marți, 23 februarie 2016

Laura Codruța Kövesi se laudă că "orice hotărâre judecătorească definitivă trebuie executată fără discuții"! Atunci să o delegăm pe șefa D.N.A. să demonstreze ce afirmă și să pună domnia sa în executare hotărârile judecătorești definitive deținute de rezerviști și pe care ministerele refuză să le pună în executare!

Este de notorietate faptul că un număr de cca. 150-200 de militari in rezerva/retragere detin de  3 ani hotarari judecatoresti definitive care obliga ministerele (în special M.Ap.N.) sa achite acestora pensii in baza Legii nr. 164/2001 privind pensii militare de stat! Cu toate acestea, ministerele nu se conformează. 

Legat de scandalul postului de televiziune Antena 3, procurorul șef al D.N.A, Laura Codruța Kövesi "reafirmă cu fermitate principiul potrivit căruia orice hotărâre judecătorească definitivă trebuie executată fără discuții și subliniază că acesta este un principiu de bază al statului de drept, care consacră separația și echilibrul puterilor în stat, fiind clar stipulat în Constituția României." Comunicatul oficial este aici. Doamna este binecunoscuta militarilor si politistilor, cand in anul 2011, in calitate de procuror general a intentat un recurs in interesul politicienilor care conduceau statul ("in interesul legii" este denumirea oficiala, insa legea in cauza proteja de fapt statul, nu cetatenii), contra intereselor militarilor si politistilor care chitaiau de foame urmare a desfiintarii pensiilor militare, iar unii au trecut si nefiinta urmare a celor intamplate!

Bun! In aceste conditii in care doamna Laura Codruța Kövesi se laudă că "orice hotărâre judecătorească definitivă trebuie executată fără discuții", sugeram celor  150-200 de militari in rezerva/retragere carora M.Ap.N. (alte ministere) refuza sa le achite acestora pensii in baza Legii nr. 164/2001 privind pensii militare de stat, sa o delege (împuterniceasca) pe doamna Laura Codruța Kövesi sa le puna in executare domnia sa hotararile judecatoresti definitive! Pentru a dovedi ceea ce afirmat! Sugestia se adreseaza in egala masura si ministrului Justitiei, doamnei Raluca Prună care si-a manifestat intentia sa o reinvesteasca in functie la sefia D.N.A. pe actuala sefa a D.N.A.. Fapt pt. care solicitam celor 2 justitiare sa puna dumnealor in executare cele 150-200 de hotarari judecatoresti definitive detinute de militari in rezerva/retragere, contra institutiilor marelui stat de drept! În caz contrar, le sugerăm celor 2 doamne să lase gargara cu maretul statul de drept, intrucat in ceea ce priveste executara hotararilor judecatoresti definitive, in Romania cetatenii nu au realmente niciun drept in raport cu institutiile statului, ci doar statul in raport cu victimele sale - cetatenii!

Legat de aceeasi tema, președintele K. Iohannis  și-a luat angajamentul cu numai o zi in urma ca va actiona ferm pentru intarirea statului de drept si pentru independenta Justitiei. Ii sugeram noi de unde sa inceapa! In Romania exista o institutie care functioneaza dupa legi complet staliniste. Aceasta este Fiscul. Legile dupa care functioneaza Fiscul sunt staliniste din simplul motiv ca nu acorda cetatenilor aceleasi drepturi pe linie fiscala in raport cu institutiile marelui stat de drept, pe care le au institutiile statului in raport cu cetatenii. Pe de alta parte, aceleasi legi staliniste dupa care functioneaza Fiscul eludeaza sau obstructioneaza Justitia. Astfel, daca in urma unor imprejurari oarecare maretul stat imaginar de drept are de recuperat vreo creanta de la un cetatean - sa zicem de la un pensionar caruia o casa de pensii i-a achitat din diverse motive o pensie mai mare decat cea cuvenita, legile staliniste permit Fiscului sa il execute silit de indata pe cetatean, fara judecata si altele asemenea. In schimb daca un cetatean are de recuperat o anumita suma de la o institutie a statului imaginar de drept, legile staliniste fiscale nu permit acelui cetatean sa isi recupereze respectiva suma decat in urma unei decizii a justititiei. Si nu este tot! Cand cetateanul obtine in sfarsit decizia Justitiei care ii acorda dreptul de a-si recupera diverse sume de la stat, intervine tot Fiscul care îi ia la misto atat pe cetatean, cat si Justitia. Fiscul trantind o ordonanta de guvern repetată anual gen O.U.G. nr. 57/2015 (si in anii anterior au existat ordonante similare) si in care dupa cum observam la Art. 15simulează ca pune in executare hotararile definitive ale Justitiei care permit cetateanului sa isi recupereze creantele de la stat, dar la caterinca - in transe anuale (in 5 ani urmare a O.U.G. nr. 57/2015, dar care pe viitor pot fi si 10, 25 sau 50) si musai ca in primii ani respectivele transe sa aiba valori pur simbolice. In speranta ca pana i se achita transele anuale, cetateanul respectiv va da coltul! Cetateanul fiind astfel batjocorit complet de stat, la fel si Justitia - via Fisc. Fapt pt. care solicitam președintelui K. Iohannis sa demonstreze implicarea pentru intarirea statului de drept si pentru independenta Justitiei, prin acordarea acelorasi drepturi cetatenilor pe linie fiscala si in orice alta situatie, pe care le are si statul in raport cu cetatenii! De gargara privind statul de drept, cetatenii fiindu-le lehamite de multa vreme!

