joi, 7 aprilie 2016

Răzlețe! Pensii militare, Otilia Sava, poporu', partidu'!

Mai intâi, vă invităm să studiați informarea din 06.04.2016 a conducerii S.C.M.D. privind culisele dezbaterilor din Camerea Deputaților asupra Art. 40 din O.U.G.57/2015 (articolul urmare a căruia sunt violate sălbatic de peste 4 luni, pensiile militarilor, de către Guvernul Cioloș)! Informare care confirmă cu punct și virgulă o serie de aspecte prezentate în materialul anterior! In plus, apare o precizare cu titlul de certitudine a conducerii S.C.M.D. asupra careia admitem ca avem mari dubii: "Urmeaza ca saptamana viitoare, sa aiba loc dezbaterile in Comisiile de Aparare, Juridica si Buget, Finante, in vederea intocmirii raportului comun de inaintare a Plx nr. 82/2016, plenului Camerei Deputatilor, cu recomandarea abrogarii Art. 40 din OUG 57/2015 sau votarii acestuia cu amendamentele admise la Comisia de Munca si a celor care vor mai apare". Conducerea S.C.M.D. previzionând astfel deciziile celor 3 comisii care pana la acest moment nu au decis de fapt, nimic!

***
Pentru persoanele care nu cunosc, avocata Otilia Sava este persoana desemnată politic care taie și spânzură în ceea ce privește pensiile militarilor din M.Ap.N. Are rangul de secretar de stat și este subordonată direct ministrului apărării. Este secretar de stat în M.Ap.N. din septembrie 2013. Până nu de mult, a figurat pe site-ul U.N.P.R. ca și coordonatoare a așa-numitului departament pentru apărare din partidul suspectului Gabriel Oprea și a celuilalt suspect pe nume Onțanu! Vă readucem aminte că acel partid a fost coparticipant activ la desființarea pensiilor militare în anul 2011, fiind parte a regimul sectant portocaliu! Un regim care a ucis militari in rezerva/retragere, la propriu!

Din organigrama de mai jos, este usor de sesizat ca Otiliei Sava i se subordoneaza absolut tot ce este legat de pensiile militare: de la Direcția Juridică a M.Ap.N. - structura responsabilă de toate inițiativele și propunerile bizare și contrare intereselor militarilor, înaintate Guvernului și Parlamentului privind pensiile militare, structură responsabilă de asemenea și prin pasivitate fata de drepturile de pensie ale militarilor, la activitatea efectivă a Casei de Pensii Sectoriale a M.Ap.N. - care refuză să pună în executare hotărârile judecătorești definitive ale rezerviștilor de la Argeș. Structura condusă de secretarul de stat Otilia Sava fiind responsabilă inclusiv pentru rezolutiile Comisiei de Contestații, rezoluții care în cele mai multe cazuri nici nu există! Și ca paradoxul să fie complet! Bineînțeles că acei consilieri juridici militari care se împotrivesc militarilor în rezervă/retragere care își apără drepturile decimate de pensie prin instanțe, se subordonează tot secretarului de stat Otilia Sava. Tot din organigramă mai constatăm în mod accidental că doamna avocat coordonează și domenii din M.Ap.N. unde se lucrează cu mult cash, cum ar fi Romavia sau Direcția Infrastructuri. Legat de aceeași organigramă ne izbește și faptul că Otiliei Sava i se subordonează Serviciul Expertiză Documente, Stat Major și Resurse. Iar ca tacâmul să fie complet, doamnei secretar de stat i se subordonează inclusiv Tura Operativă!


 ***
Iar acum vă prezentăm o poză afișată pe contul de Facebook al secretariței de stat din M.Ap.N., pe nume Otilia Sava! Dacă fotografia vă aduce aminte cumva de imaginile de pe vremurile cu cultul personalității proliferat la adresa Elenei Ceaușescu, noi nu ne putem opune amintirilor!


UPDATE
Mai retineti penibilul comunicat al M.Ap.N. din decembrie 2015? Exact, este acel comunicat prin care conducerea M.Ap.N. incerca sa ne prostească in față cum ca diminuarea de la 80% la 65% a bazei de initiere a calculului pensiilor militare, precum si reducerea plafonului maxim de la 100% la 85%, ar fi fost in beneficiul nostru! Adevarul ca cine a ticluit acel comunicat, a scapat un porumbel de proportii in textul acestuia, afirmând ca hacuirea urmare a Art. 40 din O.U.G. nr. 57/2015 este de fapt "în consonanţă cu interesele instituţiilor angajatoare". Ca atare, pozitia M.Ap.N. exprimata in comunicat, nu este in nici un caz in interesul pensiilor militarilor, ci in interesul exclusiv al politicii oculte de partid si de stat!

Bun! Acum privim inca o data organigrama prezentata in material! Unde descoperim ca emitentul stupidului comunicat este Directia de Informare si Relatii publice. Si care este in subordinea directa a ... doamnei secretar de stat, Otilia Sava! Si despre care este evident ca poarta raspunderea principala asupra penibilului si umilitorului comunicatul!

Acest UPDATE are menirea sa ii trezeasca din reverie pe acei militari indusi in eroare asupra realelor intentii ale secretarului de stat Otilia Sava in ceea ce priveste pensiile militarilor! Si care nu sunt altele decat implinirea politicii oculte de partid si de stat indreptate contra Armatei Române!

104 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce sa se intample? Noi NU mai reprezentam obiectul L. 263. Deci, am luat țepe multiple! In prima faza au scos L. 223/2015 cu o forma initiala rezonabila de calcul a pensiilor militare. Asa au scapat si de punctele noastre de pensie si de o povara pt. sistemul public de pensii.

   In faza a 2-a, ne-au tras prima țeapă modificând modulul de calcul stabilit initial de L. 223/2015. Astfel incat sa ramanem ca prostii cu exact aceleasi cuantumuri ca acum. Care sunt de fapt cele stabilite in sistemul public din care tocmai am iesit!

   Faza a 3-a: acum la pensionarii din sistemul public, le mareste punctul de pensie, dar noi nu mai avem legatura cu punctele de pensie!

   In concluzie, daca cele afirmate de tine se confirma, prin combinatiile meschine create, noi ajungem in situatia de a ramane in continuare tot cu cuantumurile pensiilor stabilite in sistemul public inainte de 2016, iar civilii ne vor da cu tifla. Cu alte cuvinte, prin masitiunile create, noi asiguram de fapt majorarea pct. de pensie cu 38,49% pt. sistemul public, iar noi am luat-o in mana!

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  3. Ma intreb, oare nu ar fi mai bine sa participe la negocieri colegi care au la ei si "parerea legala"? Altfel imitam si noi comportamentul politrucilor.

   Ștergere
 2. D-le Viorel Kis, incepand cu data de 01.01.2016 pensiile dvs. adica a militarilor iesiti la pensie dupa data de 01.11.2011 - in baza legii 263/2010, au devenit prin efectul legii, pensii militare ,si se supun legii 223/2015, deci nu mai aveti pensie cu puncte , nu mai face-ti obiectul legii 263/2010.Pt. dvs. incepand cu data de 01.01.2016 in intervalul de 24 de luni vi se recalculeaza, actualizeaza cuantumul pensiei aflat in plata conf. legii 223/2015.

