miercuri, 7 decembrie 2016

Mesaj electoral transmis de armata loială românilor autentici! Români, votați cu mintea! Nu mai trimiteți în Parlament creaturi ale "republicii paralele", respectiv pe acei politicieni dovediți sau suspectați ca fiind agenți ai Fundației Soros! Atenție, aproape toate formațiunile politice sunt infiltrate cu astfel de specimene!

Intrăm în campanie electorală! Pentru prima dată! De ce? Nu pentru a favoriza pe cineva, ci din patriotism! Am avut dintotdeauna presupuneri legate de existența în ultimii ani a unei "republicii paralele" în România. Acum avem certitudini. Acestea fiind întărite și de evenimentele petrecute în acest an în 2 state puternice ale lumii, respectiv în Turcia si în S.U.A. Ambele state menționate nu doar ca au denuntat public existenta "republicilor paralele", dar ambele au reușit să anihileze în mod spectaculos aceste "republicile paralele", implantate în mod diabolic pe propriile teritorii naționale. 

Elementul comun: "republicile paralele" au fost implantate în cele 2 state menționate, prin aceeași metodă uzitată si în România de numita Rețea Soros. Implantarea a fost doar partiala, intrucat atat turcii, cat si americanii au reusit sa stopeze fenomenul. Turcia a reușit să anihileze "republica paralelă", în forță, respectiv prin abilitatea presedintelui Erdogan si cu sprijinul armatei care a operat zeci de mii de arestari ale unor agenti infiltrati in toate structurile de decizie sau de influenta a deciziilor statului turc (inlusiv in mass media si in justitie, inclusiv membri ai Curtii Constitutionale). Soros al turcilor fiind un cleric bogat exilat in S.U.A., pe nume Fethullah Gulen. In realitate, Fethullah Gulen este clona musulmana a lui George Soros. Fethullah Gulen a avut/are ca misiune principala infiintarea unei "republici paralele" in Turcia, însă acesta acționează în realitate, în toate zonele cu populatie musulmana din Europa de Sud-Est. Inclusiv in România.

In ceea ce privește S.U.A., americanii au reușit în alt mod să se salveze de "republica paralelă". Prin inteligența electoratului american, care a reușit să distingă la timp ceea ce se întîmplă. Electoratul neutralizând prin alegerea lui Trump,  pe reprezentantul propulsat de George Soros - renumitul miliardar si membru al ocultei mondiale, specializat în fondarea unor "republici paralele" în state creștine. Cea mai mare reușită a acestui George Soros de fondare a unei "republici paralele" fiind în România, unde intregul controlul al destinelor romanilor este detinut de cca. 6 ani de agentii lui George Soros. Persoanele care au dubii despre ceea ce s-a intamplat in S.U.A., pot studia articolele de aici, aici sau de aici!

Prin urmare, nu discutam de simple teorii ale conspiratiei, ci de elemente concrete, cu date publice si cu natii care s-au dezmeticit inainte sa se produca ceea ce se intampla acum in Romania!

Pentru românii care nu înțeleg foarte bine ce este aceea o "republică paralelă", mecanismul de implantare fiind extrem de pervers și complex, le prezentăm câteva repere:

1]. "Republică paralelă" constituie o ocupație în toată puterea cuvântului a unui stat, realizată într-o manieră non-violentă, de către grupări internaționale din zona asa-numitei oculte mondiale.

2]. Ocupația statului-țintă se realizează prin implantarea în structurile de decizie, politice și administrative ale țării respective, de persoane și grupări de persoane (de exemplu, O.N.G. sau chiar formațiuni politice) care au ca misiune principală crearea unui mecanism legislativ si administrativ care să favorizeze interesele grupărilor internaționale din zona asa-numitei oculte mondiale, in defavoarea statului statului-țintă.

3]. "Republică paralelă" are un conducător întotdeauna, în cazul României acesta fiind George Soros. Acesta este extrem de generos d.p.d.v. financiar cu persoanele racolate pt. a deveni membri in "republică paralelă". Recompensa este transparentă în anumite cazuri (a se vedea aceste favoruri financiare via ONG). Este evident faptul că liderilor implantați în funcții oficiale din stat, le este"spălată" urma recompensei financiare, aceștia apărând în zona acțiunilor Soros (cursuri, stagii de pregatire, actiuni caritabile, reuniuni, etc.), doar asa "accidental" sau din "pasiune" pentru George Soros. Cu toata "acoperirea" urmelor mituirii, iese in evidenta faptul ca toti liderii oficiali pasionati de activitatile Soros, au "din intamplare" o situație financiară de excepție. In alta ordine de idei, toti acesti lideri au caracteristica unor apropieri dubioase față de persoane, insituții sau cancelarii din afara României și care nu doar că nu au produs niciodată un bine concret României, ci au obtinut întotdeauna profit pe seama și în dauna românilor!

Și acum legat exclusiv de România! Tragem cortina, analizăm datele publice și descoperim cu groază existența în România a circa 2 000 de persoane cu drept de decizie sau de influenta asupra destinelor romanilor, plus activități, organizații, partide și care într-un mod sau altul, toate au legătură directă cu George Soros. Aceasta fiind "republică paralelă"  care conduce în realitate, întreaga Românie și destinele românilor în defavoarea noastră, a tuturor. În defavoarea noastră, întrucât este evident că agenții "republicii paralele" nu au alt rol în România, decât de executare și implementare a politicilor conducătorului lor, George Soros. 


NUME DE AGENȚI DOVEDIȚI AI "REPUBLICII PARALELE" MARCA GEORGE SOROS


Datele provin din mass media! Detectarea este simplă. Fundații, O.N.G.-uri, seminarii, diverse forme de pregătire (inclusiv facultăți), sponsorizări mai mult sau mai puțin transparente, diverse activități civice, politice, economice, întâlniri și diverse ale situații dubioase - totul înapoia cărora se află conducătorul republicii paralele pe nume George Soros.

AGENȚI SOROS CELEBRI:

1].  Dacian Cioloș, premier - membru Fundația Friends of Europe – finanțată de Soros. Date - aici! 2]. Mihai Răzvan Ungureanu - fost consilier prezidențial și șef al SIE - finanțat de Soros prin fundațiile sale. Date - aici! 3]. Lideri ai partidului intitulat "Uniunea Salvați România" - in frunte cu presedintele acestei formatiuni politice, pe nume Nicușor Dan. Dovezi multiple, de exemplu aici, aici sau aici. 4]. Klaus Iohannis - agent in devenire, dupa cum a recunoscut singur! Detalii - aici! Un observator de elita, va sesiza cu siguranta ca Iohannis este agent in exercitiu, calitatea dubioasa fiindu-i "spalata" ulterior desemnarii intr-un consiliu sposorizat de Soros. 5]. Politicieni din staff-urile PD-L, PNL, PMP, PSD și U.D.M.R. De exemplu: Monica Macovei, Corina Cretu, Renate Weber, Norica Neculai si altii - detalii aici! Traian Basescu - este agent direct. In cazul agentilor directi, apare o particularitate. Acestia nu pot fi gasiti printre sponsorizati, dovezile publice fiind bine ascunse, însă susțin cu ferocitate politicile Soros. Cum procedeaza Traian Basescu - aici! Fiind evident că avem de-a face cu o alta formatiune politică al carui lider este agent Soros, respectiv Partidul Miscarea Populară! 5]. Victor Ponta si alte persoane din staff-ul PSD. Detalii - aici!

Am prezentat doar câteva nume! O.N.G.-uri, de exemplu - aici! Cine este curios să cunoască toate numele, nu trebuie decât să scrie cuvintele "Lista lui Soros" sau "Reteaua Soros" sau un nume oarecare pe care doreste sa il verifice, urmat de "Soros", iar Google îi va dezvălui tomuri intregi de persoane si diverse organizatii, care formeaza "republica paralelă".  

Persoanele cu puternic fler intuitiv, atenție la un detaliu psihologic! Nu oferă cu siguranță certitudini, dar de principiu, acele persoane din viata publica, administrativa sau din mass media, care pozează a fi bine intenționate la suprafață, dar a căror simplă prezență vă agasează pur și simplu, fără să înțelegeți exact de ce,  fac parte din "Republica Soros"! Mai direct spus, deși nu aveți dovezi, moaca, limbajul și atitudinea acelor persoane nu vă inspiră încredere sau va creeaza o repulsie ce ar parea inexplicabila. Probăm, da? Alin Teodorescu - sociolog, Cristian Pârvulescu - politolog, Stelian Tănase - scriitor, Sorin Ioniță - politolog, Edward Helvig - șef al SRI. Si acum verificam lista de aici! Pe Victor Alistar, il cunoaste toata lumea, nu? Dovada - aici! Si mai grav - cu propunerea de a fi propulsat la C.S.M. - aici!

Iar ca tacâmul sa fie complet! O "republică paralelă" nu poate fi fondată fără deținerea controlului și asupra justiției. În cazul României, asistăm la o perversiune perfectă în acest sens! Mulți cetățeni sunt excitați de activitatea D.N.A. La prima vedere, ne apare că instituția arestează corupți care fură din bugetul statului, nu? Numai ca la mijloc este cu totul altceva. De fapt, D.N.A. este doar un arbitru între 2 categorii de hoți: cei mioritici și cei internationali. D.N.A. are un rol simplu: să stopeze furturile hoților mioritici, astfel încât toți banii să fie furați exclusiv de hoții internaționali.  Dovada cea mai bună fiind faptul că D.N.A. nu a anchetat/acuzat/condamnat niciodată un act de corupție în care să fie implicată o companie multinațională. Cum ar fi de exemplu, pe frenetica Clotilde Armand - in țeapa Bechtel. Doamna fiind un alt agent direct al "Republicii Soros", desi incearca sa o zguduie aici. De altfel, fenomenul a fost dezvaluit recent si de politicianul C.P. Tăriceanu - detalii aici! Legat de existența agentilor Republicii Soros la cel mai inalt nivel din justitie, inclusiv la D.N.A. - detalii aici, aici si aici

În final, nu sugerăm nimănui să voteze sau nu, sau pe cine să voteze! Ci doar ca fiecare român votant să se informeze bine asupra profilului si partidului candidatului, înainte de a-și acorda propriul vot! În caz contrar, nu doar că vom rămâne în continuare aceeași Republică Soros, dar aceasta va trece la următorul nivel și la următoarea sa misiune: dezintegrarea completă a României, noi ca simpli cetățeni fiind oricum reduși la tăcere de ani de zile!

Cât privește exclusiv militarii, avem un altfel de mesaj! Vă sugerăm să votați doar acea formatiune politică/acel candidat care va abroga toate interdictiile si limitarile de drepturi fundamentale si constitutionale impuse militarilor români! Vă readucem aminte că acestea sunt înscrise în Legea nr. 80/1995 (Statutul cadrelor militare), în Secțiunea a 3-a. Iar daca nu exista un astfel de candidat/o astfel de formatiune politica, acesta/aceasta trebuie inventat(ă). In caz contrar, "republica paralelă" va dăinui mult și bine, întrucât chiar dacă avem o armată capabilă sa facă curatenie cum s-a întâmplat in Turcia, noi nu avem și un Erdogan care să dea ordinul de eliberare a nației!


UPDATE 01

Este halucinant ce se intampla in culisele "Republicii Paralele Soros". Insistăm să analizati informatiile de aici! 50 de ONG marca Soros apărute din ceață, solicita la ordin, modificarea Constituției, astfel încât imigranții din statele dezvoltate europene să fie deportați cu forța în România! Vă readucem aminte că suma alocată pt. un emigrant este de 1 117 lei, în condițiile în care pensia medie după o viață de muncă este de numai 800 lei. Frenezia acelor ONG care solicita modificarea Constitutiei, ascunde 3 elemente extrem de vizibile: 

- deturnarea de fonduri substantiale din vistieria statului roman spre acele ONG si care in timp ce romanii crapă de foame, acestea crapă de grija imigranților din Orient;
- saracirea si mai mult a romanilor, fiind evident ca noi trebuie sa suportam cheltuielie masive pt. intretinerea imigrantilor, in conditiile in care noi avem si 5 milioane de romani autentici alungati de foame in strainatate;
- incercarea de diluare a identitatii nationale prin schimbarea raportului etniilor din Romania, care ar urma sa se procopseasca cu o populatie musulmana extinsa, bine cunoscuta ca fiind generatoare de terorism, tensiuni etnice si de distorsionarea culturala a statelor-gazda! 


 UPDATE 02

Organizatia Anonymous - mesaj de ultimă oră transmis sub forma de clip video si preluat pe toate retelele de socializare! Il gasiti aici (nu puteti viziona videoclipul daca nu aveti cont de Facebook)! Cu ultimatum de 10 zile ca România să facă publice dovezile privind actul de terorism marca Soros, infaptuit in cazul incendiului de la Clubul Colectiv!

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE făcute de membrii organizaţiei ANONYMOUS! Ce LEGĂTURI ASCUNSE există între Dacian Cioloş şi George Soroş şi care a fost implicarea acestora în cazul TRAGEDIEI DE LA COLECTIV?


Mesajul este transmis in limba engleza si este subtitrat in limba română. Textul mesajului Organizației Anonymous:

"România nu a fost niciodată prioritatea noastră. Noi ştim mai bine decât oricine soarta voastră. Dar a sosit momentul să plătiţi pentru ignoranţa voastră. Ne-aţi ucis prieteni fără scrupule, ca să împărţiţi putereaîntre voi. Nu ne pasă cum aţi muşamalizat întreaga tragedie. Vrem să ştiţi că noi ştim ce aţi făcut. Este intolerabil să ne folosiţi prietenii morţi pentru a rămâne la putere şi a guverna o ţară care nu înţelege nimic. V-am trimis prin surse sigure informaţii vitale pentru aflarea adevărului. Aveţi imagini video dovedind ceea ce s-a întâmplat în AM-04K sau Colectiv, aşa cum îl numiţi voi. Ce aţi făcut cu acest lucru? Nimic. Cine este responsabil pentru acestea? Cine va răzbuna morţii? Niciunul dintre voi. Începând din această noapte este problema noastră. De ce? Pentru că suntem Anonymous. Pentru că noi ştim ce preţ plăteşte guvernul vostru astfel încât adevărul să nu fie descoperit niciodată. Nu vom interveni în lupta voastră pentru putere. Nu vom negocia cu o ţară de sclavi, fără consideraţie faţă de cei morţi, astfel încât să asistăm cu indiferenţă la o lovitură de stat.