98 de comentarii:

 1. Materialul este dedicat in parte si unor colegi pensionati mai recent care au pornit increzatori ca si majoritatea dintre noi in urma cu 5 ani, pe drumul dreptei Justitii! Presupunem ca este vorba de recupeararea unor drepturi salariale din peioada de activitate sau ceva asemanator. Le sugeram sa citeasca cu atentie ultima parte! Le dorim succes si ne exprimam convingerea ca dupa ce isi vor castiga respectivele drepturi in instanta, Fiscul nu va emite o ordonanta de urgenta care sa le restituie respectivele drepturi in vreo 80 de transe anuale! La acest moment, moda fiind de acordare a drepturilor castigate in instanta in numai ... 5 transe anuale! Exclus bineinteles anul obtinerii hotararii judecatoresti castigatoare!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Atunci cum aș putea eu să mă aștept ca o hotărâre a comisiei de contestații a CSP să fie pusă în aplicare?
   În data de 20.01.2016 onor comisia a dispus renumitei CSP să-mi acorde anumite drepturi ce mi se cuvenea, dar nu mi-au fost luate în considerare timp de 8 ani!! CSP refuză să dea curs hotărârii, nu mi-a transmis niciun document din care să rezulte o eventuală eșalonare, iar eu nu mai am altă variantă decât să-i acționez în justiție. Dar dacă așa stau lucrurile, iar hotărârile judecătorești nu sunt luate în seamă, eu cu cine votez? Asistăm la o adevărată disoluție a autorităților... Este incredibil!! Și eu care mă gândeam să rezolvam totul pe cale amiabila...

   Ștergere
 2. Ideea e ca pensionarii militari sa crape in 5-7 ani( speranta de viata e mica la militari) asa scapa statul de datorii .

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Asa este.Cei care am iesit la pensie incepand cu 01.01.2011 nu am obtinut salariile compensatorii.Se tot amana prin oug-ri an de an.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. @tigri 3
  cand dai un link da-l ca lumea, nu asa!
  Don Corleone

  RăspundețiȘtergere
 8. Totul s-a întîmplat în 1987, la 4 luni după mutarea mea la Otopeni.

  Pilotul elev care a năruit cariera unor piloti și oameni de exceptie.
  În foto pilotul elev alaturi de colegul de escadrila , răposatul în floarea vîrstei -pilotul instructor Gică Budea.

  adevarul.ro/news/.../evadare-comunism-avionul-vanatoare.../325900.htm...

  Sau daca nu se deschide incercati varianta asta,

  https://rascumparareamemoriei.wordpress.com/.../evadare-din-comunism..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru mine ..a fost si inca mai este ..UN TRADATOR ...!!!

   Ștergere
  2. @ tigri 3 23 februarie 2016, 12:55. Foarte tare! Aici e link complet [http://adevarul.ro/news/eveniment/evadare-comunism-avionul-vanatoare-1_50ad7dc37c42d5a6639627eb/index.html].

   @ tigri 3 23 februarie 2016, 12:55. De ca sa fie tradator! Oricum il dadea afara din armata din cauza ca fugise unchiul lui in strainatate!