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Otilia mai este pe functie pt ca face jocurile lui ciolosi si celor care l-au pus pe functie.
  Altceva n-o recomanda sa ocupe functia actuala.
  Ca o remarca, a fost pusa pe functie de oprea dar s-a adaptat noilor cerinte. oprea datorita greutatilor purtate pe umeri 4 stele+4stele de general, n-a suportat "vremurile" si a disparut definitiv din viata politico-administrativa a tarii. Un lucru bun de altfel.

  RăspundețiȘtergere
 5. Otilia este bruneta, vezi site-ul mapn.
  Am intrebat la radio Erevan de ce este blonda acum.
  Raspuns: ca sa-si bata joc de pensionarii militari.
  Otilia are 3 copii. Sa-i dea Dumnezeu noroc sa se bucure de ei. Insa pt noi este o persoana care lupta impotriva intereselor legitime ale pensionariilor militari.
  Cum ne respecta pe noi, mai devreme sau mai tarziu asa o s-o respecte si Dumnezeu, pe ea si familia ei, inclusiv pe cei 3 copii ai ei

  RăspundețiȘtergere
 6. Ma gandeam si eu, cum muzicantii militari au obtinut 50% pe vechea lege ,de ce nu am obtine si noi marirea punctului de pensie pe aceiasi lege,ce ma intereseaza pe mine ca sunt considerat la pensie militara daca nu mi s-a calculat conform aceste legi? Nu stiu ce raspuns ne-ar da un avocat / jurist.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Muzicanții au obținut deja în parlament 50% și pe noua lege.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 7. Art. 122 din Legea nr. 223/2015: "În termen de 3 ani de la data intrarii în vigoare a prezentei legi, persoanele carora li se deschide dreptul la pensie pot opta pentru modul de calcul al pensiei în baza prezentei legi sau a Legii nr. 263/2010, cu modificarile si completarile ulterioare". Prin OUG nr. 57/2015 termenul de optiune este marit la 5 ani. De ce se considera ca militarii nu pot opta pentru calculul pensiei dupa sistem contributiv?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E vorba de cei care ies ori vor ieși la pensie pe această lege nu de cei ieșiți la pensie pe legi anterioare.

   Ștergere
  2. Eu sunt iesit pe L. nr. 263/2010. Mi se va recalcula si actualiza ca pensie militara de stat. Adica eu nu am dreptul sa cer trecerea pe L. nr. 263/2010, dar cineva care a iesit dupa 01.01.2016 sau va iesi in urmatorii 3 sau 5 ani, dupa cum se va aproba, va avea acest drept? Vad ca a aparut informatia ca pensiile militare vor fi decuplate de la soldele activilor pana in 2020 (cine va mai trai pana atunci). In acelasi timp se vehiculeaza ideea ca valoarea punctului de pensie va creste din 2017 la 1.206 lei. Si atunci unde va fi avantajul de a avea o pensie militara, cand degeaba am 50 de ani vechime cumulata? Dar ca am OMM-ul de 20%? Am fosti colegi care au iesit la pensie in ultima luna, de mai aveau pana in 50 ani, tocmai ca dupa legea pensiilor militare o vechime mai mare ca militar nu le mai aducea vre-un beneficiu in plus la pensie. Dupa L. nr. 263 muncitul pana la varsta standard de pensionare este un avantaj (eventual si cu 1-2 prelungiri de cate un an), dupa L. nr. 223/2015 toti vor avea notat cu rosu in calendar ziua cand pot depune raportul de pensionare, ca pensia va fi aceeasi. Aceeasi ca si cuantum, dar mai lunga in timp, iesind mai repede din sistem.

   Ștergere
  3. Pai așa a stabilit legiuitorul și legea asta a fost făcută cu participarea la faza de elabora a structurilor asociative ale militarilor. Cat de buna va fi pensia militarilor pe legea 263 om vedea când vor fi doritori de așa ceva. Deocamdată se pare că nu sunt.

   Ștergere
 8. Informatii contradictorii. Vorbeam cu un fost coleg care e in... schema. Spune ca doamna Sava e OK, ca trage pentru militari in general, ca a sustinut varianta votata a L223. Mi-as dori sa nu ma fi inselat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eeeh! Avem gramezi de militari aburiti de vorbe si zambete largi! Nu este greu de verificat nici duplicitatea, nici responsabilitatea secretaritei de stat.

   Mai tii minte ce scandal a iscat comunicatul M.Ap.N. prezentat aici http://r-26500.blogspot.ro/2015/12/comunicat-jenant-al-mapn-enervati-va.htm?

   Si acum privim organigrama din acest material. De unde aflam ca Directia de Informare si Relatii Publice se subodoneaza Otiliei Sava! Deci, madam' este prima responsabila de prosteala inclusa in comunicat la adresa militarilor prin care incerca sa ne convinga ca diminuarea de la 80% la 65% a bazei de initiere a calculului pensiilor militare, precum si reducerea plafonului maxim de la 100% la 85%, este "în consonanţă cu interesele instituţiilor angajatoare". Asa spune comunicatul!

   Deci, aceasta este fateta reala a doamnei!

   Ștergere
 9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D-le Kis, daca tot va intalniti pentru dezbateri in comisia de aparare la sfarsit (dupa zbor) la o bere cum sta bine aviatorilor sa puneti de o fundatie a personalului aeronautic si marinarilor militari. Membrii fondatori sa fie cei care au participat la intalnire din cele doua arme ,de preferat ca pana la sfarsitul lunii aprilie sa aiba cont in banca pentru a putea depune declaratiile la anaf cu cei 2% din impozitul pe pensii si salarii reprezentand sponsorizari. La toamna membrii fondatori sa participe pe lista comuna la alegeri parlamentare. A fost o idee. poate prinde!

   Ștergere
  2. ***Octav59 ,am fost membru fondator al unui partid al militarilor si in doua luni au venit 10 membri asa ca n-are rost.Ai nostri "tineri" sunt indiferenti si ,mai ales, carcotasi.Sunt precum 'riconelele" participa dar nu se baga.N-are rost!

   Ștergere
  3. CPS - Instituția Trădării Pensionarilor Militari!

   Ștergere
 10. Cand vad poza cu madam Otilia ma incearca doua senzatii: una puternica de voma si a doua de mare satisfactie ca nu mai trebuie sa am de-a face cu politrucii astia gretosi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vomezi si lupti mai departe .Altfel ramai si fara amarata asta de pensie.Politicienii nostrii cam toti hoti si tradatori de tara nu au scrupule sau morala crestina si daca te simt slab si dezgustat de politica te calca in picioare si iti iau tot .Nu uita ca viata e o lupta .Lupti sau crapi.Nu ai cui sa te predai.De altfel doar lasii se predau.

   Ștergere
  2. Multumesc pentru grija, dar stii vorba cu "drumul lung si grija altuia". Cat despre vomat, am card la farmacie pentru antivomitive...