Este pentru prima dată când am iniţiat o colaborare instituţională pentru ca adevărul să fie cunoscut în cazul operaţiunii AM-04K. Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost ucişi. Noi ştim detalii privind întregul plan. Noi ştim detalii cu privire la tranzacţiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi ştim de unde au venit banii şi pentru ce au fost folosiţi.

Am urmărit traseul acestora din organizaţii controlate de George Soroş care au finanţat, de asemenea, investitura lui Dacian Cioloş, în funcţia de prim ministru. Nu este problema noastră că aţi acceptat această regie. Ştim, de asemenea, că documente video, mărturii şi alte dovezi esenţiale au intrat în Departamentul de Protecţie Internă al Ministerului Afacerilor Interne din România, care a fost desfiinţat printr-un ordin al prim ministrului vostru, Dacian Cioloş. Dacă voi acceptaţi acest lucru, noi nu îl acceptăm. Ce s-a întâmplat cu aceste informaţii clasificate? Unde sunt acestea acum? Am văzut cum folosiţi morţii în lupte politice murdare. România, din acest moment aveţi la dispoziţie 10 zile pentru a răspunde acestor întrebări! Dacă voi nu sunteţi capabili de acest lucru, noi suntem.

Vrem ca cei vinovaţi şi complicii, cei cu mâinile pline de sânge, care vă guvernează acum ţara, să fie pedepsiţi. Ca o dovadă a faptului că acest lucru nu este o cacealma, vă punem la dispoziţie un draft al unor ofiţeri de informaţii români care urmează să fie adresat Ministerului Afacerilor Interne, se arată în mesajul acestora." 


Notă: Draftul se observa in videoclip.

164 de comentarii:

 1. Intrebare: USR = UNIUNEA SOROSISTA DIN ROMANIA,ASTA INSEAMNA!?
  Daca stie cineva sa ne spuna pt.nestiutori!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ala este doar un partidulet din uniune. Doar ca a fost scos mai in fata sa deturneze atentia de la soldatii lui Soros din celelalte partide. Uniunea sorosista este mult mai vasta si este descrisa in material. Uniunea este infiltrata in toate partidele, in toate institutiile. A racolat pe toti cei care decid in tara asta, i-a pus pe functii, le-a facut partide sa dea impresia de democratie, astia au facut legile care convin republicii paralele. Iar acum asistam cum ne devoreaza.

   Nu stiu cum se face, dar exista suficiente semne ca am fi cea mai analfabeta natie din lume! Tot ce misca decizii in tara asta, are un papusar din afara inapoia lui! Iar noi nu observam si tot cu capul in butoi ne aruncam de fiecare data! S-au prins americanii cum sta treaba si i-au dat la vot cu flit lui Soros, iar mioriticii nostri cred ca este vorba doar de basme. Basme cu miliarde de euro bagati de'a'mpururea de Soros in ONG, partide, persoane, justitie si altele. Asa prin Romania?Ca ii este drag tare de Romania, nu? A NU vedea astfel de lucruri, inseamna a fi analfabet!

   Ștergere
 2. Daca tot am intrat in campanie. Legat de O.U.G. 57/2015. Activitatea CD s-a incheiat. Cf. unor surse din interiorul camerei, O.U.G. 57/2015 poata sa zaca in sertare la CD si 40 ani. Pana atunci, isi va produce efectele fara probleme.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnule, salutari. OUg 57, art 40, o sa isi produca efecte pana cand o sa primeasca decizia de recalculare unul cu stanga tare. Ca pentru cei ca el a fost pusa la cale cacialmaua cu OUG 57. Si atunci baiatul acesta (cu ochii albastrii) se va umple de bani. Sa fie sanatos (ca-s baietiu destepti)

   Ștergere
  2. va zace daca dvs o lasati sa zaca, dupa alegeri .dupa ce se aproba parlamentul , trebuie reluate presiunile pe noua CD , dar imediat ca sa nu se uite de ea avand in vedere toate tot c e s-a facut pana acum in comisii ,

   Ștergere
 3. In termeni militari *vorbiti despre celebra Coloana a 5-a*, adica, daca *un inamic vrea sa *cucereasca o tara facand economie de *forte si mijloace*, o poate face folosind chiar fortele acelei tari*, cumparand *pe bani putini tradatori, care sa le mijloceasca si rezolve propriile interese*, mda, in Romania ... probabil ca majoritatea stiu ca tara nu mai este condusa de *romani si in interesul Romaniei si romanilor* doar ca ... se pare ca ... este inutila *stiinta asta*. In Romania, *soarecii joaca pe masa si cand nu-i pisica acasa dar si cand este acasa ...*. Cui foloseste ca *eu spun NU acestor mancurti* daca langa mine sunt ... 5 sau 10 care le spun DA, totusi nu ma descurajez, desii cel mult *dorm cu constiinta inmpacata* ca restul .. ii tot cum vor EI. Abia cand *langa mine vor mai fi 1000 care sa spuna NU iar de partea cealalta 100 care spun DA, se va putea face ceva dar *ziua aia nu se zareste la orizont inca*.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se intampla din cauza inculturii propriilor nostri concetateni! Armata si serviciile vad, stiu, dar le-au luat legalitatea de a actiona.

   Ștergere
  2. ha, ha, ha,.... care legalitate tata? Ce revolutia franceza avea legalitate ? Sau loviturile de stat care au dat jos dictatori ca Ceausescu au avut legalitate? Nuuuuu ,dar nu erau cimpanzei....
   Sfatul este unul singur , sa mergem la vot si sa votam cu cei care nu ne-au mazilit atat si impotriva francofoni....stilor care isi bat joc de noi. De noi toti conteaza cine face majoritatea. Vreti circ votati circ. Vreti seriozitate votati cu seriozitate.

   Ștergere
  3. @ micutzul 7 decembrie 2016, 16:42. Uite care este faza! Lucrurile se schimba in 2 moduri: revolutie sau lovitura de stat. Revoluia o faci cu poporul, nu cu armata. Dar daca facem parte dintr-un popor incult, ca sa nu spun prost bâtă, incapabil să observe că voteaza mereu ... fanarioti din afara - si de dreapta si de centru si de stanga, tu mai vrei sa mai faca si revolutie?

   Legat de rolul armatei, nu am chef acum. Aici este o problema care trebuie dezbatuta separat!

   Numai ca imi atrage atentia altceva la tine! Tu ai citit materialul? Dar Ponta nu este tot agent Soros cu Corina Cretu a lui? La fel ca Ciolos? Si atunci, despre ce majoritate vorbesti? Cand liderii - singurii care conteaza in ecuatia asta, sunt toti pe listele lui Soros? Ei tot impreuna ajung in Parlament si tot impreuna ne frig!

   Asadar, ce partid votezi? Si-a dat vreun parlamentar demisia din cauza OUG 57/2015? Nu! Si atunci, pe cine votezi ca sa faca majoritatea care sa face ce? Ce NU face acum?

   Ștergere
  4. ... vrem nu vrem, trebuie sa recunoastem ca *merge*, actuala clasa politica vrea *un norod la fel de prost si incult ca al lui Alexandru Lapusneanu*, la care sa le *recite celebra replica pusa de Costache Negruzii in gura acestuia *, *... daca voi nu ma vreti, eu va vreau* si ... dupa cum se arata *vremurile*, le merge, chiar daca nu vrem noi sau o *parte din noi*, sunt destui care sa-i accepte si voteze pe *noi si modernii Lapusneni care au acelasi caracter !!!*. Daca in Romania a fost *revolutie in 1989 ... ce gluma*, sunt inca destui care cred ca da, ba, ii auzi si pe alesii locali si *nelocali, preoti si alte personalitati !!! pomenind cu fala despre *celebra revolutie (cacealma) din decembrie 1989, asta-i lumea in care traim, trebuie sa recunoastem.

   Ștergere
 4. Daca, ne invartim in jurul cozii si nu spunem raspicat cu cine sa votam,nu facem nicio branza!
  Stanga,dreapta,centru,Nu.Am inteles!
  Mai raman cele doua partide nationaliste,care ,unul din ele,nu are nicio sansa sa intre,deoarece,locomotiva care il tracta este la doi metri sub pamant!
  Iar,celalalt partid este la limita pragului de 5%.Deci,cu sanse sa intre.
  Deci,cu cine am vota? In ceea ce ma priveste,fiind analfabet si prost,nu am cochetat niciodata cu stanga,centru sau dreapta in ultimii 27 ani.In timp ce altii votau in draci cu ei!Urmarile le-am vazut!
  Cine au fost prostii?
  Comentariul meu de mai sus este o ironie.Vad ca se gasesc unii destepti de serviciu care imediat sa etichetezesi sa jigneasca!


  RăspundețiȘtergere
 5. Domnilor, stand stram si judecand drept cred ca, noi trebuie sa votam un partid care sa ne reprezinte interesele. Din istoria recenta de 16 ani rezulta clar ca nu putem vota sub nicio forma partidele care au distrus unitatea de actiune si de gandire a Armatei Romane precum PDL(PNL), PMP si USR. De ce USR? Fiindca USR vrea sa salveze Romania dar nu ne spune de cine sa o salveze. In alta ordine de idei are numai idei care seamana a conceptie fascista. Numai spun ca promoveaza numai straini din tagma lui Soros de unde se si alimenteaza si in aceste conditii ne putem gandi ca va face tot posibilul sa distruga unitatea statala a Romaniei. Cat priveste PSD-ul pot spune ca ne-a amanat promovarea legii pensiilor militare de stat de ni s-a facut acru, ne-a distrus psihic tot promitandu-ne verzi si uscate si dupa 4 ani de scremut au scos lege 223/2015 pe care a barberit-o Ciolannis intr-o noapte. Cred ca, singurul partid care reprezinta cat de cat interesele militarilor este PRU. Exista insa un risc. Riscul este sa nu intre in parlament acest partid nou infiintat si atunci as recomanda ALDE ca fiind singurul partid care s-a batut cu Ciolannis. In orice caz cred ca, militarii in momentul de fata ar trebui sa voteze cu PRU sau cu ALDE.
  Analizand ofertele tuturor partidelor cred ca

  RăspundețiȘtergere
 6. Votam cu mintea,ca asa am votat mereu. Asa l-am votat si pe Ponta si Antonescu(2012), ca o sa faca si o sa dreaga, o sa ... Si ce au facut. Pai noi i-am trimis acolo cu 60 si ceva la suta sa coabiteze? Destructurarea sistemului mafiot,a sistemului basist,demiterea basescului, revizuirea constitutiei, blocarea migratiei parlamentere, legea salarizarii, si .. sii au fost razele de speranta ce ne-au facut sa-i votam. Da si noi l-am pus priministru pe Ponta, viteaz, integru, competent...Cum se poate domnule un om cu asemenea puteri, sa faca pipi in pantaloni in fata a 3(mii,zeci de miii, sute de mii, milioane) de tineri liberi si sa-si abandoneze artibutiile. Si am intelege daca tara ar fi fost indreptata de Ciolos spre prosperitate, spre mai bine. Dar nu, a fost o tradare ce ne-a aruncat in bratele deznadejdii sorosiste, a fost o parte a tradarii nationale. Ponta a plecat si ce a castigat aceest popor.Nimic. Dumnezeu sa ne ajute. Guvernul meu, parlamentul meu, dna-ul meu, justitia mea, sri-ul meu.. Dumnezeul si soarele meu. Sa vedem daca dupa 11 dec 2016 o sa mai scriem pe aici.
  Dar cu cine sa votam nu stiu.

  RăspundețiȘtergere
 7. Lucrurile stau cam asa cum le-a prezentat adminul.
  In asemenea conditii trebuie votati oameni puternici care au sprijin si in tara, in randul masoneriei latura nationalista si in afara , dar nu la soros.
  Preferatul meu la vot este Tariceanu si ALDE. Tariceanu poate sa tina piept si sa-i limiteze pe sorosisti. Aceasta plaga sorosista s-a dezvoltat cel mai mult in timpul guvernelor boc, ungureanu ponta si ciolos, guverne care sunt cele mai vinovate de starea deplorabila a societatii romanesti din prezent. Tariceanu l-a tinut la respect pe basescu, acelasi lucru poate sa-l faca si cu iohannis.
  Cand va uitati pe cuponul de pensie, ganditi-va ce pensii aveati acum daca Tariceanu nu crestea consistent, in dec 2006 soldele de functie, indemnizatiile de comanda, introducea sporul de confidentialitate si alte lucruri legate de recalcularea pe legea 164/2001.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. voi vota cu PRU ,am fost la plimbare in oparc si cu discutand cu diferite persosne .i-am sfatuit a voteze cu ALDE sau PRU

   Ștergere
  2. Sincer ....sunt in acord, dar nu suport idei neoliberale si liberali care au muncit numai la stat!
   OK?

   Ștergere
 8. Stimati camarazi, retineti ca in actiunile noastre privind eliminarea unor articole din OUG 57 care ne diminuau pensiile, am fost sprijiniti doar de PSD si ALDE. PNLul a fost, total ,impotriva militarilor!
  Toate amendamentele existente la Camera Deputatilor ne sunt favorabile si in cel mai scurt timp vor fi puse in aplicare , de catre noul Parlament.