   Ștergere
  3. Problema-i ca au avut multi oameni de suferit de pe urma bravurii.(CI-sti,procuratura,gaștile de partid cu multe stele-toti au avut de lucru din plin în meserie).Fiind un om corect pilotul instructor al grupei din poza s-a si îmbolnavit și a plecat.....).Tradator ,doar daca o fi cules ceva date secrete de stat si le-o fi divulgat. Naiba-l stie. Era un baiat linistit dar foarte atent la detalii.

   Ștergere
 9. In 2011...inca se mai dadeau COMPENSATOARE ?
  Mai era OG-7 in vigoare ..??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Formal, nu mai era in vigoare! Intrucat, militarii activi de dupa 2011 si-au bagat-o in L. 284/2010 a salarizarii unitare (in vigoare cu 2011) sub forma unui articol discret care in final este mai tare ca OUG 7/1998.

   Numai ca desi au dreptul la compensatorii in baza in L. 284/2010 a salarizarii unitare (ajutoare le zice de fapt in mod oficial, dar tot lovele sunt oricum le-ai denumi), vine un bou de premier care le taie taie ajutoarele in fiecare an printr-o ... ordonanta de urgenta. In 2011 si 2012, boul a fost Boc! In 2013-2015, boul a fost Ponta. Iar acum, boul este Ciolos.

   Deci, oamenii prin L. 284/2010 si care este in vigoare, au dreptul la ajutoare stil OUG 7, dar niste ...boi fac mereu misto de ei. OUG 57/2015 NU ataca astfel doar pensiile militare cu modificarea L. 223, cu si pe activi cu Art. 11 care mai amana cu un an acordarea ajutoarelor la care au dreptul cf. L. 284/2010. OUG 57/2015: " ART. 11 (1) În anul 2016, dispoziţiile legale privind acordarea ajutoarelor sau, după caz, a indemnizaţiilor la ieşirea la pensie, retragere, încetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea în rezervă nu se aplică".

   Iar L. 284/2010 IN VIGOARE zice la Anexa VII, Art. 20 astfel:

   "ART. 20
   (1) La trecerea în rezervă sau direct în retragere, respectiv la încetarea raporturilor de serviciu, cu drept la pensie, personalul militar, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare, pentru activitatea depusă, în funcţie de vechimea efectivă ca militar, poliţist, funcţionar public cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare şi Personal civil în instituţiile publice de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, beneficiază de un ajutor stabilit în raport cu solda funcţiei de bază, respectiv salariul funcţiei de bază avută/avut în luna schimbării poziţiei de activitate, astfel:

   Vechime efectivă:
   - până la 5 ani - un ajutor egal cu 3 solde ale funcţiei de bază/salarii ale funcţiei de bază;
   - între 5 - 10 ani - un ajutor egal cu 6 solde ale funcţiei de bază/salarii ale funcţiei de bază;
   - între 10 - 15 ani - un ajutor egal cu 8 solde ale funcţiei de bază/salarii ale funcţiei de bază;
   - între 15 - 20 ani - un ajutor egal cu 10 solde ale funcţiei de bază/salarii ale funcţiei de
   bază;
   - între 20 - 25 ani - un ajutor egal cu 12 solde ale funcţiei de bază/salarii ale funcţiei de
   bază;
   - între 25 - 30 ani - un ajutor egal cu 15 solde ale funcţiei de bază/salarii ale funcţiei de
   bază;
   - peste 30 ani - un ajutor egal cu 20 solde ale funcţiei de bază/salarii ale funcţiei de bază".

   DECI, SI DUPA 2011 MILITARII AU DREPTUL PRIN IN VIGOARE LA AJUTOARE SIMILARE CELOR ACORDATE CANDVA IN BAZA OUG 7, DAR IN FIECARE AN SUNT PACALITI DE UN PREMIER SAU ALTUL CU O ORDONANTA DE URGENTA CARE LE TAIE ACEST DREPT!

   Iar cei iesiti din sistem, incearca in justitie sa obtina acele ajutoare. Acordate de lege, dar taiate de premieri prin ordonante anuale. E al 6-lea an in care oamenii desi au legea de partea lor in fata, nu pot face nimic din cauza anularii aplicarii ei de catre unul si de catre altul.

   Ștergere
  2. Bine ..bine si tie ti se pare ..corect !
   Eu cred ca boii aia pe care-i numesti tu boi , nu prea sunt boi ! Au inteles ca se umbla cu cioara vopsita !
   Adica ce COMPENSATOARE daca ai iesit de batranete si la termen din sistem...??
   Uite asa ne-am discreditat ...cu astia ..cu casele genarlilor care nu au case ..etc..