   Ștergere
 11. Cel mai corect sistem de pensionare este cel pe baza contributivitatii. Punctul de pensie va trebui majorat asa ca eram si noi intr-un fel protejati de greva babelor anteniste. Dupa cum se vede noi nu suntem capabili sa ne unim pentru a ne apara drepturile , iar activii nu mai au capacitatea combativa a celor care au facut parte din CADA. Vom lupta in comisii si prin loby, cei care mai luptam.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bai, baiete! Sa MU mai scoti niciodata perla asta din tine, in cazul militarilor! Vrei sa iti desenez de ce? Ca sa aplici principiul contributivitatii in cazul militarilor, trebuie ca mai intai sa le acorzi dreptul sa CONTRIBUIE! Drept NELIMITAT la contributie, la fel ca la civili! Adica, bai frate.

   - pt. ca militarii sa poate contribui, devine OBLIGATORIU sa ii platesti si pe militari la tarif orar ca pe civili! Adica NU merge ca civilul Vasile pt. tot ce depaseste 8 ore si 40 zile pe saptamana, respectiv a 9-a ora de serviciu, a 10 ora, a 15 ora sau a 20-a ora, sa I LE PLATESTI DUBLU fapt pt. care va CONTRIBUI si DUBLU, iar pe militarul Vasile ca este mai prost decat civilul Vasile, sa il platesti la fel ca pe civilul pt. doar 8 ore! Adica militarului sa NU ii platesti niciun sfant in plus ce depaeste 8 ore pe zi si 40 pe saptamana. Iar militarul Vasile baga vreo 4 luni an 24 de ore din 24. MOCCA fata de civilul Vasile!
   - In al 2-lea rand,frate cand iti sustii ineptiile,gandeste inainte sa iti sustii ineptiile! Bai, tata, civilul Vasile are drept de contributie NELIMITAT! Adica vrea muschii lui ca in afara de serviciul 1 sa candideze la primaria "X" si sa ajunga consilier, asta mai are un venit in plus si o CONTRIBUTIE in plus! Numai ca militarul Vasile NU are dreptul si EL sa candideze la acea primarie sa ajunga consilier. Sa aiba si EL un venit in plus si o CONTRIBUTIE in plus!

   - Mai departe! Are tot legatura cu ineptiile tale! Bai, tata, profesorul Vasile are drept de contributie NELIMITAT! Este asa sau nu? Adica daca vrea muschii lui ca in afara de serviciu sa isi traga si o firma, proful Vasile mai are un venit in plus si o CONTRIBUTIE in plus! Iar militarul Vasile NU are dreptul sa isi traga si el o foirma ca sa aiba si EL un venit in plus si o CONTRIBUTIE in plus! La fel ca proful Vasile!

   In concluzie! Da-te urgent cu capul de perete! Acorda MAI INTAI ACELEASI POSIBILITATI NELIMITATE DE CONTRIBUTIE si militarului Vasile la fel ca civilului Vasile! Abia apoi, dupa ce realizezi acest lucru, poti lua in discutie contributivitatea la militari!

   NOTA: Hai sa iti spun ceva sa intelegi mai bine!

   1]. Eram activ si EU am vrut sa candidez la presedintie contracandidandu-l pe Basescu. Si il bateam! As fi avut o indemizatie de presedinte in plus la leafa de ofiter. O contributie mai mare si automat o pensie contributiva mai mare decat rahatul pe L. 263/2010. DAR LEGEA NU II LASA PE MILITARII ACTIVI SA CANDIDEZE, DECI MI-AU FOST LIMITATE ATAT POSIBILITATILE DE VENITURI CAT SI DE CONTRIBUTIE!

   2]. Tot cand eram activ am vrut ca in afara de profesia de baza, sa imi un sexy-shop. O firma ca oricare altele cum au alti contributori! DAR LEGEA NU II LASA PE MILITARII ACTIVI SA ISI FACA FIRME, DECI MI-AU FOST LIMITATE ATAT POSIBILITATILE DE VENITURI CAT SI DE CONTRIBUTIE! Si-a facut-o in schimb un amic de al meu care este si profesor de sport.

   3]. Tot cand eram activ, o colega de a mea s-a gandit sa isi rotunjeasca LEGAL veniturile. Si sa procedeze la fel ca o prietena de a ei, care primele 8 ore era inginera de mediu. Apoi pt. a-si rotunji VENITUL si CONTRIBUTIA, facea streaptease la bara la un local cu contract legal de munca. S-a angajat in al 2-lea job la streaptease si colega mea tot cu contract legal de munca. Tot pt. a obtine venituri mai mari si a contribui mai mult! Dar a prins-o armata si i-a dat sa aleaga ori, ori! Cica al 2-lea job era indecent, desi era perfect legal! Asa ca iar i-a limitat legea si VENITUL si CONTRIBUTIA!

   PS: PT, INCULTURA TA GENERALA. Iti mai aduc aminte ceva. Pana in 2011, NIMENI nu a contribuit la sistemul public de pensii in Romania! Caz in care cu contributia ta, ai sanse solide sa aiba pensie contributiva cu valoarea ZERO!

   Ștergere
  2. EU, vorbesti mult si fara rost! Nimeni n-a contribuit (nici civili, nici militari) pana in 2001, cand au inceput sa contribuie civilii ca angajati.
   Toata a polologhia ta psihopata putea fi evitata daca ai fi cunoscut ca este limitata contributia la sigurari sociale in limita de 3 si apoi 5 salarii medii brute.
   Eu am sustinut pensiile contributive, in ideea ca nu suntem in stare sa ne aparam drepturile. Ai facut mare risipa de vorbe ai aruncat cu jigniri unui om care chiar a miscat ceva.
   PS PT, INCULTURA TA GENERALA 1) Aviatorii care au ajuns in comisia parlamentara au ajuns poate si datorita mie.
   2) datorita mie si unor colegi de-ai mei OUG 57/2015 NU va trece in forma care a fost emisa de guvern!
   3) stiu cine esti TU si nu-ti face cinste, pacat de blog
   4) dupa cum gandesti poti sa nu ma publici!

   Ștergere
  3. Eule,
   sunt total in acord cu cele scrise, dar
   -noua ne-a fost teama sa deschidem firme pe numele sotiei/copiilor, altora...MAI...etc, Nu!
   -eu stiu, sper sa nu ma insel, contributia la sistemul de pensii, inainte vreme, se platea de minister, pe fond de salariu, la fel si impozitele, dar ca individul nu stia asta!

   Ștergere
  4. @ mirage 2000 7 aprilie 2016, 23:19. Nu ai afirmat cumva pe 7 aprilie 2016, 19:10, urmatoarele? "Cel mai corect sistem de pensionare este cel pe baza contributivitatii". Ai afirmat, nu? si atunci ce mai vrei?

   EU iti cunosc optica. Este foarte simplista! TU in viata ta militara, NU ai fost niciodata retinut un minut in plus la munca peste 8 ore, nicio sambata si nicio duminica. Spre deosebire de marea majoritate a armatei, care avem totusi la activ 3-4 luni in fiecare an lucrate 24 de ore din 24. Prin urmare, nici nu te-a interesat plata la tarif orar ca volum de munca, ci eventual doar la ora de zbor. Ora care se incadra

   In concluzie, ora ta de zbor se incadra oricum in cele ... maxim 6 ore de munca. 6 erau,nu? Hai, maxim 8. Fapt pt. care, avand propria ta lume ingusta, TU nu realizezi in ce situatie ne-am aflat ceilalti, majoritari! Noua NU are cum sa ne convina contributivitatea din moment ce NU am fost platiti la tarif orar.