  RăspundețiȘtergere
 9. MODEL DE CONTESTATIE A DECIZIEI DE PENSIE
  I
  Către
  Comisia de Contestaţii din Ministerul Apărării Naţionale
  DOMNULE PREŞEDINTE
  Subsemnatul ..............., domiciliat în Mun. ..........., str. ............ nr. ......., jud. Vrancea,
  posesor al CI seria ...... nr. ........, eliberată de ................ la data de ....................,
  CNP ..............., cu dosar de pensie nr. ............, în temeiul art. 97 alin. (1) din Legea nr. 223/2015,
  în termenul legal (deciziile au fost primite la data de .................., data Oficiului Poştal ....),depun prezenta
  CONTESTAŢIE
  la Deciziile de recalculare a pensiei nr. ........./1 şi ........../2 din .............. ce mi-au fost eliberate de Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Apărării Naţionale, prin care contest cuantumul stabilit
  prin aceste decizii şi solicit:
  - revocarea Deciziilor nr. ........./1 şi .............../2 din ................. ca netemeinice, nelegale,abuzive şi discriminatorii;
  - emiterea unei noi Decizii prin care cuantumul pensiei mele să fie în conformitate cu activitatea concret desfăşurată, astfel:
  1. În conţinutul bazei de calcul a pensiei mele să se regăsească toate elementele soldei,în procentele şi în cuantumul lor actual, cu înscrierea valorii de referinţă actuale, de carebeneficiază un cadru militar la nivelul anului 2016, care are acelaşi grad şi îndeplineşte aceeaşifuncţie pe care am îndeplinit-o şi eu în perioada luată în calcul în conţinutul Deciziilor.
  2. Pentru a putea dovedi o totală transparenţă asupra elementelor introduse în calcul,vă rog să-mi puneţi la dispoziţie copii după statele de plată detaliate, pentru perioada aleasă.
  Aceste documente sunt necesare pentru a putea verifica toate elementele soldei lunare şi asporurilor avute, luate în considerare la calculul deciziei de pensie.
  3. Vă solicit să calculaţi, să înscrieţi şi să plătiţi separat faţă de pensia militară,cuantumul cuvenit pensiei suplimentare, recalculată în baza Legii nr. 223/2015, prin neintroducerea acesteia în formula de calcul a pensiei. Cuantumul pensiei suplimentare este undrept individual legal dobândit pe bază de contribuţie individuală în acest sens.
  4.in continutul bazei de calcul sa se regaseasca primele si premiile .

  RăspundețiȘtergere
 10. MODEL DE CONTESTATIE
  II
  MOTIVARE
  1. Art. 2 lit. b) din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat stipulează principiul egalităţii, potrivit căruia “se asigură tuturor participanţilor la sistemul de pensii . Aşadar, pensionarii militari care, la recalculare pensiei, nu beneficiază la zi de
  elementele salariale ale funcţei îndeplinite, trebuie să beneficieze de aceste elemente, cu atât mai mult cu cât Legea nr. 223/2015 prin art. 28 şi art. 60 reglementează actualizarea pensiilor.
  2. Din analiza datelor puse la dispoziţie prin Deciziile de pensie, am constatat că nu se evidenţiază pentru anul 2016, cuantumurile elementelor soldelor care au fost luate în calcul aşa cum sunt ele prevăzute în Legea cadru nr. 284/2010 actualizată în 2015, privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice ANEXA Nr. VIII. În noua decizie pe care o emiteţi vă rog să precizaţi explicit care este valoarea de referinţă pe care o folosiţi în calcul, cu specificarea expresă a actului normativ care o prevede.
  Din motivul arătat mai sus, vă rog să trimiteţi şi copiile după statul de plată pentru perioada de calcul a pensiei şi documentul în baza căruia faceţi echivalarea coeficientului funcţiei şi a sporurilor cuvenite, corespunzătoare cadrelor militare în activitate la 31.12.2015.
  3. În temeiul prevederilor Decretului nr. 141/28.02.1967, devenit Legea nr. 6/1967, am contribuit individual la pensia suplimentară. Art. 58 arată “Cu începere de la 1 ianuarie 1967 se instituie, în afara pensiei militare de stat, pensia suplimentară, care se bazează pe principiul mutualităţii între militari.”
  4.Cuantumul primelor si a premiilor a fost impozitat conform legilor.
  Prin actuala Decizie mi s-a confiscat dreptul la pensie suplimentară prin includerea procentului cuvenit, în mod abuziv, în formula de calcul a pensiei militare de stat, blocat la 100%.
  Solicit ca acest procent să fie calculat separat, deoarece nu este element component al soldei, aşa cum sunt ele definite în Legea nr.284/2010 ANEXA VII şi din acest motiv nu poate fi integrat în
  procentul de 100% al formulei de calcul.
  Aşa cum se menţionează în actul normativ prin care a fost introdusă (Decretul nr. 141/28.02.1967), pensia suplimentară este rezultatul unei obligaţii legale de contributivitate individuală care dă naştere obligaţiei corelative din partea statului de a plăti pensia suplimentară separat de pensia militară de stat şi nu prin amputarea dreptului la pensie militară de stat.

  RăspundețiȘtergere
 11. MODEL DE CONTESTATIE
  III
  În concluzie, faţă de motivele arătate, mai sus, solicit:
  Revocarea Deciziilor de recalculare a pensiei nr. ........./1 şi ........./2 din .............., ce mi-au fost eliberate de Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Apărării Naţionale pe care le
  contest, întrucât am fost vătămat în dreptul meu legitim la pensie şi emiterea unei noi decizii de recalculare a pensiei militare de stat, în care:
  1. În conţinutul bazei de calcul a pensiei mele să se regăsească toate elementele soldei, în procentele şi cuantumul lor actual, cu înscrierea valorii de referinţă actuale de care beneficiază un
  cadru militar, care are acelaşi grad şi îndeplineşte aceeaşi funcţie la nivelul anului 2016, funcţie pe care şi eu am îndeplinit-o în perioada luată în calcul în conţinutul deciziei.
  2. Vă solicit, ca odată cu decizia de pensie să trimiteţi şi copiile după statul de plată pentru perioada de calcul a pensiei şi copii după documentele pe care le folosiţi pentru a face echivalarea
  coeficientului funcţiei şi a sporurilor aferente cadrelor militare în activitate la 01.01.2016
  3. Calcularea cuantumului pensiei suplimentare să se facă separat de pensia militară, recalculată în baza Legii nr. 223/2015, prin neintroducerea acesteia în formula de calcul, precum şi acordarea cuantumului pensiei suplimentare ca drept individual legal dobândit pe baza de contribuţie individuală în acest scop.
  Rog să-mi răspundeţi la prezenta contestaţie, în scris, în termenul prevăzut de actele normative în vigoare.
  Prezentul înscris constituie şi Plângere prealabilă.
  SEMNĂTURA DATA: ................
  DOMNULUI PREŞEDINTE AL COMISIEI DE CONTESTAŢII
  DIN MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
  Bucureşti
  Str. Drumul Taberei Nr. 7 – 9
  Sector 6
  Cod poştal 061418
  Telefon: 021 319 58 58 / 2595 sau 2929.

  RăspundețiȘtergere
 12. In lupta cuSöros, pt. victorie deplina, Trump militarizeaza US!...daca îl mai adaugam si pe gl. Petreuss, nominalizat ca Secretar de Stat....., vom avea imaginea completa a bataliei si fortei adversarului comun!

  http://www.dcnews.ro/mobile/administra-ia-trump-se-mai-cunoa-te-un-nume_524904.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Spui prostii.Stai sa devina presedinte sa vezi ce moale devine Trump al tau.Crezi ca era lasat sa candideze daca deranja ''iluminatii''?

   Ștergere
 13. Recomandat a citi [http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=467504&title=reteaua-lui-soros-din-romania-s-a-activat-din-nou-peste-50-de-ong-uri-din-romania-cer-impotriva-constitutiei-romaniei-articolul-3-4-ca-sa-fie-relocate-in-romania-mult-mai-multe-mii-de-imigranti-decat-cei-decisi-pentru-romania-pana-acum-].

  Sunt date si nume concrete. Asa actioneaza "Republica Paralela Soros" contra intereselor romanilor! De unde atatea ONG asa numit umanitariste indragostite de emigrantii pe care vor sa ii aduca cu forta in Romania din Germania? Pe cheltuiala romanilor, in conditiile in care suma alocata pt. un imigrant este de 1117 lei, iar pensia medie a unui roman care a muncit o viata este de 800 lei?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnilor care ati fost educati si ati jurat sa aparati tara cu pretul vietii, trebuie ca duminica 11.12.2016 sa iesim cu mic cu mare la vot si sa ne luam tara inapoi din mainele strainilor.
   "De la Nistru pan la Tisa
   Tot Romanul plansu-mi-s-a
   Ca numai poate strabate
   De-atata strainatate.
   Cine-au indragit strainii
   Manca-i-ar inima cainii,
   Manca-i-ar casa pustia
   Si neamul nemernicia.
   Stefane, Maria Ta,
   Tu la Putna nu mai sta."

   Ștergere
  2. Ce mai apartine romanistanilor ca sa apere armata ?

   Ștergere
 14. Si eu sunt simpatizant ALDE dar votez PRU pt.a intra in Parlament si a face majoritate ca banuiesc Taricica intra sigur!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt destui liberali adevarati care vor vota ALDE. Militarii umiliti de catre tradatorii de neam si tara trebuie sa voteze obligatoriu PRU, o formatiune politica tanara care se bate cu adevarat pentru interesul tarii si care cred ca ne reprezinta cel mai bine. Doamne ajuta sa intre in parlament si sa mai taie din pofta strainilor de a distrugere ce amai ramas mostenire din tara lasata de mosii si stramosii nostri..

   Ștergere
  2. Corect!Desteptarea romani! Am dormit destul!
   Daca niste mucosi se mobilizeaza pe faceboc,noi de ce nu am faceo aici?

   Ștergere
  3. Softul de la BEC nu permite ca PSD sa depaseasca 40%.Ce depaseste e alocat la USR.

   Ștergere
  4. Vasile....termina cu ideile tale fixe!
   Mergi in Cecenia!

   Ștergere
 15. traim intr-o tara fara speranta, unde nu se aplica Constitutia, nu se aplica legile, nu se aplica ordonantele dar se aplica Ordinele de ministru. EX: M 25 ( normele de aplicare ale legii 223), culmea, nu respecta nici legea 223 si nici OUG 57. Astfel , nici in lege si nici in OUG 57 nu apare
  - actualizarea celor 6 luni alese , la data de 31.12.
  2009. Au mai fost legi ale salarizarii si dupa 31.12.2009;
  - actualizarea numai a functiei si a gradului nu si a celorlalte componente.Cand apareau legi ale salarizarii se modoficau si celelalte componente ale bazei de calcul , nu numai functia si gradul;
  - echivalarile de functii. Modul de echivalare apare numai in M 25, in deciziile aparute nu se specifica si noua functie echivalenta,
  - se paseaza toata raspunderea pe contabilul de la CMJ-uri, care aplica un MRU ultrasecret, care deasemenea nu are legatura nici cu legea , nici cu OUG 57 si culmea nici cu M 25

  RăspundețiȘtergere
 16. Sa ceara toata lumea , in scris, la CMJ-uri, functia echivalenta si sa vedeti ce circ va iesi

  RăspundețiȘtergere
 17. In functie de raspunsul primit de la CMJ-uri faceti plangeri penale pentru abuz in serviciu la procurorul militar de care apartineti, numai asa mai putem schimba ceva.

  RăspundețiȘtergere
 18. România a devenit, prin bunăvoinţa unor regimuri totalitar-presudo-democratice, ostatica celor care o conduc. Naţiunea română trăieşte captivă în propria frică, impusă, de-a lungul timpului, de către cei care au tot interesul să-i distrugă puterea de a reacţiona în faţa provocărilor. Nu mai există o disecare reală a informaţiei de către cei care trebuie să distingă adevărul de minciună. Totul se trece prin prisma unor clişee, a unor false valori bine inoculate, de-a lungul ultimilor ani, în judecata colectivă a acestei naţiuni.

  Dacă gîndeşti altfel, eşti blamat chiar de către cei cărora le vrei binele. Dacă simţi nevoia să faci altceva decît gloata, eşti privit, în cel mai bun caz, ca un aventurier. Dacă la televizor se spune că aşa trebuie, atunci să ştii că aşa şi trebuie să faci. Cam asta este schema gîndirii românului într-o eră în care TV-ul şi pseudo-vedeta tind să înlocuiască chiar şi cea mai elementară doză de bun-simţ.

  Încearcă să spui că poţi să fii un politician mai bun decît toţi cei care au fost pînă acum la Guvernare, şi ai să fii legat la stîlpul infamiei, sau delegat part-time în zona „oamenilor veseli“. Încearcă să demonstrezi că pentru a vrea binele unei ţări nu este neapărată nevoie să fii vedetă TV şi nici să fii un politician corupt. Vei primi, din partea ostaticilor propriilor temeri, un vot de blam.
  Ei nu vor schimbare, pentru că au ajuns să creadă că cei care-i conduc acum, chiar spre un dezastru, reprezintă singura lor speranţă spre singuranţă. Ei simt că nevolile lor sînt mai puţin importante decît nevoile celor care-i mint de ani de zile şi îşi dedică timpul şi votul celor care, de fapt, i-au luat ostatici încă de la mijlocul secolului trecut.