   Ștergere
  3. @ CEZAR 23 februarie 2016, 14:27. Normal ca mi se pare corect! Militarul prin propriul statut este un fel de tigan nomad - adica mutat din garnizoana in garnizoana ca tiganii cu cortul, in chirii, cu puraedii si nevasta taras. Abia dupa pensionare te stabilesti definitiv pe undeva. Poate in 3-a garnizoana din 11 perindate. Unde bate vantul, nu ai decat peretii! Si te duci cu pensia triunfand sa te stabilesti la vatra!

   Dar sa nu o lungesc prea muls. Toti militarii NATO (si nu numai) beneficiaza de aceste ajutoare/compensatorii care sunt practic niste indemnizatii pt. "lasarea la vatra"! Ceva in genul: "- Hai, mai, du-te acasa! Ia si niste lovele de aici sa iti zugravesti, sa iti bagi ceva mobila in casa si sa trageti cat puteti de ei ca mai pleci si cu nevasta somera dupa tine, la tine in Baragan unde ai casa".

   Indemnizatiile astea fac parte din managementul carierei militare. In NATO te ia, te ..ute, dar te duce si la vatra! In Romania, doar te ia, te ...ute si iti da un sut in .ur dupa ce te foloseste! Hai, ia-ti pensia si mars la tine in Moldova sa iti termini casa inceputa acum 30 de ani!

   Nu am inventat noi ajutoarele pentru armata, ci statele si armatele care isi respecta propriii militari! Ceea ce nu (mai) e si cazul Romaniei!

   Deci, asta e rostul ajutoarelor la militari: ajutoare pt. nomazi sa se stabileasca undeva dupa lasarea la vatra! La civili nu este cazul: nu ii ia nimeni de la Cernavoda sa ii mute in Botosani si nici invers! Daca vor sa plece de bunavoie, daca nu tot bine! Nu ca la armata: ia ordinul si vezi ca tara ta de maine e la Cuca Macaii! Mai termina de varuit daca poti!

   Ștergere
  4. Sa nu amestecam ..mere cu pere ..!

   Ștergere
  5. @ CEZAR 23 februarie 2016, 15:26. Nu le amestecam deloc! Asa cum sistemul ameteste pustani de 13-14 sa urmeze o cariera militara, fraierindu-i, la fel de bine fata de cei pe care ii reacoleaza, au obligatia morala sa ii lase la vatra in mod decent. In caz contrar, ceea ce fac este un fel de proxenetism!

   Ștergere
  6. Nu este vorba de compensatorii.M-am exprimat eu gresit.Este vorba de acele ajuroare in functie de vechimea in sistem.Foarte bine a expus mai sus dl.R.

   Ștergere
  7. Nu este vorba de compensatorii.M-am exprimat eu gresit.Este vorba de acele ajuroare in functie de vechimea in sistem.Foarte bine a expus mai sus dl.R.

   Ștergere
 10. Kodruta ii in ...eroare ..!!
  Hotararea judecatoreasca de confiscare a imobilului ii pusa in aplicare demult !!
  Imobilul ii al statului si intabulat ...
  Miscarea-i alta ...

  RăspundețiȘtergere
 11. Va rog sa urmariti! se face ref si la RO.

  https://www.facebook.com/100010139762898/videos/220842021597122/

  RăspundețiȘtergere
 12. de relaxare si nu prea cu doamna senator

  http://calarasi.comisarul.ro/articol/exploziv-in-senat-avem-o-prostituata-de-lux/-dna-o_706443.html

  RăspundețiȘtergere
 13. Cine se bagă. Olescule dă-te la trînta cu taurul luat de coarne !

  www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-draga-coleg-m-am-simtit-rusinat-eu-

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri

  1. si raspunede -i la ce ti-a scris aici !

   www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-draga-ofiterule-mapn-in-rezerva-am-r..

   Ștergere
  2. Da si tu link-urile complete. Eu ajung durect in garla cu ele!

   Ștergere
  3. Link 1: http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-draga-ofiterule-mapn-in-rezerva-am-ramas-civil-si-am-construit-scoli-si-am-predat-am-construit-spitale-si-am-operat-tu-ce-ai-facut-ai-primit-totul-gratis-281730

   Link 2: http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-draga-civilule-noi-nu-putem-fi-la-fel-nu-ai-de-ce-sa-fii-invidios-nu-ai-putut-mai-mult-scrisoarea-unui-ofiter-in-rezerva-privind-pensiile-militare-280615

   Link 3: http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-draga-coleg-m-am-simtit-rusinat-eu-m-am-dus-la-scoala-de-ofiteri-ca-sa-invat-carte-nu-sa-primesc-o-casa-gratuita-280734

   PS: Nu ma bag! Convingeri prea lungi! Ar putea sa se intalneaca intr-un parc si sa se ia de piept. Sau se injure in direct la telefon. E mai scurt asa! Fel e fel de lume!