   Daca ai facut ceva pt. noi toti in privinta OUG 57/2015, este de apreciat! Cu toate acestea, NU stiu de ce, dar EU nu am prea incredere in aviatorii care se plimba prin Parlament! NU de alta, dar tot niste aviatori s-au plimbat prin Parlament si in 2010 CERAND lui Boc sa fie desfiintate pensiile militare si sa fie bagate cele contributive. Sper sa NU fi fost si TU printre ei in 2010!

   In final, desi ne-am inteles relati bina pana acum, conflictul pleaca de la propria TA afirmatie! "Cel mai corect sistem de pensionare este cel pe baza contributivitatii". Iar cand unul ca mine - un oarecare din cei 26500 militari "evrei si rromi" cu pensiile taiate la jumatate, decimat in perioada 2011-2013 cand NU am obervat sa te fi interesat cu ceva, ia contact cu o astfel de afirmatie ca a ta, automat i se pune ceata!

   Ștergere
 12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tu crezi ca munca cu gura e usoara? Sava a tocit multe ''balustrade'' pana sa reuseasca sa controleze tot MApN -ul . Nu se impiedica ea de niste amarati de pensionari militari.Plus ca barbasu ''e cam dublu'' . De acolo ii vine si puterea guristei Sava si mai ales acceptarea ''interesului national'. Interes care e acum la mana lui Soros.Si se stie ca Soros ''e indragostit'' de poporul roman nu de ''Ungaria mare'' . Cat despre seful SMG probabil ca ii cere voie Otiliei sa mearga si la toaleta.Dar grneralii nostrii nu au din pacate ca cei polonezi rusine, onoare sau macar simtul ridicolului.Accepta orice umilinta ca sa-si umple matul.

   Ștergere
  2. All,
   vedeti si voi cine este purtatorul de vorbe al SRI! O fi chiar sotul doamnei?
   Bingo!

   Ștergere
  3. ***anonim 19.53 ,mai usor cu acest limbaj,inca mai avem nevoie de ei sunt factori care iau decizii,majore pentru noi. Dupa razboi poti sa le iei gatul!
   ***R26500 mai fa curatenie,fara anonimi,sa-si asume cele spuse in dreptul lor nu sa improaste cu noroi asupra tuturor,in pauza intreband-o pe d-na consilier "Nu va suparati dar ce aveti impotriva pilotilor si in general a pensionarilor militari?" R:"d-l comandor ,nu am nimic,chiar ii simpatizez si-i respect,execut niste ordine si atat" adevarul ca la orice interpelare asupa dansei raspundeau cei doi reprezentanti ai directiei financiar-contabile si ai casei de pensii, in schimb,mi-a spus ca este deranjata ca multi o jignesc pe retelele de socializare si nu este cazul...
   Mai avem Comisia de Aparare ,unde tot dansa este vioara I,asa ca nu mai jigniti la "umbra " anonimatului.

   Ștergere
 13. Cucoana este sotie de ofiter .indicativ de unitate cu 3 cifre.nu cred ca mai e membru unpr ca altfel o puneau liberalii pe liber.cine stie ce interes a avut oprea de ne-a bucurat cu ea sau barbatu-sau e intr-o pozitie cheie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti baiat destept bine informat .Felicitari.

   Ștergere
  2. Am postat eu,.....dar astept aprobarea Adminului! Mie nu mi-e frica sa spun direct!
   Vei citi in scurt timp!

   Ștergere
  3. Domnule Olescu,
   inca odata multumiri pt oprirea de la postat laturi a unui individ malign!
   O fi A, B, C?....utilizatorii blogului inteleg necesitatea si prin observare atenta isi vor da seama de malignul personagiu!

   Ștergere
 14. https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/07/31/otilia-sava-sotia-colonelului-sri-sorin-ion-sava-mai-slugarnica-ca-niciodata-ii-pup-mana-betivului-ordinar-george-mojor-maior/

  RăspundețiȘtergere
 15. Continuare:Barbatul cucoanei lucreaza la UM 0102 Bucuresti.Drepturi salariale anuale=87610lei:12=7300leilunar.Suma de suma.Cucoana daca e real, nu are un venit anual de invidiat.Gasiti specificat in declaratia de avere.Cucoana are aplecare spre apartamente si terenuri.Universitatea Ovidius Constanta ,facultatea de drept face si facea inscriere pentru studenti fara concurs ci pe pe baza de dosar.

  RăspundețiȘtergere
 16. R 26500,
  ma simt putin obligat sa explicitez:
  -acel serviciu de expertiza si stat major este al directiei, pt propriile documente cladificate, DO si activitati specifice directiei pe linie de stat major
  -tura operativa este tot a directiei pt o mai buna cunoastere a domeniului din teritoriu si relationare pe verticala si orizontala in timpul programului si in afara lui, inlocuind ofiterii de serviciu de la unitati.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iulia Mares,Tura operativa?Candva era serviciu operativ si se subordona nemijlocit ministrului.Am mancat asemenea paine cand armata era armata Sincer afirm ca nu era de invidiat.Nu era deloc comod sa lucrezi nemijlocit cu Olteanu si cu Milea.Respectivii intai te ucideau dupa care analizau daca esti vinovat.Efectiv trebuia sa inlocuesti la vremea respectiva un computer.Imi amintesc ca la un moment dat un ofiter din Serviciul operativ a cedat psihic la o nemultumire a lui Olteanu.

   Ștergere
 17. "EU" ai mare dreptate si cu exemplele date ai acoperit mai putin de 1% din drepturile interzise. Dar, chestia cu contributia pana in 2011 e o realitate crunta pe care zvonacii nu o inteleg ori, in cel mai bun caz, se fac ca nu o inteleg. Pana in 2011 doar angajatorii plateau contributia pentru pensii, angajatii plateau contributia pentru pensie suplimentara, care e altceva. Adica se acordau niste procente in plus la pensie. Mult mai mari decat 3,6, si 9% pentru care am ajuns sa ne milogim noi.Constattam ca multi din cei care vorbesc despre contributivitate nu inteleg nici sensul, cuvantului in general, nici vorba de cazul special.

  RăspundețiȘtergere
 18. Pe cele doua bloage discutam si studiem legea pensiilor militare ,doar, vreo 10-15 insi,in rest vad ca-i doare pe la mijloc (partea din fata),chiar ma gandesc daca mai are rpost sa ne zbatem .Ba,unii ,de pe aici vin imediat cu criticaciu,o sa incerc si eu sa fiu egoist,sa apar doar interesele personale,cu toate ca nu ma lasa inima,dar in pare rau sa apar interesele a doi trei dobi de pe aici

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. Domnule Viorel Kis, nu putem dezarma acum! Asta si-ar dori cei infiltrati si care au misiunea de a ne abate de la obietivul principal.Eu sunt unul dintre cei putini, care am militat pentru intervintia in comisii, sunt coleg cu P.D.,cel care a facut posibila intrarea in comisie, dupa ce eu fusesem obstructionat. Loby-ul in teritoriu ( am contactat si am obtinut sprijinul multor deputati) si interventia directa impotriva lui Coarna, Surugiu, a reprezentantilor MApN, MAI si ANCMRR (acesti dinozauri ne duc de rapa si legitimeaza reprezentarea noastra in fata organismelor statului) sunt singurele modalitati de lupta ramase. Avem mari sanse de izbanda, legalitatea este de partea noastra. Acum ori niciodata!