  Încearcă să participi la alegeri, încearcă să fii independent, şi vei fi întrebat de toţi: cine eşti mata şi cu ce te făleşti? Uite, îl avem pe Ponta, avem un Ungureanu, ei băieţi deştepţi, aduşi la noi în casă prin televizorul atotcunoscător, cine eşti tu să ne tulburi liniştea?
  Nu vei capta atenţia nimănui, pentru ei nu exişti. Ca să fii onorat de mulţime, trebuie să fi furat ceva, să fii puţin corupt, sau să fi fost măcar într-un Serviciu. Ca să te bucuri de atenţie, ai nevoie de un dosar penal, de un viol făcut prin tinereţe, sau măcar să fii intrat măcar o dată în patul unei persoane de acelaşi sex cu tine. Ca să poţi să ajungi să faci un bine unei naţiuni aflate în mrejele televizorului, ai nevoie de mult tupeu, ceva nesimţire şi eventual un implant de silicon.

  România, cu sau fără voia ei, a devenit ostatica unui grup de oameni, a unei clase sociale, a unui aliniament doi al vechiului regim, şi nu are să fie lăsată prea curînd liberă. Românul, ca individ, priveşte la cei care-i vorbesc din televizor şi a renunţat să mai gîndească pentru el sau pentru comunitatea lui. E paralizat în propria frică, îi este teamă de necunoscut şi gîndeşte că e mai bine cu hoţii pe care-i cunoaşte decît să vină un altul, care cine ştie ce poate să-i facă. Sîntem o naţiune ostatică, aşa cum am spus, propriei frici sau, mai degrabă, unei comodităţi generate de frica de schimbare. „Îi avem pe ei, ştim că fură, dar măcar sînt ai noştri”, cam asta a devenit lozinca multor români alături de care mergem în aceste zile.

  Înainte de a respinge din start orice inţiativă a unui grup sau a unei persoane să îşi asume responsabilitatea politică, trebuie să ne gîndim la ce mari fapte de eroism şi vitejie au făcut cei care, de zeci de ani, stau la cîrma ţării. Puneţi numele lor pe o foaie de hîrtie şi, în dreptul fiecăruia, scrieţi ce au făcut pentru naţiune, ce au făcut pentru tine şi ce au făcut pentru ei. La final, trageţi o linie şi vedeţi care, de fapt, este adevărul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Semnat: Dan Alexandru Tano, scriitor.
   Ai uitat Olescu!

   Ștergere
  2. @ Anonim 8 decembrie 2016, 13:06. Ai baut gaz? Ce treaba am eu cu Tano ala? De la tine am auzit numele asta, am dat un search pe Google si am dat de el in zona asta http://www.aktual24.ro/atentie-vezi-cine-sunt-diversionistii-din-piata-universitatii-au-incercat-sa-deturneze-protestele/

   Ștergere
  3. Termina cu etichetarile.
   Eu ti-am spus cine e autorul textului.
   Trebuia sa fii mai atent. Si, cu mine, daca poti, politicos.
   Vezi adresa
   https://blogulluitano.wordpress.com/2015/01/18/sindromul-stockholm/

   Trebuia sa dai search Google "România a devenit, prin bunăvoinţa unor regimuri totalitar-presudo-democratice".
   Asa se face, copile. Stii, cam ca la plagiate...
   Ma supar si nu mai semnez Anonim.

   Ștergere
  4. Observatie:
   Daca nu stii sursa textelor pe care le primesti pe Facebook(precum copilasii de la liceu) mai bine nu le publica. Daca te straduiesti, poate gasesti singur sursa. Daca nu o gasesti, abtine-te sau seamneaza tu textul - Maior in rezerva Olescu Gelu, brigada de vanatori de munte.

   Ștergere
  5. Vezi dumneata, autorul a plasat intentionat o eroare in text(desi textul este ingrijit din toate punctele de vedere). Tu l-ai preluat fara specificarea autorului...

   Ștergere
  6. Astept comentariul cu corectia de rigoare.

   Ștergere
  7. Sub numele adevarat lui Dan Alexandru respectivul a publicat acest text in revista Romania Mare. El era banuit ca e diversionist infiltrat printre manifestanti(aktual24.ro).
   E clar?

   Ștergere
  8. @ Anonim 8 decembrie 2016, 15:48. Uite care este faza! Tara arde si baba se piaptana! M-am mai uitat pe textul ala care te excita pe tine. Este un text care mie nu imi spune nimic! O filosofie de lalaiala contemplativa dupa care nu m-am dat in vant niciodata!

   Uite, mai incerc o data! "Naţiunea română trăieşte captivă în propria frică ...". Abureli. Asta este text? Romania nu traieste in nicio frica, ci in lehamitea si miserupismul, devenite traditionale. Doar vedem asta in fiecare zi.

   In rest, observatiile sunt pertinente, dar cui folosesc? Nu inteleg efectiv unde bati! Un anonim ca si tine, a dar te textul asta si l-a plasat aici! Si eu acum ce sa fac, sa fac cercetari de plagiat? Chiar nu pricep si nici nu mai intereseaza!

   Ștergere
 19. Este asaltul multinationalelor asupra Romaniei.Toti cu mici exceptii, din USR, lucreaza la multinationale.Corect.Daca niste muciosi se mobilizeaza pe facebook noi dece sa nu o facem.M-am intalnit astazi cu un fost coleg de serviciu,in varsta de 85 ani ,pensionat prin 1992.Om batran plangea.I-au injumatatit pensia.Se intreba,cu ce va trai baba lui daca ii va supravietui.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mobilizeaza tu pe faisbuc cu nea Cutare de 85 de ani! Ce pensie avea respectivul si cand i-a fost taiate pe jumate? Daca avea ce sa-i mai taie...

   Ștergere
  2. @ iceparu 8 decembrie 2016, 12:15. Aiurea! Nu ar exista niciun asalt, daca nu am fi tradati din interior de oamenii "republicii paralele". Asadar, problema nu o reprezinta multinationalele, ci jigodiile noastre interne racolate special sa permita subjugarea noastra! Lista din material este clara!

   Nicio politica dusa pt. pierderea propriei noastre identitati prin metoda descrisa in material, NU poate fi realizata fara romanii tradatori din Oastea lui Soros. Acestia sunt adevarata problema, ei permit politicile contra Romaniei, nu multinationalele. Multinationalele doar incearca!

   Ștergere
 20. Cu ce va trai doamna acestui distins militar in varsta de 85 de ani ?
  Cu 50% din pensia in plata si asta datorita admin, acestui blogg si unor militari care sunt militari adevarati.
  Sa le fie rusine celor din conducerea ancmrr si sindicatului, ca nu si-au pus aceeasi intrebare ca acest venerabil militar. Acestia dpa ce si-au tradat camarazii cu ocazia recalcularii pensiilor pe legea 119/2010 si-au tradat si sotiile, lasandu-le dupa moartea lor, violate in drepturi cu pensie de 50% din pensia recalculata.
  Ar fi bine ca acest venerabil militar sa nu mai planga ci sa mearga la ancmrr si sa le bata obrazul celor din conducere.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa o fi nu zic.Dar mumiile orientate si lacome de la ancmrr au toti pensii de peste 1500 euro in timp ce militarii de rand (sgp, subofiteri etc )au pensii de mizerie .Ganditi-va ca sgp din MApN sunt toti condamnati la moarte cand ies la pensie Adica genocid organizat.Cu pensii de 700 lei sgp nu pot supravietui dupa 25-30 de ani de privatiuni si chin in armata mai ales ca majoritatea stau cu chirie .Soacra mea dupa 5 ani de munca la CAP are pensie 400 lei.Deci cu 10 ani de CAP depasesti pensia de militar.Sau sgp nu sunt militari?

   Ștergere
 21. Voi cei mai tineri ce sula lui Hector faceti?Tot despicati firul in patru,analizati texte de legi,va dati mai destepti unii fata de alti si cam atat.Ne-au asaltat tot felul de Wincler,Suster ,Armande si alte curiozitati care nu si-au gasit locul prin tarile lor de origine dar care vin aici sa ne conduca de parca noi am fi prostii pamantului.Noi la ei suntem tigani, ei la noi se considera superiori.Maine,poimaine vor spune ca sunt de rasa superioara .Lesbiene, culese de romanii nostri din tavernele din tarile vest-strainate,poponari si alte creaturi ne cer sa le repectam deviatiile sexuale .Votand USR ,votam homosexualitatea,promiscuitatea,alcolismul,legalizarea consumului de droguri.Sper ca suntem inca intregi la minte si la corp.

  RăspundețiȘtergere
 22. Daca vreti sa vedeti *calitatea, cultura si optiunile* electoratului roman, nu mergeti prea departe, amintiti-va de *partidul fantoma a lui DD-Dan Diaconescu*, cine au fost MAI ALES candidatii acelui partid, ce au facut si ce s-a ales de partid, apoi trageti concluzii rapide asupra electoratului roman, fara prea multe iluzii.

  RăspundețiȘtergere
 23. Despre ce injumatatire este vorba ,poate despre injumatatirea U-235, stiind ca in plata ramane cuantumul mai mare. vecdeti ca a fost Sf.Nicolae nu 1 aprilie asa ca mai usor cu glumele/exagerarile cu iz de minciuna!

  RăspundețiȘtergere
 24. Prin comunicatul nr 17/06.12.2016 ancmrr ne recomanda sa votam candidatii PSD invocandu-se si un protocol de colaborare in vigoare din 01/12/2012.
  De ce nu au amintit de protocolul semnat in 21/02/2011 de biroul permanent central (BPC) /ancmrr si Primaria Sectorului 2 condusa de ontanu, cand s-a aservit politic conducerea ancmrr partidului unpr si lui gabriel oprea?
  De ce nu s-a amintit de scrisoarea din 07/09/2011 inaintata de BPC ancmrr conducerii unpr, personal lui gabriel oprea si semnata de gl iliescu mihai.
  Sa ne amintim ce spune iliescu mihai: "se doreste ca unpr sa devina partidul de suflet al nostru, partid care ne-a pastrat rangul si onoarea noastra ca militari ai rezervei armatei romane, partid care are in compunerea sa generali si ofiteri cu un inalt simt al onoarei si al datoriei fata de patrie , partid pe care dorim sa ne sprijinim la greu , partid pe care-l dorim sa-l sprijinim in situatii deosebite. Numai impreuna cu o forta politica formata din membrii devotati patriei si poporului nostru ... cadrele militare in rezerva si retragere vom reusi sa fim o persoana juridica de utilitate publica"
  Tovarasu mihai iliescu, dati-va demisia si varsati-va la partidul lui basescu, aveti multe lucruri in comun.
  Daca i-ati iubit si stimat asa de mult pe oprea si ontanu, si valorile morale care le-au reprezentat, dati-va demisia, lasati-ne in pace si plecati cu totul din structurile asociative ale cadrelor militare in rezerva si retragere.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iti raspund eu.Esti mare specialist in calcule matematice dar aici este vorba de logica.In ANCMRR sunt pensionari cu mare vechime de militar ori asa zisa lege a contributivitatii le-a marit pensiile cu aproximativ 50%.Actuala lege si-a bagat sula in ea de vechime de unde si injumatatirea pensiilor la cei cu vechime mare.Daca cei pensionati inainte de 2009 nu erau cuprinsi in legea 223 nu mai era necesar cuantumul cel mai avantajos.Cu legea pensiilor militare completata cu OUG 57 ne-am furat caciula singuri.

   Ștergere
 25. Dupa scrutin nu avem dreptul a ne plange deoarece avem ce am bagat in urna!

  RăspundețiȘtergere
 26. Sa va fie clar, militarilor, singurii care ne vor aproba amendamentele la OUG-57(L223) vor fi tot cei ce le-au discutat si aprobat in comisii , adica PSD si ALDE. Puteti sa va informati PNL au fost total impotriva,iar UDMR s-au fofilat asa ca votati cum veti crede sa ne fie bine , chiar daca , uneori este nevoie "sa te faci frate si cu Dracul, pana treci puntea"
  Nu va mint, puteti sa va informati.

  RăspundețiȘtergere
 27. Domnilor, PSD-ul va obtine lejer 40% din voturi. Pentru noi este foarte important sa introducem in parlamenr PRU. Acesta va fi un vot directionat, elitist in intersul militarilor activi si in rezerva. ALDE va obtine usor 6%. Pe noi ne intereseaza intrarea in parlament a PRU pentru a maximiza efortul in sustinerea militarilor si familiilor acestora. Altfel, vor veni vremuri grele. Pana mai ieri voiam sa votez cu ALDE, acum sunt hotarat sa votez cu PRU. Multe sondaje ii dau ca intrand in parlament cu 5% dar nu trebuie sa neglijam marja de eroare. Pentru a fi siguri ca intra in parlament trebuie sa-i ajutam noi militarii fiindca exprima cel mai bine vocea noastra.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da este o alegere tinand cont ca sunt multi militari in acest partid, chestia este ca dintre cei propusi pentru parlament , niciunul nu si-a exprimat sentimentele fata de armata si problmele ei, a personalului nu a curvetelor pe care le luam de la olandeji, de parca noi nu am avea destule pe centurili oraselor si muncipiilor.

   Ștergere
 28. ****
  Sondaj IRRES:
  -PSD. 44%
  -PNL. 23
  -ALDE. 6
  -USR,PMP. 6%
  -PRU. 4

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da si dupa rearanjare PSD va avea vreo 47 iar ALDE 9...

   Ștergere
  2. ****
   Plus 6% PRU,care v-a face si el ptagul de 5%!

   Ștergere
  3. @R ****
   Daca aveti probleme nu publicati postarea de mai sus.
   Campania sa incheiat!

   Ștergere
 29. Mda! Nu am mai votat cam de mult. M-am decis si eu. Voi vota PRU. Am dreptul sa incerc. De ce asa? In primul rand ca voi taia de pe lista, PNL. Din simplul motiv ca a fuzionat cu portocaliii care au facut cel mai rau militarilor. Iar cine se aseamama, se aduna dintotdeauna.