   Ștergere
 14. cine are o sentință definitivă privind plata compensatoriilor, după anul 2010 ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cunosc o persoana dar tot nu a primit nimic.Sentintele definitive sunt luate la misto de MApN .A fost si la executori judecatoresti dar nimeni nu se baga.S-a lasat pagubas .

   Ștergere
 15. Mos Alecu
  https://www.facebook.com/iliuta.ursuleanu

  Din seria : "Aiureli cerem (intelegem din legi) , aiureli ni se vor da !" .
  Se'ntreaba pe undeva , cineva , daca mai era in vigoare og 7/1998 , si daca se mai dadeau "compensatoare" in 2011 ...
  I se raspunde "cu mare precizie" ca og 7/1998 nu mai era in vigoare ... dar ca militarii "si-au bagat-o in L. 284/2010 a salarizarii unitare (in vigoare cu 2011) sub forma unui articol discret care in final este mai tare ca OUG 7/1998. " .

  Intrebarea se voia a fi daca se mai acorda "AJUTOARELE la trecerea in rezerva" ... care sint cu totul altceva fata de "COMPENSATOARE" ("plata compensatorie" prevazuta de og 7/1998) .
  OG 7/1998 ESTE in vigoare si in prezent ... Prevederile ei se aplica numai in situatiile prevazute din art.1 si art.2/og 7/1998 : desfiintari de unitati , transformarea/redimensionarea structurilor militare , redislocare de unitati la mai mult de 50 Km . Aplicarea prevederilor og 7/1998 este prevazuta (daca este cazul) in ordinul de trecere in rezerva a impricinatului ...
  ---------------------------------------------------------------
  Si-acum sa descilcim itele legislatiei referitoare la "ajutoare la trecerea in rezerva" si/sau "plata compensatorie" in situatia disponibilizarii ...

  Prin og 7/1998 disponibilizatii (concediatii) sint de doua feluri :
  - 1) cu drept de pensie (minim 20 ani vechime , din care 10 ca militar)
  - 2) fara drept de pensie (cu vechime mai mica de 20 ani)

  Pentru cei disponibilizati cu drept de pensie se acorda ;
  - a) ajutorul la trecerea in rezerva prevazut de actele normative in vigoare
  - b) in plus : o plata compensatorie egala cu 2 solde lunare pentru fiecare an diferenta dintre virsta impricinatului si virsta de 55 ani

  Pentru cei disponibilizate fara drept de pensie se acorda :
  - a) o plata compensatorie in functie de vechimea ca militar :
  ----- vechime pina la 7 ani - 12 solde
  ----- vechime 7 la 15 ani - 15 solde
  ----- vechime peste 15 ani - 20 solde
  - b) in plus : ajutorul la trecerea in rezerva prevazut in actele normative in vigoare

  Acel "ajutor la trecerea in rezerva" era prevazut si in legislatia in vigoare in 1998 ... in cuantum mult mai mic decit in legislatia ulterioara ...
  Acel "ajutor la trecerea in rezerva" a fost stabilit la cuantumurile actuale de catre l.138/1999 .
  Acel "ajutor la trecerea in rezerva" prevazut in l.138/1999 a fost "preluat" (in exact aceleasi cuantumuri) si de catre l.330/2009 , precum si de catre l.284/2010 ... si este , in functie de vechime , de :
  - până la 5 ani - 3 solde
  - între 5-10 ani - 6 solde
  - între 10-15 ani - 8 solde
  - între 15-20 ani - 10 solde
  - intre 20-25 ani - 12 solde
  - între 25-30 ani - 15 solde
  - peste 30 ani - 20 solde
  - cei care trec in rezerva inainde de virsta de 55 ani primesc , in plus , si cite 2 solde pentru fiecare an diferenta intre virsta impricinatului si virsta de 55 ani (daca nu sint disponibilizati in conditiile og 7/1998 ... daca sint disponibilizati vor primi cele 2 solde/an prevazute , ca plata compensatorie , in og 7/1998)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Analizat strict d.p.d.v. "poetic" - ca tine este! Numai ca am precizat ceva: "desi au dreptul la compensatorii in baza in L. 284/2010 a salarizarii unitare (ajutoare le zice de fapt in mod oficial, dar tot lovele sunt oricum le-ai denumi) ...

