mutu 6 case)se bat cu mafia PSD( tot paralela cu poporul ) care vrea sa-si scape acum de bulau politicienii corupti majoritatea hoti bugetari.Tinerii din strada frunosi si liberi ( de fapt trepanati tv )sunt doar o masa de manevra si sunt bucurosi ca ii baga si pe ei cineva in seama ( cat timp republica paralela a lui Soros are nevoie de ei)Suporterii (galeriile)sunt la oferta (contra cost) si sunt folositi de ambele parti.A era sa uit ''Sa traiti bine''clepsidra s- a spart.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. T3 spune cu totul altceva! Ca raii sunt numai la PSD! Ceilalti sunt fete mari, dar putin cusute!

   Ștergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!