   Ștergere
 19. @ All. A lua aminte ce afirma Kis pe 8 aprilie 2016, 08:27. Adica, daca tot jigniti, faceti-o ostaseste, cu grad, nume, prenume.

  RăspundețiȘtergere
 20. EU, 08. aprilie 11.33. Fi atent cât stam eu la program: pregatire nemijlocita 2-3 ore, zbor 7 ore, analiza zborului 1 ora, intocmirea planificari pentru ziua urmatoare 2-3 ore, deci 12-14 ore de luni pana vineri, sambata si duminica munca de birou (situatii statistice, rapoarte, planuri,etc...,etc..., Pe langa acestea servicii de lupta permanente la celula de alarma zeci, chiar si sute pe an am avut. Asa ca de asta sunt pornit impotriva nemernicilor care se ating de drepturile noastre. Eu ca pilot militar am fost si ofiter comandant (cu responsabilitatile ce decurg), si pilot si ATC (air trafic controler - cu responsabilitati mai mari decat un civil, care in treacăt fie spus avea de la ROMATSA valoarea normei de hrana mai mare dacat salariul meu), si navigator si meteorolog si radiotelegrafist si insotitor de bord (in sensul ca mi-am supt-o de la sistem). Crezi ca am pensia de 10 ori mai mica decat un pilot civil, care nici în visele lui n-ar fi visat că poate zbura cu un avion supersonic? Deci EU, tu nu sti ce viata au pilotii militari in câmpurile unde sotiile (absolvente de studii superioare, pe bune) nu au serviciu si copii n-au scoli de calitate. EU, eu nu te-am jignit nici cu gandirea ta foarte complicata si nici cu altceva, dar doar cavalerii stiu sa-si respecte interlocutorul sau inamicul si sa-si ceara scuze.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. EU am inteles faza pana la un punct si nu am nimic contra. Insa EU tot nu pricep propria TA afirmatie din 7 aprilie 2016, 19:10, : "Cel mai corect sistem de pensionare este cel pe baza contributivitatii". Aici, m-ai ațâțat deja si mi s-a pus pata! Concret, iti sustii afirmatia sau, nu? Aceasta este esenta diferendumului, NU alta!

   Ștergere
  2. mirage,cu campurile las-o moarta.Ce stii tu despre Vanju Mare,Topraisar,Plenita?In rest aparati-va drepturile,e dreptul vostru dar faceti-o in asa fel incat sa nu sfidati pe altii.Crezi ca te avantajaza cu ceva daca agiti apele pe aici?

   Ștergere
 21. EU, afirmatia a fost facuta in contextul in care s-ar intrevedea o majorare legala a punctului de pensie si L-223 hăcuita sau neaplicabilă ne-ar face din nou victime. Ziceam că ce bine ne-ar fi fost sa ne apere babele anteniste, noi nefiind in stare sa ne adunam. Eu nu m-am bucurat cand ati pierdut la pensie, din contra chiar am militat pe plan local pentru drepturile avute. Dar, n-ai cu cine!!! Cel mai bun sistem este cel care imi mareste pensia, deoarece dupa eforturile si privatiunile serviciului, cu totii avem pensii nedrept de mici. Judecatorii, pilotii civili, grefierii stewardesele si diplomatii nu ne sunt cu nimic mai presus, nici ca pregatire, nici ca inteligenta nici ca nimic. Trebuie sa refuzam comparatia cu badea Gheorge de la scularie, care o viata a furat din fabrica si școală... sula. EU... cred ca ar trbui sa-ți ceri scuze!

  RăspundețiȘtergere
 22. Mi-e greata! O gloata de militari facand sluj in fata unei muieri care n-are o zi de armata. S-a intors lumea cu fundul in sus. Inafara de asta, nimic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai zis bine o gloata militara.Te gandesti ce o fi in sufletul militarilor de cariera , care mai au asa ceva, obligati sa se ridice in picioare in fata unei patachine politice care a reusit in viata doar cu buzele lustruind balustradele politicienilor fara sa indure macar o zi privatiunile unei zile de armata adevarata. .Clar nu mai exista onoare si demnitatec in armata romanistana si fiecare activ cred ca are acum doar scopul sa-si umple matul. Au devenit mercenari fara rusine din pacate .Multumesc lui Dumnrzeu ca nu am apucat o asa umilinta ca nu stiu cum reactionam.

   Ștergere
  2. Dar nu am dorit noi, odata cu intrarea in NATO, controlul societatii civile si functii de conducere, ministru si secretar de stat la aparare?
   Ei bine, iata!

   Ștergere
  3. Societatea civila trebuie sa se conduca dupa principii clare .Adica de morala si respect pentru fiecare categorie sociala.Ti se pare ca guvernul tradator de tara al Romanistanului reprezinta societatea civila? Sau au ajuns masoneria si Soros reprezentantii societatii civile? Daca da Romanistanul are zilele nunarate.

   Ștergere
  4. Iulian Mares,lasa ca am avut si ministri cu grade militare inclusiv secretari de stat care au facut rahatul praf.Dobritoiu nu a fost candva secretar de stat?Iertat sa-mi fie dar cucoana cu un venit lunar de 1863 lunar obtinut din functie zau ca face munca voluntara.Retine ca este avocat,iar ca avocat ar obtine mult mai mult.Probabil ca este o marioneta la indemana celor pe care ii are in "subordine"si tocmai din acest motiv este adulata.

   Ștergere
  5. @ Matei Stefu
   Îâi dai seama cât rău ne faci cu astfel de comentarii și atacuri la persoană?
   Dacă nevasta ți-ar fi persoană publică și ți-ar bălăcări-o unii așa cum faci tu ce reacție ai avea ?
   Critică-i acțiunile politice ori cele pe funcția pe care este iar asta se poate face elegant nu grobian dar este mârlănesc și descalificat să vii cu astfel de insinuări despre viața personală.

   @Mareș
   Controlul civil nu s-a dorit în forma asta. Funcțiile astea politice presupun și competența necesară pentru a le exercita. Ce se face acum e ca și cum la o operație de transplant de cord și plămâni ai pune ( politic) chirurg coordonator un sudor.

   Ștergere
  6. O întrebare am si eu....încă sunt activ si stau si va citesc toate comentariile. Ce se întâmpla cu cei care au ieșit in rezerva? Nu se mai poate discuta civilizat? Am început sa copiem limbajul civililor, cu conținut colorat?
   Vrem sa ieșim si noi in rezerva, mai multi. Poate ne-a ajuns, avem vechime cumulata mai mult decât vârsta.Cine ne poate lamuri care este perspectiva, ce se ia in calcul concret din asa zisul venit brut pe care domnii care au făcut acest OG habar n-au avut(sau au zis ca noi suntem cizme proaste si nu înțelegem?).Ei sunt doar cu tăierile, cauta orice portița sa facă ceva "pentru armata".Cei care se lupta pentru drepturile militarilor, cu acești civili care "vor sa-si facă un bine LOR", de ce nu se pun si sporurile din misiuni in teatre de operații, pentru ca a fost plătit un impozit in perioada respectiva??? A fost un spor ca toate celelalte sporuri. De ce nu se pun? De ce nu se lupta cineva și pentru întregirea venitului brut în perioada respectiva? Am colegi bolnavi după misiuni, au nevoie de medicamente,etc. De ce sa nu-i ajutam? Macar acum sa aibe o pensie pentru a se putea îngriji...Aștept comentarii....cu mulțumiri....