  Nu voi vota cu PSD si nici cu ALDE, din urmatoarele motive ... Dar militarii care am avut pensiile diminuate, cunoastem prea bine de ce. Detalii aici[http://r-26500.blogspot.ro/2013/09/tradarea-de-catre-liderii-scmd.html - Faza a III si Faza a IV-a]. Pe scurt, Ponta a ajuns premier pe 7 mai 2012. In coalitia USL. Iar dupa ce a ajuns premier, ne-a tras clapa cu Legea nr. 112/2012. La data de 23.04.2012 cand USL se afla inca in opozitie, proiectul L. 112/2012 era deja adoptat de Senat si care in forma initiala, legifera 2 lucruri simple: reintregirea completa a pensiilor diminuate (curat, fara ţeapa care avea sa apara in Legea nr. 241/2013 cu "inghetarea") si returnarea tuturor sumelor de bani retinute de fostul regim celor cu pensii diminuate. Dupa nicio o luna de la adoptarea in data de 23.04.2012 de catre Senat a proiectului de lege menit sa reintregeasa pensiile diminuate si sa returneze sumele retinute abuziv, USL a preluat complet puterea politica si in Camera Deputatilor, iar la data de 7 mai 2012, USL a format Guvernul. La data de 14.06.2012, proiectul de lege adoptat deja de Senat la initiativa USL intr-o forma extrem de rezonabila, a intrat in dezbatere la Camera Deputatilor unde USL si-a facut zob propriul proiect de lege initiat de USL. Din Camera Deputatilor a iesit cu totul altceva decat initiase USL in opozitie, rezultand in final Legea nr. 112/2012. Care ne-a lasat tot cu pensiile diminuate, nu ne-a returnat nici nimic inapoi - in final L. 112/2012 stabilind doar sa NU ne mai retina astia din pensiile si asa diminuate, si sumele pt. anul 2011 cand ni s-au achitat pensiile intregi, cu conditia de ..ahat din OUG 1/2011 sa ni le ia inapoi.

  Asadar, legat de L. 112/2012, si PSD si aia de la ALDE de azi (este vorba de jumatatea din ALDE a fostului PC) cu care erau in coalitie, si-au anulat propriul proiect de lege initiat chier de ei, rezultand un aca ..maca.

  Tot legat de ALDE (jumatatea din ALDE formata din fostul PC), pai astia tot impreuna cu PSD au facut misto de noi si la L. 241/2013. Nu au votat ei sa ne pacaleasca, adica sa ne reintregeasca pensiile, dar ni le-a "inghetat" ca la prosti? Adica tot un fel de aca ... maca!

  In sfarsit, discutam de L. 223/2015! Dar ce am uitat ca legea a fost inititiata de PSD-UNPR-PC? PC fiind acum 1/2 din ALDE? Uitand sa ne integreze in prevederile aplicabile ale legii pe cei pensionati inainte de 2011? Daca erau oameni seriosi, in primul rand ca ne integrau in lege. Si in al 2-lea rand, nu mai trageau de timp 3 ani cu L. 223/2015, lasand-o parca special pe Ciolos sa se spele cu ea pe maini! Au facut-o cu intentie. Au stiut magaria ca L. 223/2015 era inaplicabila celor pensionati pana in 2011, asa ca scape de scandal, intai au iesit de la guvernare, lasand macaroana sa o preia Ciolos. Care in final ne-a tras-o elegant.

  In consecinta, eu votez PRU! Am dovedit de ce. Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba! Daca iese alianta PSD-ALDE, astia iar o sa ne fluture himere, pacaleli de 2 bani, asa cum au facut si in trecut! Asa ca incerc sa propulsez PRU. In speranta ca va aduce ceva nou! Oricum, acest PRU este mai aproape de spiritul militar de cat oricine. Poate ne pacalesc si ei, dar eu asa am decis!

  RăspundețiȘtergere
 30. Acuma spuneti fiecare ce presupuneti dar nu este chiar asa.Chestia cu neincluderea celor pensionati inainte de 2011 nu a venit din partea partidelor ci din partea MApN si a celorlalte structuri ale SNAp. Dimpotriva ALDE si PSD le-au corectat prin amendamente si la senat si la CD, ele vor fi promulgate cam prin martie 2017. Practic nu au avut curajul sa ia o hotarare atat de importanta si cam necontrolata/ necunoscuta/neanalizata de specialisti adevarati fara ganduri negre si fara discriminari.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti copil? Au cumva M.Ap.N. sau alte ministere similare, parlamentari? Asta este cioca. Am aflat pana si eu cum se face! Este fuga de raspundere! Parlamentarii dau dispozitie specimenelor politice din ministere sa ceara ca si cum ar din partea ministerelor, tot ce este nefast! Iar ei cica saracii parlamentari, doar se conformeaza la ceea ce au cerut ... ministerele.

   La fel ca atunci cum a fost cu L. 241/2013 cand Dogaru a primit ordin de la USL sa ceara in numele cica al rezervistilor cu pensiile diminuate sa ne "inghete" pensiile ca la fraieri si sa nu ne dea nici diferentele inapoi! Senatoarea C. Anghel - singura care a intervenit pt. noi, se batea cu tot parlamentul sa NU ne ia la misto cu L. 241/2013. Si apare Dogaru din senin, si ii cere public senatoarei sa NU se mai amestece, adica sa ne "inghete" pensiile cum au stabilit comisiile USL si sa NU ne dea un sfant inapoi! USL s-a spalat pe maini, ca cica Dogaru a cerut asta, in numele rezervistilor. De ... ahat faza!

   Stai! Legat de cacealmaua cu L. 223/2015 la adresa celor pensionati pana in 2011. Am uitat? Ca Dogaru a inaintat propriul proiect al L. 223/2015, cu tot cu cacealmaua care a fost legiferata prin L. 223/2015? De ce a procedat asa? Simplu, la ordin - sa apara ca noi am cerut magaria la adresa celor pensionati pana in 2011, prin vocea lui Dogaru.

   Intelegi, ceva? E un joc de rahat, de-a acoperitul iresponsabilitatii parlamentarilor, cu hartii! Cand nu le convine ceva, dau dispozitie oamenilor politici din ministere sa ceara in scris ca ... asa ar vrea armata. Iar parlamentarii doar se conformeaza dorintelor noastre. Asta este filmul marca PSD-UNPR-PC (ALDE). Umbla cu pacaleli de ... 2 bani!

   Ștergere
 31. @Rule vezi ca mandria de sine si narcisismul in gandire sunt foarte periculoase si niciodata adevarat. Treaba ta cum gandesti dar sa stii ca nu ai descoperit piatra filosofala sau panaceu universal de dai niste verdicte tip leme de parca tu ai fi Iorgovanul legilor ce au fost adoptate sau introduse. Pai de unde au compus sparlamenhotii OUG-57, sau legea 223? Stii tu ce contin amendamentele acestora din comisii? sau vrei sa bati din picior ca un copil sau ca Domnita Ralu..."le vreau, le vreau, le vreau" acuma altfel ma voi tavali cu nasul prin balega de vaca.
  Da, din ratiuni de inalta raspundere, coroborate cu piedicile maharilor Armatei si cu reaua vointa a guvernanhotilor si , mai ales, ca pe final de mandat nu se iau hotarari cruciale nu s-au adoptat , dar ele exista si se vor adopta, aveti rabdare si incredere si daca nu aveti iesiti in strada cu bolovanu-n jeb, actionati-i in judecata sau spanzurati-i prin impuscare cu cianura de potasiu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nicio mandrie de sine! Datele reliefate de mine sunt certe. PSD & Co. au inclusiz AZI majoritatea in Parlament. Daca era ceva de ..urul lor, ar fi votat pana ACUM acele amendamente la OUG 57/2015. Dar au aplicat aceeasi tactica la fel in trecut. Iti flutura minciuna inainte de campanie, iar dupa ce i-ai instalat in fotolii, se sterg la fund cu momelile. Si cu noi.

   Ti-am dat dovezi clare cum ne-au aburit pe noi, diminuatii, in 2012. L. 223/2015 cu exluderea celor pensionati pana in 2011 de la recalculare, este alta dovada clara. Mai vrei una? Dar OUG 57/2015 este adoptata de Senat, adica de PSD & Co. Si stim ce ..ahat au facut, ce facem il ascundem sub pres? In Senat, au mimat ca readuc baza de initiere la 80%, dar au taiat OMM si pensia suplimentara si de pe prin vechime. Adica tot pacaleala se cheama!

   La ora asta, cand discutam, asta au lasat PSD & Co. in urma: abureli si atat!

   Ștergere
  2. Adevarul trunchiat sau spus pe jumatate tot un fel de minciuna se cheama. Sa fim intelesi:
   -PS NU A FOST TAIAT ci a fost introdus in baza de calcul;
   -OMM NU A FOST TAIAT ci a fost introdus inafara bazei de calcul;
   Atunci unde-i 'abureala" si unde-i omisiunea rauvoitoare? Dar, sarbatori cu bine si sa le dorim sa-si rupa gatul ,toate picioarele sau, macar, o mana , acuma , pe ghetusul asta de Ignat!

   Ștergere
  3. @ tigri 29 decembrie 2016, 09:20. Cu scuzele de rigoare, dar creezi impresia ca traiesti in irealitate sau vrei sa ne induci in eroare. Discutam pe documente, OK?

   1]. Aici [https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/OUG_57_2015.pdf] este OUG 57/2015, OK?

   2]. Apoi OUG 57/2015 a ajuns la prima camera din Parlament, OK? Aceasta a fost modificata LA MISTO in Senat si adoptata de Senat. Adica inclusiv de PSD, ALDE & Co. Cunosti mistocaria adoptata de Senat? Adica inclusiv de PSD, ALDE, UNPR & Co? Iat-o aici http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=15553. Vezi ca undeva mai jos scrie "Forma adoptată de Senat" la data de 14.03.2016. Ia daca clic pe forma aia adoptata de Senat, adica aici http://www.cdep.ro/proiecte/2016/000/80/2/se130.pdf.

   Acum citeste mistocaria de Art. 40 asa cum a fost modificat de senatorii PSD/UNPR/ALDE, pe mana cu toti ceilalti senatori ai partidelor lui Soros. Citeste subpunctele 10 si 11? Observi cum te-au fraierit senatorii PSD/ALDE/UNPR alaturi de cei ai lui Soros?

   La. subpunctul 10 ti-au fluturat pe la nas revenirea la baza de initiere de 80%, este? Ai sarit in sus de bucurie, dar AI UITAT sa citesti si subpunctul 11. Prin care desi ti-au readus baza de initiere la 80%, ti-au taiat macaroana, adica OMM, pensia suplimentara si chiar din vechime. Asa scrie acolo: "Pensia militara de stat stabilita/recalculata bla...bla...bla...INCLUSIV PRIN APLICAREA PREVEDERILOR ART. 11 (3) DIN LEGEA 80/1995 (ASTA FIIND ORDINUL MILITAR), NU POATE DEPASI 100% DIN BAZA DE CALCUL bla...bla...bla..."

   Ai inteles manevra? La care au participat si senatorii tai PSD/UNPR/ALDE? Tot dracu' ala este ca OUG 57/2015 a lui Ciolos. In cazul OUG 57/2015, NU poti depasi 85%, dar la 85% se adauga OMM. In cazul variantei adoptate de Senat, NU poti depasi 100%, cu tot cu OMM. Ba daca te uiti mai atent, culmea ironiei este ca daca ai OMM 20%, in cazul OUG lui Ciolos poti ajunge la aproximativ 105% (102% matematic corect) cu tot cu OMM, pe cand in cazul variantei adoptate de Senat NU poti depasi 100% cu tot cu OMM. Adica, in varianta senatorilor PSD/ALDE/UNPR ai mai pierdut 2% fata de OUG 57/2015 a lui Ciolos.

   Asadar, am demonstrat pe documente ce dracu' au adoptat senatorii PSD/UNOR/ALDE pe mana cu cei ai lui Soros.

   3]. Mai departe, tu ne vrajesti de fapt cu altceva. Senatorii PSD/ALDE/UNPR au adoptat o porcarie, asta sper ca ti-e clar. Aceasta este fapta concreta, nu vrajeala!

   Tu acum ne vrajesti, incercand sa spui ca deputatii PSD/UNPR/ALDE care vor lua deciza finala asupra OUG 57/2015, vor da in cap senatorilor PSD/UNPR/ALDE care au adoptat deja magaria metionata? Tu asta incerci sa ne spui, nu? Asa sa fie, Doamne Ajuta! Dar TU ne vinzi de fapt o presupunere! Cert fiind doar faptul ca fratii senatori ai deputatilor PSD/UNPR/ALDE, au adoptat deja o porcarie.

   Si acum, tu ce ne sfatuiesti sa facem? Sa votam PSD/UNPR/ALDE, pe baza presupunerii tale ca .. va fi daca, vom face daca ...? Sau pe baza elementelor concrete pe care le-au facut in acest moment in privinta OUG 57/2015, parlamentarii PSD/UNPR/ALDE? Si pana acum au facut pe dracu'! Asta http://www.cdep.ro/proiecte/2016/000/80/2/se130.pdf este la modul oficial si concret magaria facuta de senatorii PSD/UNPR/ALDE http://www.cdep.ro/proiecte/2016/000/80/2/se130.pdf.

   Deputatii PSD/UNPR/ALDE despre care ne vinzi sperante cum ca ar indrepta dupa alegeri magaria fratilor lor senatori, ar fi trebuit sa ne demonstreze pana la alegeri intentiile lor! Si NU sa ne arunce momeli inainte de alegeri, asa cum de fapt le este stilul demonstrat de politica, urmand ca dupa ce se va din scaune, sa se aleaga iar praful! Asa cum s-a ales si pana acum!