   PS: Pe oameni ii doar in cot de diferenta de denumire ajutoare-compensatorii. Ii intereseaza esenta: malaiul! De-aia nici n-am mai incercat sa detaliez.

   Ștergere


 16. Acel "ajutor la trecerea in rezerva" nu este "inventia" l.284/2010 .
  Acel "ajutor la trecerea in rezerva" nu este "plata compensatorie" prevazuta de og 7/1998 .
  Acel "ajutor la trecerea in rezerva" este prevazut a se acorda tuturor militarilor la trecerea in rezerva (adica si celor care trec in rezerva fara a fi disponibilizati) .
  Acel "ajutor la trecerea in rezerva" (prevazut de l.138/1999 , de l.330/2009 , de l .284/2010) este cel care a fost "eliminat" de la acordare de catre basinesco-bocii , eliminare care a fost preluata si continuata si de catre coabitaci , precum si de catre "tehnocraci" ...

  Plata compensatorie prevazuta de og 7/1998 nu a fost "eliminata" ... ba , mai mult , in actele normative care au "stopat" plata "ajutoruli la trecerea in rezerva" se spune ca "plata compensatorie" se va stabili cu soldele din dec. 2009 ...
  Plata compensatorie nu a fost platita nimanui deoarece nu a mai fost cazul : nu s-au mai facut disponibilizari in conditiile og 7/1998 , nu din cauza "de abrogare" a og 7/1998 ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu s-a dat nici la disponibilizati (vezi 10 000 de politisti disponibilizati de BOC in 2011 si 2012 la faza cu javra ordinara ).Si care nu au primit nimic chiar daca unii au obtinut si sentinte definitive si irevocabile.

   Ștergere
  2. Se invocă acele sentințe definitive, are cineva așa ceva? Există Hot. nr. 16/2015 a I.C.C.J. prin care s-a statuat existența dreptului la acest "ajutor la trecerea în rezervă" și suspendarea lui prin H.G. pronunțate anual din 2010 încoace. Revin și întreb, are cineva o hotârâre definitivă în acest sens ?

   Ștergere
  3. Crește traficul pe Blog, are cineva un răspuns favorabil ?

   Ștergere
  4. @ Mitica Olteanu 23 februarie 2016, 15:55. Te obosesti in zadar sa explici la pensionarii de la "tineret-sperante" ca d.p.d.v. formal una inseamna ajutoare, alta inseamna compensatorii. Ca fapt divers, eu as schimba denumirea in "indemnizatia de lasare la vatra". Ei nu au beneficiat oricum de NIMIC. Si explicatiile cum era pe vremea noastra nu le folosesc oricum la nimic! Mai mult ii ametesti!

   PS: Da, si este element extrem de important. Asa este, OG 7/1998 de fapt nu este abrogata! Ca sa aiba sanse e a castiga ceva in procese, cam aici este punctul in care trebuie sa loveasca. Numai ca trebuie sa demonstreze ca indeplinsc conditia ca au fost "disponibilizati". Doar in M.A.I. au fost disponibilizari. Dar cine stie in realitate in ce conditii le-o fi scris lor ca au fost dati afara?

   Ștergere
 17. Mos Alecu

  Politistii nu se "trec in rezerva" . Politistii "inceteaza raporturile de serviciu" .

  Cu toate ca politistii nu au fost disponibilizati pentru reducerea efectivelor politiei - asa cum s-a procedat cu armata - politistii "si-au tras" si ei o ordonanta (echivalenta og 7/1998) .
  Este vorba despre og 100/1999 . Erau cuprinsi , in aceasta og , politistii/pompierii/jandarmii disponibilizati din cauza "transformarii sau redimensionarii" unitatilor MAI ... Lucru "tras de par" ... pentru ca "transformare si redimensionarea" acelor unitati s-a facut prin cresterea numarului de personal ... nu prin reducerea de functii ...
  Cuprinsul og 100/1999 era "identic si la fel" cu elementele din og 7/1998 ...