   Ștergere
  7. Asa karadeniz stai in genunchi si traieste ca o rama .Ce ai vrea sa-i ridic osanale pitipoancei care controleaza acum tot MApM si care ne sapa la greu? Tot ei careia i se datoreaza in mare parte si modificarea Legii 223 in bataie de joc .Am zis eu ca unii sau nascut sa fie rame.De aia am ajuns presul civililor.''Sa nu suparam , sa nu ridicam vocea, sa nu cumva sa deranjam politicul'' ,etc.Vrei sa fi rama e treaba ta eu prefer sa mor in picioare nu in genunchi.

   Ștergere
  8. PS.Karadenitz. Apropo de nevasta ca tot ai adus vorba.Tu ce ai face daca ai aveaa o nevasta cu o asa moralitate ? Cum ai reactiona?Ti-ar place ? Ai mai pune palma ? Si sa sti ca respect femeile ,chiar le admir pentru sacrificiile pe care sunt capabile sa le faca cu doua exceptii :''politicienele'' si pitipoancele .Cand o femeie e si una si alta nu e bine deloc.

   Ștergere
  9. ***Matei ,tu nu intelegi ca nu Otilia Sava a modificat Legea 223 ci chiar aia de au promovat-o...in decembrie OUG era pregatita sa preintampine legea ,se zice ca PSD in cardasie cu MApN ,cei din SMG si cativa bosorogi de-ai nostri,grade mari,asa ca nu insista cu asemenea idiotenii ce ne fac si ne vor face rau. Mai bine TACI, decat sa faci valuri sa ne ineci pe toti,vorbesti aiurea ,spui prostii,habar nu ai.
   \***R-26500 te rog sa-l opresti caci ne strici toate straduintele nostre,uneori si cu vorba buna iti invingi dusmanul...

   Ștergere
  10. @ Viorel Kis 8 aprilie 2016, 22:59. Uite care este faza! Mai reciteste o data materialul! Mai sunt ceva adaosuri pe aici pe colo! Cand eram si EU prin armata, in mod cu totul accidental, am coparticipat la un curs prezidat de americani. Unde marele staroste american era seful avocatilor si juristilor din ... Corpul Puscasilor Marini! Unde am invata ca un avocat/jurist militar apara drepturile militarilor fie ei activi, in rezerva sau in retragere in orice situatie. Inclusiv contra statului - daca este cazul. In SUA, NU prea este cazul contra statului - dar in Romania este la greu!

   Unde vreau sa ajung! Dar da-o in puii nostri de smecherie! Suntem de 12 ani in NATO! Iar consilierii juridici ai madam' Otiliei Sava, in loc sa ii apere pe militarii in retragere/rezerva cu procese in instante pe tema pensiilor militare, apara statul contra lor?

   Asta este reralitatea, pilotule! NU a modificat Otilia Sava L. 223/2015! Dar a impiedicat-o cineva sa isi puna in functia asa numita Directie Juridica sa atace pe orice cale, OUG 57/2015? NU! Ca secretar de stat in relatia cu Parlamentul - NU orice secretar de stat, ai vazut vreo atitudine contra OUG 57/2015 si in favoarea intereselor militarilor? NU!

   Ia citeste acum UPDATE-ul la material! A incurajat si aparat Otilia Sava politica Guvernului contra intereselor de pensie ale militarilor? DA! Si atunci?

   Ștergere
  11. Karadeniz,
   formal, toti cei care s-au perindat prIn functii politice pe la minister au pregatirea minima si suficienta pt asta..., adica colegiul de aparare!
   Vina este a partidelor care-i propun si sustin!
   Uite...iti explic ceva....un prieten bun, marinar, umblat pe la multe misiuni NATO si ONU mi-a zis ca numai coloneii/comandorii sunt de vina pt calitatea generalilor!....categoric, argumentele provin din afara...si la ei este la fel!
   Ce vrei sa zici? ...am replicat eu
   Pai da, nu toti lt col/cpt cdor trebuiau sa ajunga col/cdor!......si aici avea dreptate, privind aria de selectie?
   ....privind discutiile de mai sus, probabil ca ministerul a dorit sa nu faca discriminare de gen!
   Privind juristii va aduc aminte ca ei pot face consiliere juridica pt cadre si rezervisti, dar reprezinta in proces doar ministerul!

   Ștergere
 23. Cred ca lucrurile se vor aseza in urmatoarele luni. Atunci cand vor apare primele decizii pentru cei care s-au pensionat acum, pe noua lege (eventual ordonanta). Se vor aseza de asa natura incat, colegii nostri activi, vor trage, in sfarsit, concluzii cu privire la ceea ce li se intampla. Poate vor fi multumiti, dar daca nu, tensiunile deja create in randul rezervistilor de atatia ani se vor transfera si in randul activilor. Noi, rezervistii, am gresit! Ani de zile ne-am irosit energia in detalii...detalii care ne-au spart casta in grupuri mici de interese. N-am dorit sa luptam pentru principii! Am facut o tragedie din faptul ca alta arma are nu stiu ce fel de sporuri. Ca, al mai batran si batatorit in fund de stat in birou, are nu stiu ce fel de conditii...De la prima lege a pensiilor speciale trebuia sa ni se aprinda becul! Cat de elegant au rezolvat-o toti ceilalti! Fiecare cu o lege de una pagina jumate. Fara detalii ca ala era la un parchet de orasel sau la capitala, ca ala facea SUA odata pe saptamana si alalat vedea numai Carpatii, si tot asa...Numai modificarile la lege, prin og57, cuprind 5 pagini - suntem cu totii, politicieni si militari, tampiti !!! Cu cateva principii si procente, specifice organismului militar se rezolvau problemele elegant si fara atata suferinta. Dar, cine sa o faca? daca cel care merge in batalie nu se gandeste la viitorul lui, iar cel care e tras pe dreapta e ancorat in trecutul lui. Eu, am mai spus-o...n-avem comandanti! Cine sa ne conduca? Mares zice de ministru si secretar de stat...ar fi fost bine!!! Dar penetrarea e mult mai adanca...Smirna, din poza, e pana jos...si indoctrinarea...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Lucrurile par sa fie mai naspa! Un amic am si eu pensionat in ianuarie a.c. Azi inca nu avea decizie de pensie. Deci, nici pensie. L-am imprumutat eu cu cat am putut!

   Ștergere
  2. @EU - dupa ce m-am (am fost, depinde de nuanta) pensionat la limita de varsta in 2011 am primit decizia si prima pensie (adevarat ca toate din urma, retroactiv) dupa 7 luni, adica in 2012. Nimic nou sub soare.