   Sper ca ai retinut, nu? Discutam pe fapte concrete, nu pe soparlite pe care ni le arunca deputatii PSD/UNPR/ALDE. Nici macar oficial, ci prin tine?

   Ștergere
  4. Este vorba de PRU, UNPR nici nu mai intra in discutie!

   Ștergere
 32. Gelu,
  Cam asa se traduce implementarea vointei politice!

  O analiza seaca, 90% reala, marca R. Borza:

  http://www.dcnews.ro/mobile/remus-borza-vom-trimite-in-parlament-alte-putori-curve-hoti-acoperiti-si-vanzatori-de-tara-manifest-dur_524973.html

  RăspundețiȘtergere
 33. vaduvele de ofiteri voteaza PRU

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ***
   Sa facem si noi la fel!

   Ștergere
  2. Dar, de ce numai vaduvele?
   Pensionarii si activii nu?
   Eu voi intreba pe presedinta sectiei de votare: Aici se voteaza cu PRU?....Si tot aici se da pe la stampila cu PMP, PNL si USR? :)))

   Ștergere
 34. Ma bucur ca R-26500 este preferat si toti mai multi militari adevarati isi exprima parerea despre un subiect sau altul. Felicitari pentru subiectele aduse cu profesionalism in discutie!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu! Cu + daca fiind pensionar ti-ai declina identitatea! Daca esti inca activ...este de inteles!

   Ștergere
 35. În sfîrsit ceea ce banuiam se adevereste.

  ” Mos Alecu
  6 dec la 19.08

  Sunt un tîmpit ! ”

  RăspundețiȘtergere
 36. Problema mare este ce se va intampla dupa alegeri. Conteaza oare cum votam? Cum a ajuns acest Ciolos premier in conditiile in care Dragnea si Tariceanu aveau majoritatea in Parlament. Cu siguranta ca sprijinit de ei, doar a fost votat cabinetul. Mai mult, cum a ajuns Klaus cel Mic, sa fie Klaus cel Mare, in conditiile in care probabil ca atunci cand a coborat din opelul alb, nu stia pe unde sa intre la Antonescu. Si cum i-a tras oare scaunul de a ajuns Antonescu cu fundul pe podea. Aici este munca,informatie,lucrare temeinica bine socotita,pricepere, meserie, putere. Si nu cred ca un om cu multe case din opelul alb poate atat de mult. Lucrare mare si politicieni cu bilutele pe afara, manevrabili, asa a fost. Dar cine, cat poate si in folosul cui lucreaza?
  Asa ca sa zicem ca votam invers, votam contra lor, votam PRU, ca cel putin ei nu l-au votat pe Ciolos si acum par a fi mai aproape de necazurile noastre, votam ALDE, dar sa nu fie degeaba. Cand o sa-i stranga de bilute cineva pe unii domni alesi (o sa fie cu siguranta multi parlamentari cu ele pe afara ca Ponta si Dragnea, o sa voteze cu insufletire de o sa aiba Ciolosul majoritatea ca Frondtul Democratiei Nationale de pe vremea impuscata.
  Dar eu votez PRU. Dumnezeu sa fie cu noi.

  RăspundețiȘtergere
 37. Răspunsuri
  1. Motocu s-a imbracat in rokia aia de zaluda pe campii a nevesti-si!...aia cu cruci si gen hypy! Mai ia-ti un Jaguar, moldovene! Sarmaaa! Ca la Londra s-a dus adormitul sforaitor...Mihalaş! .... un fel de mangalita mai distinsa!

   Ștergere
  2. Nu este pamflet....este doar administratia Johanis! Si România!
   Urmeaza riposta....cf. principiului acţie si... reacţie!

   Ștergere
 38. anonim, 9 dec., 11.15 - raspuns la intrebarea "cum a ajuns acest Ciolos... -a se vedea "Cotidianul - declaratia lui Valer Marian despre tatzii lui Dragnea si Ciolos. Foarte documentat...

  RăspundețiȘtergere
 39. Cred ca, la data de 11.12.2016, poporul roman isi va lua tara inapoi din mainile strainilor platiti de Soros. Poporul roman nu va putea inghiti rasturnarea de scor si de asteptari de la alegerile prezidentiale din anul 2014. Dupa ce diferenta din primul tur de la prezidentialele din 2014 a fost de peste doua milioane de voturi, in turul doi totul a fost inversat. Va dati seama cate sfori s-au tras ca sa iasa Johannis si cate zeci de milioane de euro au fost aruncate in joc? Softul a lucrat la fix si in plus emotia creata a fost platita cu varf si indesat. Prostimea, adica noi toti am ramas cu gura cascata de ce s-a putut intampla. Niciun om intreg la cap nu a putut prevedea asemenea basculare. Va dati seama ca Romania este un laborator al serviciilor secrete specialiste in manipulare.Sa nu-mi spuneti mie ca, cei care stateau la cozile umflate in strainatate o faceau din patriotism. Nu mai puteau ei de interesul tarisoarei lor! Banii au vorbit si inca mai vorbesc.Acum au inventat o noua formula: au dublat numarul de sectii de votare din strainatate asa cum a facut basecu in 2009, in conditiile in care s-au inscris in listele electorale aproape 10.000 de votanti.In caz de razboi nu se vor intoarce in tara nici macar 10.000 de "patrioti". Singura speranta ramane la Trump care trebuie sa-l puna cu botul pe labe pe Soros. Johannis este disperat fiindca tinerii frumosi si liberi nu vor mai face cozi in strainatate fiindca Soros nu-si mai poate permite sa piarda cateva sute de milioane de dolari dupa pierderea din U.S.A. Si in plus , Trump a intrat pe fir. Doamne ajuta si ocroteste-i pe romani!

  RăspundețiȘtergere
 40. PRU-ul ăsta, nu-l are cumva printre membrii marcanţi pe ex-pdl-istul de tristă amintire Daniel Oajdea?

  RăspundețiȘtergere
 41. Bine ca s-a terminat campania cu ”mocirlirea” intre parti.
  Din păcate se pare ca desi psd inconjurat de alde plus pru vor cistiga alegerile se prea poate ca actualele sondaje sa nu bata cu cele din seara zilei de 11.12.2016.
  Se pare ca atît in tara cit si in strainatate formatiunile de dreapta au destui adepti ,adepti care nu suporta ca bugetarii sa fie imbuibati cu salarii si pensii speciale pina la pensii speciale pentru primari si demnitari in timp ce mediul privat si stranierii trag din greu pe salariul minim nebatiti in seama in platformele electorale psd-iste.
  De asemenea aceste formatiuni de dreapta isi gasesc destui adepti chiar in rindul militarilor. Vor vota cu ei foarte multi militari membri pnl care fac propaganda prin feisbuc si alte mijloace plus adeptii contributivitatii (in special MM si Sof) carora le-au scazut pensiile si care din dezinformare nu au inteles ca ramîn in plata cu ,cuantumul avantajos.
  Apoi adversitatea multora pentru penalii psd ,alde ,pru îi fac sa puna stampila pe tabara adversa pdlizata.
  Asa ca sa nu ne bazam pe actualele sondaje in care diaspora nu figureaza ca fiind consultata. Si diaspora nu iubeste stinga.
  Foarte multi ,in opozitie cu militarii si a lor OG 57, il vad cu ochi buni pe presedinte si il considera onest si de incredere pe Ciolos apreciindu-i masurile luate.Multi il apreciaza pe Ciolos ca nu a dat bani partidelor sa-i faca praf in campanie si ca a taiat pensiile speciale pentru primari precum si salariile de concediu pentru primari si salariatii din primarii ,etc
  Sa speram ca cei care ne pot sustine(stinga) vor cîstiga in masura in care sa poata forma guvernul.
  Bine ca nu mai candideaza Andreea Paul Vass ,expulzata de propriul partid.
  Pina la ora 21.00 din 11.12.2016 numai bine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tataaaaa,
   Acum diaspora voteaza pt un nr redus de parlamentari...parca 6 pozitii!
   Ce ai? Pot vota 3 mil....si tot cativa parlamentari aleg? Nu au stiut....este?

   Ștergere
  2. Ramîne in plata cuantumul avantajos adevarat, dar poti sa ma lamuresti in privinta unui fapt? De ce la iesirea la pensie ofiterii beneficiaza de o pensie mai mare decat aveau salariul plus norma de hrana, iar MM si Sof ies cu o pensie mai mica decat salariul plus norma de hrana? Nu sunt pensionar inca si nici nu intreb dpdv politic sau cu rautate, dar pur si simplu sunt curios pentru ca exista aceasta situatie. Cu respect.

   Ștergere
  3. @ Viorel Oprea 10 decembrie 2016, 18:54. In primul rand, nu este real ce afirmi. Exista suficient de multi ofiteri si cu pensie mai mica decat salariul plus norma de hrana, asa cum exista si suficient de multi subofiteri cu pensia mai mare decat salariul plus norma de hrana. Cazurile fluctueaza pt. ambele categorii de militari, NU au legatura cu gardele/corpul militar din care face parte fiecare, ci cu particularitatile fiecaruia: vechimea si grupa sa de munca - fiind elemente decisive. La fel OMM - una este sa NU ai OMM deloc (necesita minim 15 ani de ofiter/subofiter), alta este sa ai OMM 20% (necesita 25 ani de cascheta) etc. Chiar exista subofiteri/ofiteri pensionati, dar care NU au 15 ani ca ofiteri/subofiteri sa beneficieza macar de 10% OMM la pensie, ci 12-13 ani de ofiteri/subofiteri, diferenta pana la 25 fiind intr-un 2-3 ani de scoala militara care NU se pune la OMM sau int-un alt domeniu de munca

   In principiu, creezi impresia ca esti deranjat ca o pensie poate fi mai mare decat salariu! Asta inseamna ca este perfect profan. Atat la militari, cat si la civili, este normal ca o pensie sa fie mai mare decat salariul. Stii din ce cauza? Intrucat exista grupe de munca, iar acestea NU se platesc niciodta in activitate, nici la militari, nici la civili, ci se adauga sub forma de spor la pesie, doar dupa iesirea la pensie!

   In caz contrar ar trebui sa se adauge sporul pt. grupele de munca la salariul DIN ACIVITATE, ceea ce este o paguba pt. sistem ticalos. Asa ca sistemul a adoptat varianta cea mai economica: decat sa iti dea la salariu spor pt. grupele de munca 30-40 ani cat timp lucrezi (sporul este cuprins intre 25%-100%, functie de grupa), este mai convenabil pt. sistem sa iti dea acel spor LA PENSIE pt. 1-5 maxim 10 ani cat mai traiesti dupa pensionare.

   Ti-am prezentat motivele principale pt. care unele pensii sunt mai mari decat salariile. Alternativele fiind diabolice: desfiintarea grupelor de munca, adica sa NU mai fie acordate nici macar la pensie ca acum, daramite in activitate - ultima varianta creand frisoane statului. Sau neluarea in calcul a vechimii in serviciul militar. Sau neluarea in calclul a OMM.

   Ștergere
  4. Sunt perfect de acord cu dumneavoastra si nu ma deranjeaza faptul ca o pensie poate fi mai mare decat salariu. Curiozitatea mea este pur matematica. De ce spun asta, pentru ca la cei iesiti la pensie anul acesta, unui subofiter cu brutul de "X"lei in conditiile in care are 30 ani vechime, OMM 25, îi rezulta o pensie cu 400-500 lei mai putin, iar unui ofiter brutul de "Y"lei cu 30 ani vechime, OMM 25, îi rezulta o pensie cu mult mai mult in plus. Ma refer la media veniturilor brute si la rezultatul pensiei in plata. Ambii si-au desfasurat activitatea in aceleasi conditii(birou).Nu este singurul caz.

   Ștergere
  5. @ Viorel Oprea 12 decembrie 2016, 10:39. Este greu de apreciat in lipsa datelor certe. Asa la prima vedere, rezulta ca acel subofiter a beneficiat de niste sporuri salariale, pe care legea nu le ia in calcul la stabilirea pensiei. Exista sporuri salariale care se iau in calcul si sporuri care nu se iau in calcul la stabilirea pensiei. Atat la ofiteri, cat si la subofiteri - situatiile pot diferi de la caz la caz.

   Ștergere
 42. Cine spune : singurii care va asigura drepturile , pensiile, sau somnul(poate cel de veci) sunt cei din partidul nu stiu care, oricare ar fi el, opri e naiv, ca sa nu spun prost, ori propagandist. Spune o vorba ca omul destept invata din greselile altora, prostul nici din ale lui. Nimic mai adevarat. A crede in PSD, PRU, ALDE, PNL, PMP, PSR,sau mai stiu eu ce partide satelit, este o prostie, pentru ca i-am vazut pe toti ce pot face si ce fac. Asa ca nu mai tot incercati sa prostiti prostii, cine e prost e prost si gata.Metrgeti la vot, puneti stampila pe toti, ca sa fiti si9guri ca ati votat cu castigatorul oricine ar castiga si veti dormi fericiti ca ati tras lozul castigator si ca vi se vor indeplini dorintele,

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect domnul Neacsu.

   Ștergere
  2. Ciudat comentariu...alambicat, dar e cu stampila! :)))

   Ștergere
  3. Ca la olteni!
   Votați Leon Danaila restul tăiați.

   Ștergere
  4. @ Neacsu 9 decembrie 2016, 14:18. Ceva NU este in regula sau nu ma pricep eu. Alegerile se castiga cu 50% plus 1 din nr. de voturi valabil exprimate, nu? Ceea ce spui tu, de a stampila pe toti, pe cine ajuta? Pe noi, sigur nu!