  In 2010 ministrul "Ingas" nu a disponibilizat politisti , jandarmi , pompieri ... Ministrul "Ingas" a dat afara acele persoane pe alte motive ... cei in cauza cautati-va documentele prin care v-au incetat raporturile de serviciu ... si veti afla ca v-au incetat raporturile de serviciu din cauza de : dezinteres in indeplinirea atributiilor , dezinteres in perfectionarea pregatirii , destituire din politie ...
  Deci la acestia (cei dati afara de "Ingas") nu se pune problema "platii compensatorii" ... S-ar fi pus problema "ajutorului la trecerea in rezerva/incetarea raporturilor de serviciu" daca acest ajutor n-ar fi fost "restrictionat" la plicare ...

  RăspundețiȘtergere
 18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamne ce minciuni grosolane.In 2011 am avut 28 de colegi care au fost pusi la dișpozitie ( 3 luni) prin desfintarea functiei apoi aruncati in strada fara nici un drept , ajutor sau salariu compensatoriu .Trei dintre ei s-au sinucis, altii au divortat si au ajuns rau unii au parasit definitiv si cu scarba colonia Romanistan .Culmea acei colegi erau din ceo bine pregatiti cu calificative de FB si exceptional asupra carora nu plana nici o suspiciune de coruptie .Au fost pastrati in sistem cei carora nu li s-au desfintat functiile si care faceau oala ( adunau spagi ) pentru sefii de inspectorat.Sefi de inspectorat care au avut grija sa raporteze la minister ce functii ''erau in plus'' ( adica exact functiile celor care nu cotizau ) Au fost pastrati in sistem foarte multi politisti corupti chiar prinsi in flagrant pentru luare de mita .Si stiti de ce ? Statutul politistului specifica clar ca nu pot fi dati afara cei cercetati penal pana la judecarea definitiva a cauzei.Astfel coruptii sunt pusi la dispozitie ani de zile ( cunosc cazuri in care a durat 7 ani) platiti inutil pana la judecarea definitiva in toate cele trei instante .Si de multe primeau doar o amenda penala sau faptele se prescriu iar coruptii sunt si acum in sistem bine mersi si ii vedeti zilnic la stiri facand alte fapte penale .Si toate astea s-au intamplat pentru razbunarea Chiorului (scandarea corecta la miting ''javra ordinara'' la enervat) .Iar Boc si bbraconierul Igas au executat ordinul si au dat afara 10 000 de politisti jandarmi si pompieri exact din cei mai buni.Asta e purul adevar aveti cuvantul meu de onoare.

   Ștergere
  2. @ Maxim One 23 februarie 2016, 18:27. Eu te cred. Cand m-am referit la lumina, eu m-am referit la acea OUG 100/1999. De care habar nu am avut! Rezulta ca e valabila pt. MAI. Aceasta este [http://www.legex.ro/OUG-100-1999-17881.aspx], NU e secretizata. Ca Mos Alecu a ajuns si la alte concluzii, e problema lui.

   In aceasta OUG 100/1999 sunt prevazute platile compensatorii la MAI. Ceva diferit fata de ajutoarele din L. 284/2010. Lumina fiind ca daca OUG 100/1999 este inca in vigoare, cei disponibilizati din MAI au sanse la compensatorii! Numai sa fi fost disponibilizati in conditiile OUG 100/1999. Ca daca acolo au scris altceva ...cum ar fi contract DETERMINAT de munca (perioada limitata) se schimba lucrurile. Aici e sparla! Cititi ce scrie OUG 100/1999 daca mai este in vigoare si unde va incadrati!

   Ștergere
  3. Pai da max one
   tot ce ai spus tu, da-mi voie sa iau cu "titlu de inventar" pana la urma e doar o postare....dar daca-i ADEVARAT poti sa ii spui toate astea si lui Coarna & Surugiu

   Cred ca ai aflat ca ieri au fost la BV "in sprijinul" lui Godina(dupa ce problemele cu bietul Godina au fost rezolvate de 4 zile dupa mai bine de un an si juma de chin si amenintari).Acum la "spartul targului" coarna si surugiu asta au venit CA SA CE?...sa mai castige mandate de sef de sindicat nu-i asa? Parca-i vad ca pe Luca Liviu si oare de ce nu ma mir?? (ei stau cu c.ru in TOATE LUNTRILE nu doar in doua cum se zice)