   Ștergere
 24. Nu fiti rai .Eu o admir si am o dedicatie pentru piti Otilia Sava cea care ii umileste pe militari .De ce ? Ca poate de aia .. https://m.youtube.com/watch?v=VBGqbECwlCA

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar Igas nu va umilea?
   Dar mr., fost sef popota/Bg Jdm, ajuns sef birou documentare, nu?
   Sa inteleg ca la ei era de bine?
   Nu amice, cancerul este acelasi....si la stomac si la plamani si...
   S-auzim de bine, cu Surugiu/agent sef si Coarna -n frunte, Inorog modern!

   Ștergere
 25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 27. @ Matei Stefu
  Ai apărut de brusc pe acest blog de vre-o două zile, dur și porcos la vorbă, mare erou și luptător pentru direptate care vrea să moară în picioare. Unde ai fost până acum, viteazule ? Mai nou respecți și femeile cu unele excepții. După calitatea comentariilor nu te respecți în primul rând pe tine.
  Fie ești unul din postacii cameleoni ce tulbură drojdia prin blogosfera militară fie ești în exercițiul funcțiunii cu sarcina de a compromite și închide acest blog.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E mai vechi, doar numele difera! Oricum, cei din M.A.I. sunt mai slobozi la gura decat noi. Se stie! Are si el dreptatea lui - este clar!

   Ștergere
  2. Karadeniz !

   nu prea inteleg ce te deranjeaza la Matei Stefu ? adevarul celor spuse ?
   eu sunt primul care a atras atentia asupra acestui personaj , otilia sava .
   tu , de pe meleaguri dobrogene , stii foarte bine manipularea grosolana pe care acest personaj , prin intermediul Ligii Militarilor Profesionisti . i-a prostit pe acei militari ,asa cum vad ca prosteste si pe unii de aici . evident , nu la domnia ta ma refer . dumneata stii foarte bine ce faci !
   nu mai infiera pe oricine isi exprima un punct de vedere .
   secunda acestei persoane este o alta doamna , jianu , cred tot sotie de personaj , kaki de aceasta data .
   cand naiba o sa intelegi ca cei ca domnia ta , care nu au nimic cu fatucile care au inundat Armata si MAI , sunteti partasi la dezastrul actual .
   in Armata si MAI se intra doar dupa ce urmezi o institutie de invatamant a acestor institutii , nu altfel .
   in privinta secretarilor de stat , consilierilor , purtatorilor de cuvant , jurnalisti militari ... , toti ajunsi acolo pe alte criterii decat cele normale - cred ca acestia au sustinatori mult prea bine ancorati pentru a mai primi sprijin si din partea noastra .
   injositor este altceva stimabile : sa accepti astfel de personaje in functii importante si sa taci . imaginativa ce decizii vor lua aceste personaje intr-o situatie reala .
   eu , inainte de a comenta , am urmarit cam ce spune cucoana despre pensionarii militari si cam in ce fel isi face campanie , folosindu-se de imaginea militarilor profesionisti , LM-istilor , studentilor militari , veteranilor .
   intrebarea cheie este : cum naiba , la militari si politisti , avem tot timpul personaje asemeni acestei doamne , vezi :fratila , lupu , georgescu ... care si-au batut joc de personalul pe care-l reprezentau ?
   raspunsul : oameni de bine , ca domnia ta , orientati politic , care sunt vesnic dispusi sa dea credit unor astfel de impostori .
   nu-ti convine " tulburarea dojdiei " ? lasa , mai bine sa ne tulbure acestia viata , pana crapam . prosti mai suntem !

   Ștergere
  3. Camarade Tupak stai linistit ca nu dau doi bani pe lingai . Are tovarasul Karadenitz interesele lui.Sunt convins ca NU pune el palma degeaba pitipoancei politice sugativa Otilia (care e pe fata impotriva militarilor ) .Nici nu vreau sa stiu ale cui interese infecte le slujeste acest Karadenitz care vrea sa pupam si nii mana celor care lupta pe fata impotriva nostra .Karadenitz daca preferi pozitia in genunchi in fata tradatorilor e strict treaba ta dar nu iti face prozeliti pe aici .Daca vrei dialog cu rame gasesti pe site la ANCMR.

   Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  5. @ tupak amaru. Karadeniz ti-a transmis cam asa: "Ideile si părerile se pot exprima şi fără insulte ori vulgarităţi. E corect să criticăm persoanele publice pentru acţiunile lor publice nu pentru viaţa privată. Revărsările astea de nervi şi potopul de insulte, fie de la reprezentanţi ca Dogaru fie de la comentatori necunoscuţi din mediu online, nu au făcut şi nu fac bine.
   Nu spune nimeni să taci dar cand deschizi gura dă dovadă că ai măcar cei 7 ani de-acasă. Dacă ne închipuim că făcând-o ... pe Otilia Sava vom câştiga ceva în plus faţă de oprobriul public ne inşelăm".

   PS: Nu i-am modiciat decat un cuvant!

   Ștergere
 28. Anonimule@,dupa cum se vede ,vrei sa profiti de cei deja pensionati,in timp ce tu stai pe tusa.Mai mult decat atat ne mai si critici.Tu nu vezi ca singura noastra arma este sa protestam? Vrei proteste civilizate?Voi dece nu va cereti drepturi ca doar voi aveti instrumente pentru a forta guvernantii?Faceti pe voi de frica.

  RăspundețiȘtergere
 29. Denis. Da dar acum trebuie sa astepte inca minin 7 luni de aici incolo pana le vine decizia de pensionare. Deoarece nici nu s-au apucat inca de ele.Si sau adunat deja mii de dosare care asteapta .Si cand vor vedea probabil la anul ce pensii de muzerie vor avea cred ca incremenesc .

  RăspundețiȘtergere
 30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 31. Si-a tras one maxim interenet la mânastire. :):)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maxime One,
   Mai intai...Buna dimineata, Taicule!.....aveti si maici?
   Noul ID ti l-am identificat si te anunt ca fiin de la.....Blacke Cube ti-am spart....si parolele! :-)
   Am aflat ca te dai la maica X, maica Z si esti certat cu maica Y!
   Taicule, da activ si potent mai esti!....
   Cum a fost la Atos?
   Despre noi afla ca suntem bine, nu ne schimbam numele si suntem in valtoarea vremurilor si bataliilor legislative!
   Astept vesti si sa le transmiti de acum folosind functia Krypto!
   Sanatate maxima!

   Ștergere
 32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 33. Cei care au depus cereri de pensie de la 01 ian mai au de asteptat.Cunosc mai multe cazuri.Au avut"norocul"sa iasa la pensie in vremuri tulburi.In 2011 sa mai intamplat cand dec.de pen.au fost emise cu mare intarziere,sase-sapte luni,cum bine preciza cineva mai sus.