   O luam altfel. Daca voturile valabil exprimate sunt doar 4 in toata Romania, alegerile sunt valide. Asa ca oricum partidele tot in Parlament ajung si cu doar cu 4 voturi valabil exprimate. Cu alte cuvinte, pozitia celor care ii stampileaza pe toti, pe niciunul sau pur si simplu nu se prezinta la vot, faciliteaza de fapt ascensiunea CALCULATA in Parlament a partidelor. Numai daca votezi ceva le strici CALCULELE, nu daca ii stampilezi pe toti, dai buletinul alb sau nu te prezinti la vot!

   Ștergere
  5. Domnule Neacsu din Craiova, vedeti-va de balivernele dvs. antisemite de la cuiul catarii. Nu mai imputiti si alte bloguri. Dumneavoastra dati sfaturi in stanga si in dreapta. Sunteti un impostoe!

   Ștergere
  6. @R26500,
   Ceea ce spuneam eu era valabil pentru cei care nu stiu sau nu au pe cine vota. Ce rost are prezenta la vot? Are pentru ca daca prezenta la vot va fi de 16 milioane de cetateni, sa spunem, a sa realizezi pragul de intrare in Parlament ca partid ai nevoie de 800000 de voturi, o cifra deloc usor de atins. Daca insa prezenta la vot este de 5 milioane de cetateni, 5% din ei sunt 250000 de voturi ceea ce este mult mai usor de realizat , dar mai ales de .. manarit.

   Ștergere
  7. Si inca ceva, de data asta majoritatea parlamentara o vor decide partidele mici, nu partidele mari. Mai vorbim. Daca nu mergem la vot vom asista la un talcioc si o batalie pe surogate de partid cum nu s-a mai vazut.

   Ștergere
  8. De unde concluzia asta cu antisemitismul si impostura?

   Ștergere
  9. Aia din poza e cotarla lui Neacsu.
   Neacsu recunoaste ca e antisemit. Numai baliverne in saitul lui...
   Nu va luati dupa el ca e diversionist.
   Ce misiuni aveai in Kosovo neica?

   Ștergere
 43. Politicienii romani http://www.giornaletoday.it/ecco-come-dovra-andare-in-giro-luomo-la-prossima-estate-secondo-gli-stilisti-metti-in-evidenza-il-post/

  RăspundețiȘtergere
 44. Organizatia Anonymous a somat Romania sa faca public adevarul despre Colectiv, in 10 zile, altfel vor face ei dovada crimei pe banii lui Soros.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hai fugi incolo Mares, sa mori tu? Nu mai prelua baliverne frate, ca te faci de cacao! Unde ai citit tu chetia aia? Ti-or fi trimis-o in plic sigilat acasa...

   Ștergere
  2. Adevarul se stie.Genocid organizat de servicii straine ( stapanii coloniei)pentru a darama guvernul plagiatorului( care uitase cine la pus ) .ONG- urile lui Soros erau pregatite de mitinguri si proteste daca Ponta nu pleca.Prin arderea buretelui nu se obtineau peste 600 de grade celsius de sa topit si metalul.Iar ventilatorul de eliminare a fumului nu s-a oprit ''intamplator'' cum zic procurorii.

   Ștergere
  3. @ Anonim 9 decembrie 2016, 16:16. Mai bine ai incerca sa iti imbunatatesti mediile de informare si sa nu stai doar la A3 sau pe Kanal D. Ceea ce a spus Mares este un avertisment al organizatiei Anonymous Romania, rostogolit sub forma de clip video, pe toate retelele de socializare! Il gasesti aici https://www.facebook.com/Anonymous.Romania.Awakening/videos/554016338128686/ daca ai cont de FB!

   DEZVĂLUIRI ŞOCANTE făcute de membrii organizaţiei ANONYMOUS! Ce LEGĂTURI ASCUNSE există între Dacian Cioloş şi George Soroş şi care a fost implicarea acestora în cazul TRAGEDIEI DE LA COLECTIV

   "România nu a fost niciodată prioritatea noastră. Noi ştim mai bine decât oricine soarta voastră. Dar a sosit momentul să plătiţi pentru ignoranţa voastră. Ne-aţi ucis prieteni fără scrupule, ca să împărţiţi putereaîntre voi. Nu ne pasă cum aţi muşamalizat întreaga tragedie. Vrem să ştiţi că noi ştim ce aţi făcut. Este intolerabil să ne folosiţi prietenii morţi pentru a rămâne la putere şi a guverna o ţară care nu înţelege nimic. V-am trimis prin surse sigure informaţii vitale pentru aflarea adevărului. Aveţi imagini videp dovedind ceea ce s-a întâmplat în AM-04R sau Colectiv, aşa cum îl numiţi voi. Ce aţi făcut cu acest lucru? Nimic. Cine este responsabil pentru acestea? Cine va răzbuna morţii? Niciunul dintre voi. Începând din această noapte este problema noastră. De ce? Pentru că suntem Anonymous. Pentru că noi ştim ce preţ plăteşte guvernul vostru astfel încât adevărul să nu fie descoperit niciodată. Nu vom interveni în lupta voastră pentru putere. Nu vom negocia cu o ţară de sclavi, fără consideraţie faţă de cei morţi, astfel încât să asistăm cu indiferenţă la o lovitură de stat.
   Este pentru prima dată când am iniţiat o colaborare instituţională pentru ca adevărul să fie cunoscut în cazul operaţiunii AM-04K. Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost ucişi. Noi ştim detalii privind întregul plan. Noi ştim detalii cu privire la tranzacţiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi ştim de unde au venit banii şi pentru ce au fost folosiţi.
   Am urmărit traseul acestora din organizaţii controlate de George Soroş care au finanţat, de asemenea, investitura lui Dacian Cioloş, în funcţia de prim ministru. Nu este problema noastră că aţi acceptat această regie. Ştim, de asemenea, că documente video, mărturii şi alte dovezi esenţiale au intrat în Departamentul de Protecţie Internă al Ministerului Afacerilor Interne din România, care a fost desfiinţat printr-un ordin al prim ministrului vostru, Dacian Cioloş. Dacă voi acceptaţi acest lucru, noi nu îl acceptăm. Ce s-a întâmplat cu aceste informaţii clasificate? Unde sunt acestea acum? Am văzut cum folosiţi morţii în lupte politice murdare. România, din acest moment aveţi la dispoziţie 10 zile pentru a răspunde acestor întrebări. Dacă voi nu sunteţi capabili de acest lucru, noi suntem.
   Vrem ca cei vinovaţi şi complicii, cei cu mâinile pline de sânge, care vă guvernează acum ţara, să fie pedepsiţi. Ca o dovadă a faptului că acest lucru nu este o cacealma, vă pune la dispoziţie un draft al unor ofiţeri de informaţii români care urmează să fie adresat Ministerului Afacerilor Interne, se arată în mesajul acestora."

   Ștergere
  4. Don' Anonim ...9 dec 16.16
   Este firesc sa fii neincrezator intr- o stire soc!
   Dar eu inteleg....si dupa exprimarea- ti superficiala ti-am pus " titlul de noblete....Don'...!"

   Ștergere
 45. "Editorial TERIBIL despre "internaționaliștii" care, „ca și în anii ’50, vorbesc înfiorător de greu limba romană” si au „cv-uri croite de stăpânii adevărați ai României”!

  Aici http://www.activenews.ro/stiri-politic/Editorial-TERIBIL-despre-internationalisti-care-ca-si-in-anii-%E2%80%9950-vorbesc-infiorator-de-greu-limba-romana-si-au-cv-uri-croite-de-stapanii-adevarati-ai-Romaniei-138897

  In original aici http://www.profit.ro/opinii/de-la-desantul-kominternistilor-nu-am-mai-vazut-asa-ceva-16070524

  RăspundețiȘtergere
 46. Ca la români la nimeni.
  Deci daca 2 milioane de cetateni români au dreptul la min 5% plus redistribuiri ,3 milioane din diaspora au voie la 6 parlamentari adica sub minoritati. Frumos !!!!! si pur ”românesc jmecheresc” !!
  Aşadar, dacă cetăţeanul X are domiciliul la Vaslui, dar munceşte şi trăieşte în Spania (deci are reşedinţa în străinătate), va fi numărat între locuitorii judeţului Vaslui atunci când se va stabili câţi parlamentari are acest judeţ. Pe de altă parte, acelaşi cetăţean are dreptul, conform art.42 din lege, să se înscrie în Registrul Electoral al alegătorilor cu domiciliul şi reşedinţa în străinătate şi, evident, va vota acolo. Aceasta este una dintre prevederile contradictorii ale proiectului de lege: cetăţenii cu reşedinţa în străinătate sunt luaţi în calcul la stabilirea normei de reprezentare în judeţul de domiciliu (deci vor fi reprezentaţi în Parlament de către deputaţii şi senatorii aleşi aici), dar îşi exprimă votul pentru candidaţii din circumscripţia “străinătate“.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Afli tarxiu!...asa este peste tot la parlamentare!

   Ștergere
 47. Mai tigri 2 de data asta vorbesti aiurea.Daca nu te includeau in legea 223 ,acum ,nu mai stateai cu morcovul in cur.Aveai pensia ,aia mare calculata dupa contributivitate si te durea fix in pix.Acum daca ajung spalatii pe creier la guvernare adio cuantumul cel mai avantajos.Unii ajung la guvernare daca vrea Chiorul.Cu Chiorul prim se inventeaza o criza economica si adio cuantumul cel mai avantajos.Sa vezi atunci ce elice ai la cur.
  R-26500 buna sesizare.Seamana al naibii de mult situatia actuala cu cea din 1946.Singura diferenta este ca cei de atunci erau de stanga iar cei de acum sunt de dreapta.

  RăspundețiȘtergere
 48. sa votam PUR ,sa votam cu inima deschisa si sa ne ajute dumnezeu sa scapam de otrepele astea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Care PUR? ...poate PRU?
   Sau Axion, Asevy...etc! :)))

   Ștergere
 49. ***
  @Neacsu
  Cand va fata mintea, sa ne dati un pui!
  Asa este! Se intra in parlament si daca se prezinta la vot 3-4 votanti!

  RăspundețiȘtergere
 50. S-a dat UPDATE. Este vorba de mesajul de ultima ora al Organizatiei Anonymous, mesaj tranmis sub forma de clip video si preluat pe toate retelele de socializare! Il gasiti aici https://www.facebook.com/Anonymous.Romania.Awakening/videos/554016338128686/ (nu il vedeti daca nu aveti cont de FB)!

  Atentie, cu ultimatum de 10 zile!

  DEZVĂLUIRI ŞOCANTE făcute de membrii organizaţiei ANONYMOUS! Ce LEGĂTURI ASCUNSE există între Dacian Cioloş şi George Soroş şi care a fost implicarea acestora în cazul TRAGEDIEI DE LA COLECTIV?

  "România nu a fost niciodată prioritatea noastră. Noi ştim mai bine decât oricine soarta voastră. Dar a sosit momentul să plătiţi pentru ignoranţa voastră. Ne-aţi ucis prieteni fără scrupule, ca să împărţiţi putereaîntre voi. Nu ne pasă cum aţi muşamalizat întreaga tragedie. Vrem să ştiţi că noi ştim ce aţi făcut. Este intolerabil să ne folosiţi prietenii morţi pentru a rămâne la putere şi a guverna o ţară care nu înţelege nimic. V-am trimis prin surse sigure informaţii vitale pentru aflarea adevărului. Aveţi imagini videp dovedind ceea ce s-a întâmplat în AM-04K sau Colectiv, aşa cum îl numiţi voi. Ce aţi făcut cu acest lucru? Nimic. Cine este responsabil pentru acestea? Cine va răzbuna morţii? Niciunul dintre voi.

  Începând din această noapte este problema noastră. De ce? Pentru că suntem Anonymous. Pentru că noi ştim ce preţ plăteşte guvernul vostru astfel încât adevărul să nu fie descoperit niciodată. Nu vom interveni în lupta voastră pentru putere. Nu vom negocia cu o ţară de sclavi, fără consideraţie faţă de cei morţi, astfel încât să asistăm cu indiferenţă la o lovitură de stat.

  Este pentru prima dată când am iniţiat o colaborare instituţională pentru ca adevărul să fie cunoscut în cazul operaţiunii AM-04K. Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost ucişi. Noi ştim detalii privind întregul plan. Noi ştim detalii cu privire la tranzacţiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi ştim de unde au venit banii şi pentru ce au fost folosiţi.

  Am urmărit traseul acestora din organizaţii controlate de George Soroş care au finanţat, de asemenea, investitura lui Dacian Cioloş, în funcţia de prim ministru. Nu este problema noastră că aţi acceptat această regie. Ştim, de asemenea, că documente video, mărturii şi alte dovezi esenţiale au intrat în Departamentul de Protecţie Internă al Ministerului Afacerilor Interne din România, care a fost desfiinţat printr-un ordin al prim ministrului vostru, Dacian Cioloş. Dacă voi acceptaţi acest lucru, noi nu îl acceptăm. Ce s-a întâmplat cu aceste informaţii clasificate? Unde sunt acestea acum? Am văzut cum folosiţi morţii în lupte politice murdare. România, din acest moment aveţi la dispoziţie 10 zile pentru a răspunde acestor întrebări. Dacă voi nu sunteţi capabili de acest lucru, noi suntem.

  Vrem ca cei vinovaţi şi complicii, cei cu mâinile pline de sânge, care vă guvernează acum ţara, să fie pedepsiţi. Ca o dovadă a faptului că acest lucru nu este o cacealma, vă pune la dispoziţie un draft al unor ofiţeri de informaţii români care urmează să fie adresat Ministerului Afacerilor Interne, se arată în mesajul acestora."

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draftul cred ca este naucitor!
   De maine ar trebui supravegheata si monitotizata exfiltrarea! Fireste, in scopul blocarii ei.
   Daca vrem sa fim Erdogani in catifea!

   Ștergere
  2. Observ ca se lupta...si se lupta, si se lupta ....pe toate planurile, palierele, etajele si subteranele la dispozitie ! Pai o fi un raspuns la
   http://www.stiripesurse.ro/anonymous-anun-a-revolu-ia-in-romania-de-alegeri-noi-suntem-legiunea-noi-nu-iertam-video_1166050.html
   aparut in 28.11
   ...romanica !

   Ștergere
  3. Esti obosit coane Iulian... Mai bine ati renunta sa imprastiati stiri false...

   Ștergere
 51. Pentru adulatorii DNA! O noua dovada ca sub paravanul anticoruptiei, institutia nu este decat un organism acoperit al "papusarilor" republicii paralele care practica la greu si politia politica. Constatarea cu politia politica este realizata de ... CEDO!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Apropo de "papusarii republicii" ...ca ne-au mai pregatit ceva. Asta, ca sa ne tina ocupati:
   http://jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/finantele-isi-bat-joc-de-milioane-de-romani-730577.html

   Ștergere
 52. Nu are legatura cu tema. Este vorba despre un coleg de-al nostru. Eu sustin ca merita ajutat. Din spirit de camaraderie. Detalii aici http://www.bistriteanul.ro/de-craciun-fii-mai-bun-a-fost-in-trei-misiuni-in-afghanistan-si-sa-intors-acasa-la-cei-doi-copii-sotia-il-parasise-cu-sute-de-milioane-datorie-1481024917580.html#.WEkH0iT1Bns.facebook

  Nu are sens sa ii facem reclama, in material este precizat un nume, un nr. de cont si chiar si un nr. de telefon de contact.

  RăspundețiȘtergere
 53. http://utopiabalcanica.net/2016/12/09/inca-un-mesaj-video-al-temutilor-hackeri-anonymous-care-schimba-totul/ :)

  RăspundețiȘtergere
 54. Am precizat ca nu ma pricep la sforarii politice cu redistribuiri si smecherii din astea. Ia vedeti ce zic sondatorii din link. Cica Sorosistii ar obtine la un loc ... 46%?

  http://www.puterea.ro/politica/sondaj-demoskop-pnl-usr-46-numele-viitorului-premier-depinde-de-prezenta-la-vot-duminica-149198.html

  RăspundețiȘtergere
 55. Sondajele prezentate în mass media sunt eronate. Alianță PSD, ALDE, PRU vă câștiga dar nu atit de detașat.

  RăspundețiȘtergere
 56. Daca doriti sa ve enervati, dar bine de tot, puteti citi un articol fascist scris de un cretin la fel de fascist, la adresa pensionarilor din Romania! Titlul "Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara!" aici http://www.nationalisti.ro/2016/03/pensionari-idioti-nu-mai-nenorociti-aceasta-tara/

  Atentie! Site-ul precizeaza ca sursa reala este de fapt aceasta http://asapteadimensiune.ro/pensionari-idioti-nu-mai-nenorociti-aceasta-tara.html

  Nota! Bineinteles ca daca doriti sa nu va enervati, nu cititi! Ideea fiind ca si in natia noastra au aparut avortoni in fata carora fascistii de altdata erau copii de țâță sau fecioare nevinovate!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un retardat...un distrus! Dupa ce a fumat oaresce iarba, a clapacit si el ceva! Deunazi bea spirt medicinal cu pasta de dinti si algocalmin pisat .... ca ocnasii!
   Imi aduce aminte de un tanar scriitor de la ICR care scria ca pisatul iubitei lui e plin de creatina! Insailatori de fraza...

   Ștergere
 57. @Neacsu. Stiu ca sunteti suparat pe toate partidele fiindca v-au dezamagit dar nu pot sa inteleg mesajul dumneavoastra de a nu ne prezenta la vot sau de a ne prezenta si ai stampila pe toti(echivalent cu anularea votului). Din toate relele trebuie sa alegem raul cel mai mic.Daca noi militarii nu intelegem ca, viata noastra este functie de guvern inseamna ca nu mai avem nicio speranta. Militarii trebuie sa fie varful de lance al societatii, cuvantul lor trebuie sa fie respectat, sacrificiul lor pentru tara nu pentru un guvern vremelnic trebuie respectat. Daca noi nu mergem la vot atunci cine sa mearga la vot? Consider ca, militarii sunt cei mai informati si isi cunosc interesele, interese care sunt ale tarii, adica ale majoritatii romanilor. Militarii trebuie sa lupte primii ca majoriatea sa fie una reala nu una cumparata cu bani din strainatate. De aceea, rog pe toti militarii adevarati din Romania sa voteze pentru Romania Unita.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pledez pro, daca adaugi si cei mai prost platiti!
   In rest....? Conteaza? Varf de lance?...de ce nu lancea varfului?

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  3. Semnez ca anonim, e voie? Dar cred ca va pun pe ganduri cele afirmate mai sus...

   Ștergere
  4. Votati cu Ghita infractorul milionar si plagiatorul care dadea ordin jandarmeriei sa bata taranii la Pungesti ca nu se lasau otraviti de Chevron .O sa traiti bine garantat daca mai credeti in politicieni .Neacsu are iar dreptate.Din pacate.

   Ștergere
  5. @ Nici chiar asa! Poate oamenii voteaza cu cretinii care au mai desfiintat o data pensiile militarilor in 2011. Sau cu soldatii lui Soros, mari sefi de ONG! Sau cu clica lui Ciolos care i-a fript pe aceeasi militari cu 30% prin OUG 57/2015.

   Oferta este vasta. La fel si Gradina Domnului!

   Ștergere
  6. Esti un anonim tampit.In nici un caz cu PDL camunflat in PDL si PMP ,aia care au taiat salariile si au intentionat si la unii chiar au relizat ciuntirea pensiilor.

   Ștergere
  7. Zii cu cine este cuser sa votam?
   Fii apostolul nostru!

   Ștergere
 58. As fi curioasa cu cine votuleaza domnii militari din Romania.
  "Cindy"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu ba se taie pensiile! "Am drag de excroci, betivi, prosti!"
   Sunt si masokist? Ce crezi, doamna?

   Ștergere
 59. Eu daca as fi comandantul armatei, maine as bloca alegerile! Motivul? Ce papucii mei alegeri sunt alea in conditiile in care militarilor in activitate le este interzis sa candideze? Dar ce puii mei, sunt negri pe plantatie? Pana si rromii sau prostituatele au dreptul sa candideze, iar militarii nu?

  As bloca alegerile numai si numai sa ii dezmeticesc pe cretinii politici si ai societatii care au acuzat armata ca ar avea privilegiu de a avea pensii de serviciu! Adica acei cretini doreau sa spuna ca armata trebuie sa aiba drepturi egale cu societatea civila!

  Ei bine, maine, armata NU are drepturi egale cu societatea civila! Ca atare, as bloca alegerile pana cand militarii in activitate vor avea aceleasi drepturi fundamentale si constitutionale precum cretinii care au atacat si ataca si la acest moment, militarii!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gelu
   Ei stiu, prin radiografie, cum voteaza militarii si explic!
   Rezultatele alegerilor din TOpEx se transmit la BEC!
   Acum sunt de inteles...unele masuri luate prin OUG gen 57/2015, care intorc in mare masura esenta unei legi organice, recte 223!

   Atentie!
   Pana pe 28 dec ac va fi aruncata o OUG asemanatoare, care va produce efecte in 2017!
   Cat la % crezi ca va fi copy/paste din cea la care am facut referire mai sus?

   Ștergere
  2. Fara sa urmaresc in mod intentionat acest lucru ,la o parcurgere rapida a numai catorva zeci de nume de candidati, privirea mi-a fost atrasa de un cuvant:ofiter.Ei bine, domnul este comisar sef in functie si candideaza la parlament.E posibil sa mai fie si altii,iar daca cineva ar avea rabdarea sa parcurga toate cele cateva mii de nume ar putea constata acest lucru.Prin urmare, daca dansii au voie sa candideze si militarii de cariera ar trebui sa-si ceara drepturile...

   Ștergere
  3. Te rog sa fii concret!... cu nume si prenume!

   Ștergere
 60. Eu Coldea Calustian votez cu Romania Mare.Mares auzi?Asa iti mai speli si tu din pacate in fata creeatorului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca te limitai sa exprimi doar cu cine votezi, fara sa te mai legi de chilotii altor useri, ai fi evoluat!

   Ștergere
  2. Pseudo rationalule,
   Tu poti vota si cu Burebista! Si cu Gadafi...si cu cine mai vrei! Pe buletinul tau de vot asistenta trece orice vrei tu....numai sa fii cuminte si sa nu te mai joci de-a regele, purtand cosul de gunoi pe cap!

   Despre pacate? ...toti avem! Nu putem face atatea pacate cate ne iarta EL!
   Pacat.....ca ai ajuns doar un pacat!

   Ștergere
  3. Ai nimerit-o .Da asi vota si cu Burebista si cu Gadafi.De ce, te depaseste.

   Ștergere
  4. Ma depaseste pt ca nu ma pricep bine la tratamente si medicamente....

   Ștergere
  5. Codéà!
   *Asi...de trefla, de pica!... :))

   Ștergere
 61. habar nu am daca deschideti link-ul.Mie mi se pare matematica si atat
  fiti domni,injuraturile nu ajuta la nimic

  http://www.petreanu.ro/spun-cine-votezi-fapt-votezi/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte interesant! Nu prea ne pricepem majoritatea, este clar. Dar acel Petrenu ne deschide ochii cum ca e mai rau daca stam acasa, spre satisfactia partidelor! Ce mecanism meschin! De fapt si daca stam acasa, tot votam!

   Ștergere
  2. Interesant dar tipul ori e naiv ori e ipocrit.Nu asa s-au petrecut lucrurile si pana acum,adica am tot ales raul cel mai mic?Si, cu ce ne-am ales? 13 MUIE!Pai ce, daca nu-mi place ponta sa-l votez pe ghita? S-au in loc de gorghiu sa votez basescu?Se da un exemplu de reducere la absurd ca voteaza 3 alegatori din care 2 cu un partid si 1 cu alt partid,rezultat 66 la suta.Da eu merg cu absurdul mai departe si spun ca mai merg la urne inca 17.999.997 care pun pe fiecare partid stampila cu MUIE 13.Rezultatul scrutinului conform legii actuale va fi acelasi,66 de procente dar e clar ca nu poate ramane asa...Ideea e ca trebuie mers la vot.Si ma mai gandesc ca daca imi trecea prin cap sa fac o stampila cu 13 MUIE sa o scot pe piata ma umpleam si de bani si poate achimbam si cursul alegerilor.Oricum ideea e sa mergem la vot si sa nu fim ipocriti.Daca stand acasa inseamna ca votezi la fel de bine si a merge sa anulezi votul este o optiune.Si mi se pare mai fayr.O zi buna!

   Ștergere
 62. link-ul de mai sus mi se pare perfect echilibrat(nu conteaza numele partidului) dar conteaza sa-l cititi sa-l ganditi, nu sa-l "haliti superficial"din o privire de 10 secunde

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acum daca va mai spun ca DORELE (sic) ..ii sugaci basist ..notoriu si ca idealul lui la prezidentiale a fost ...Nutica ..intelegeti poate si mai bine .....hi hi..hi ..

   Ștergere
  2. Sa plece Volhoava nr ..1...!
   PESE. Noroc ..ca decizia ..nu apartinea lu ..dorele !!

   Ștergere
  3. Si tineai langa ca iti e prieten! Dorel in sus...Dorel in jos!
   Si acum ...sld 0! ....
   Interesant!

   Ștergere
 63. Am gasit listele cu toti candidatii pe judete http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alegeri-parlamentare-2016/alegeri-parlamentare-listele-candidatilor-in-fiecare-judet-621227. Plus Bucuresti si diaspora.

  Puteti sa va detectati colegii si prietenii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu credeam ca PRM s-a desfiintat. Dar nu este asa, este pe liste.

   Ștergere
  2. Gelu,
   Este....ca a zis mai sus Vasale!
   ..el îl tine viu....si invers este valabil!

   Ștergere
 64. @coldea calustian
  Poti vota si cu Vadim Tudor nu-i asa??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daaaa! Si Gadafi...si cu: Kenedi, Miterande, Trump, Jhonson, Nixon, Ceausescu, ....cu cine vrea el!
   Dar, lui Vasale îi place cel mai mult sa voteze cu Bobu!... :)))

   Ștergere
 65. de la andi moisescu
  #pesurse@itmorar
  Orice om destept care nu voteaza dubleaza de fapt puterea votului unui prost!

  RăspundețiȘtergere
 66. asta cu "puterea votului unui prost" e dedicata lui cezar pt ca l-au impaiat deja(statuia era prea scumpa):):)

  RăspundețiȘtergere
 67. Dl. Cezar,
  Hai ca ti-a dat-o la temelie!
  Am auzit ca tu ai luat-o in spatiu pe Gorghiu, pt viza de flotant, ca ss poata fi pe lista...langa tziganul primar? Inoata si ea? Pe spate, mai ceva decat Kornelia Ender!

  RăspundețiȘtergere
 68. @toti
  Eu niciodata dar NICIODATA nu am spus/scris numele unui partid.De ce ? pentru ca va respect pe toti de aici! simplu nu-i asa?

  RăspundețiȘtergere
 69. @cezar
  Ba decizia imi apartinea .aveam la dispozitie 47sec pana la lansare.......si rezultatul era: ori catuse si tribunal militar, ori "erou"(cu ghilimele)si asta in orice moment din cele 24 de ore......pt noi cezare nu existau cele 2-3 saptamani de "mobilizare" si bla,bla.....daca citesti un pic de tactica si "ce se ataca si cand si cum si cu ce" in primele minute, poate revii la realitate.Pana atunci "dormi in pace,noapte buna!"

  RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!