  RăspundețiȘtergere
 34. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 35. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 37. Huhurez paganule antenist (3) ti-a fost dor de mine ? Huhurez necrestinule sa vii sa te spovedesti la mine la manastirea Cernica ca sa te scap de blesteme ,necuratenii ale trupului si sufletului tau plin de putregai . Ma gasesti la Chilia 11 .Cum ma cheama sti .Eu m-am pocait deja si ma rog acum si pentru pacatele tale militianule Huhurez.Si de cate ori ma rog pentru tine Huhurez lucruri necurate se intampla de trebuie sa citesc apoi molifta sfantului Vasile (toata noaptea ) ca sa-l alung pe uciga-l toaca stapanul tau.Ptiu piei drace.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar, ce aveti fratilor, cu H, de sariti pe el, asa bruscamente?
   Ziceti-mi si mie, ca-s un biet naiv! ...pls!
   Ce s-a mai intamplat? V-a sart mail-ul? ..v-a furat/distrus documente din PC?
   Au fost hartuite rudele?
   Ah, daca ati fost si voi invitati in grupul de la Monaco, alaturi de cativa Procuratori, inclusiv de la DNA si judecatori, inclusiv ICJ sau CSM, temeti-va, caci se va face public!
   Si chiar, Maxime, cine crezi ca va fi predat ROU in c/partida pt cei 2 "civili" Blacke Cube?
   Elan, sau....?
   Da si dumneata o parere!...sa nu zici Raduleasca, ca ma intristezi!
   Astept,.....imagini de pe Otopeni!

   Ștergere
 38. n-ai sanse calugaritule!! huhu e copil de suflet al lui iliescu....ce nu stiai? si a mai pus si botu' la ouale de la cornu' :):)....alea cu "sinucigasi"

  RăspundețiȘtergere
 39. Lasati-l domne in pace pe huhu ca asta e ca soacra-mea.Atunci cand au fost alegeri ponta versus johannis babaciunea era hotarata sa voteze cu iliescu....asa si cu huhu,nu conteaza ce-i spui el o tine langa cu FSN-ul

  RăspundețiȘtergere
 40. All,
  dar unde este domnul Corneliu?.....stie cineva?
  Sa dea iformatii, pls!

  RăspundețiȘtergere
 41. dece nu santeti capabili sa va adresati civilizat dlui H , pacat , acesta a fost singurul care a dat informatii pertinente rezrvistilor de toate categoriile , mai santem si noi cei cu pensii de urmasi si avem mare nevoie sa cunoastem mersul acestei nenorocite de legi , fiti concilianti ,ajutati sa iesim din tampenia provocata de astia ,

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pentru ca huhu sterge si sterge.....mai mult sterge decat accepta.Oare de ce???
   PS si nu e vorba aici de injurii si bla bla ci doar de alte pareri si argumente.
   Tu brenda!!! ba ai nepot ,ba ai pensie de urmas,ba ai "un prieten interesat" ba aia ba ailalta.....chiar nu te poti opri din minciunile pe care le mai scrii si inca execrabil in limba romana?In mod sigur intre noi doi nu eu sunt tampitul!

   inconstienta brenda,avocatul diavolului!

   Ștergere
  2. @ brenda
   mai simplu si direct de atat nu se poate.Orice prostan le are la dispozitie

   http://www.cdep.ro/

   http://www.senat.ro/

   www.parlament.ro/

   www.cdep.ro/pls/dic/legis_acte_parlam/

   www.gov.ro/

   .......si multe altele,cu ministere cu prefecturi cu primarii, case de pensii autobuze,trenuri, avioane si inca un milion de informatii cu "ce vrea muschii" tai.

   Ștergere
 42. Daca a disparut oprea, otilia trebuie sa-l urmeze. Sunt din acelasi aluat. Inutili pt capqcitatea de lupta a fortelor din MApN.

  RăspundețiȘtergere
 43. Am fost "faultat " pentru cele ce scriu pe aici si prin alte parti, acuma ma duc sa-i pun piciorul in "gips" apoi daca vom invinge o sa transmit mesaje prin'"eroul de la Termopile"...prea mult se foloseste "capra vecinului",nu mai spun nimic!

  RăspundețiȘtergere
 44. Da eu l-am criticat pe huhu si iata de ce:
  1-sterge orice opinie contrara convingerilor lui chiar daca este de eleganta extrema(ca am incercat si asa)
  2-manipuleaza prin interpretarea tendentioasa a articolelor de lege facand din alb negru si invers
  Pe de o parte HUHU e ok,aduce informatii prompte si ne scuteste de a cauta pe ici pe colo pe net.Doar si el le ia cu copy/paste......in schimb comentariile lui HUHU sunt TOTAL partinice si subiective.
  chiar credeti ca eu/noi nu putem accesa site-ul parlamentului sau atatea altele.Hai nu zau!!
  si uite asa mi-am spus parerea . inrolatii politici care isi vad doar buzunarul si propriul interes au acum liber sa ma injure

  Dar va spun: sunt un barbat asa de fragil ca "mi se rupe" imediat:):)

  RăspundețiȘtergere
 45. 1)Ce aveti?Luati de la Huhu informatia cat despre opiniile lui politice daca nu va convin ignoratile.Fara sa fiu inregimentat politic trebuie sa recunosc ca in ceeace ma priveste ,PSD a mai scapat ceva printre degete pe cand de la tehno-pdelisto-liberalii intr-o eventuala ajungere la guvernare vom lua din doua pe cea mai lunga.
  2)s-a lansat ca la MAI au fost emise ceva decizii de pensionare.Nu stiu si in ce masura sunt credibile deoarece lansatorii nu probeaza.

  RăspundețiȘtergere
 46. Ha, ha, ha! Toţi cei care-l criticaţi pe CUFUREZ, sunteţi taman de teapa lui, înregimentaţi sau simpatizanţi politici ai unui partid, indiferent de care-o fi ăla. Blogul "CUCUREZ" este moştenire "de partid şi de stat" de la Vladimir Ilici Lenin şi Stalin, la Walter Romaan (PLANO 10), Lupuluş (Lupus Eritemateus)...Omul, adică Cufurez ,cîştigă de urma voastră a celor care-i accesaţi bloaga, bani frumoşi. Aşa cum spunea cineva mai deunăzi, cînd disponibilaţii au fost faultaţi pe L119/OUG1, nici Cufurez, nici Kişu, nici Curleonu şi mulţi, mulţi alţii n-au vărsat o lacrimă pentru soarta lor. Acum, cînd sunt loviţi la "interes", toţi se dau "revoluţionari"; "oameni de caracter", formatori de opinie. Nu-i cazul să-l mai pomenesc printre aceşti "docţi" şi pe "ăla" din Timişoara, prieten la cataramă atît cu Tigri2/Kişu, cît şi cu Curdeleonul/Akordeonul "aerian", cărora pe vremuri, pe bloaga lui le publica "panseurile". Oricum, în final, fiecare va primi ceea ce merită.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte bine!.Sa primeasca fiecare ce merita inclusiv tu.Da Doamne sa fie asa domnule"capac de bere"

   Ștergere
  2. vladimir
   Ha,ha ha "profil nedisponibil"........vai cata "corectitudine" de las

   Ștergere
 47. Vladimir,
  nu sunt cu totul in acord cu cele inserate, intrucat pe unii dintre postaci i-am citit!
  Ei sunt doar in masura sa faca copy/paste, la fel ca si titularul acelui blog!
  Le acordati prea multa incredere unora in a redacta un panseu....cugetare, gandire, o maxima!
  In rest sa nu va suparati caci nu profilul da vitejia, ci doar trecutul si prezentul o confirma!
  Daca nu doriti nu postati pe acel blog si gata.....gen telecomanda in TV!
  Sanatate

  RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!