   Ștergere
  4. Jegurile Coarna si Gruia l-au sprijinit pe infractorul Igas in toate manariile cu disponibilizarea plitistilor, jandarmilor si pompierilor .Sti care a fost grija ofiterilor acoperiti ( sri) Coarna si Gruia ? Ca nici un lider de sindicat care aduna cotizatiile pentru sindicatul mafiot SNPPC sa nu fie pus la dispozitie iar pentru asta toti liderii SNPPC au fost bagati in comisiile de examinare unde camdidau cu disperare pentru o functie libera si cate 20 -30 de politisti .Acolo spagile depaseau si 10 000 de euro pentru un post .Si ar mai fi multe de spus dar imi este greata .Oricum am facut atunci sesizari si la DGPI dar le era frica la toti sa scuipe in sus ca zburau si ei ca era vorba razbunarea chiorului .Atat ca imi e greata ca imi amintesc . Rxxx toti politistii aveau contract de munca pe termen nedeterminat dar au fost disponibilizati 3 luni si ulterior dati afara fara nici un leu ajutoare sau compensatorii .A fost bataie de joc pe fata.Mai multe detalii primiti pe ''face buci'' unde militari si politistii disponibilizati de la MAI au un cont care parca asa se numeste :Disponibilizati MAI sau ceva asemanator.

   Ștergere
  5. corect ceea ce a spus maxim one . exact asa s-a procedat la disponibilizarea celor 10.000 de politisti . total ilegal , DNA ar avea mult de lucru la aceste disponibilizari , dar nu este cazul in tara noastra .
   in momentul de fata se reia ceea ce s-a intamplat in 2003-2004 :
   campanie impotriva "militienilor " - vezi Brasov , chiar daca nenorocitul de chestor merita , godina nu este decat un pseudopolitist , manipulat la greu ;
   - urmeaza maturarea din functie a majoritatii inspectorilor , pe criteri de " integritate " , bineinteles ;
   - ulterior angajarea unui numar de 5.000 politisti , direct de pe strada , in locul " militienilor corupti " ;
   - in final , un nou val de disponibilizari , din randul prostilor ( cei cinstiti si fara pile );

   In privinta ordonantei de la MAI : restructurarea politiei de frontiera si a granicerilor a inceput in 1998 , constand in multe disponibilizari sau mutari la zeci sau sute de kilometri , plus reduceri drastice de functii ; am mai scris despre asta , dar vad ca inteseaza doar barfa , nu cazuri concrete .
   urmeaza jandarmeria , pompierii - pana la demilitarizarea lor .

   Ștergere
 19. Voi vreti rigoare legislativa intr-o Românie în care Casa Poporului figureaza pe persoana fizica,p.f. care mai are tupeul sa pretinda si te miri ce drepturi de publicitate ,fotografiere ,etc.
  Da oare militarii care au contruit-o n-or avea și ei vreun drept despre care nu știm?
  Sau se va gîndi persoana fizică cu drepturi depline sa împarta ceva cu militarii constructori ?
  Si uite asa mergem mai departe.
  Mai vindem ceva sau mai facem un raid cu ANAF-ul peste niste rau platnici si numim actiunea CREȘTERE ECONOMICĂ după care ne lăudam ca facem măriri de salarii si pensii.
  Apăi cu așa strategii mîine poimîne dăm din nou în gropi pe sosele si autostrazi.
  Și iar mai vindem ceva și iar mai facem un raid cu ANAF-ul ,și uite tot așa ne ducem încet ,încet în prăpastie .

  RăspundețiȘtergere
 20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 21. Azi la Romania TV(aprox ora 17.25), sindicalistul ccoarna a zis ca a fost la comisia de buget de
  la Senat pentru discutii vizavi de OUG 57.
  Sedinta s-a amanat (nu a spus pentru ce data) pentru ca de la Ministerul de Finante a venit
  un functionar de mana a 7-a si s-au suparat senatorii ca nu a venit un secretar de stat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se urmareste trecerea tacita prin Senat a Legii de aprobare a OUG 57/2015 si supunerea spre aprobare in Camera Deputatilor. S-ar putea ca acele termene , de 31 martie 2016 pentru Ordinul comun privind recalcularea si de 30 Iunie 2016 privind cererile de recalculare cu acele 6 luni din ultimii 5 ani , sa fie prorogate .Si mai aveti in vedere si strigatul la anaghie al prezidentului auzit in plenul Parlamentului in ziua de 22 Feb. 2016 cu privire la salarii si pensii. Tare ma tem ca pensiile militarilor vor fi recalculate dupa 2021!. Pe ce ma bazez ? Pe premonitie.

   Ștergere
 22. @T3
  Iti intaresc spusele chiar Ilie Nastase - generalul (ma rog, fostul mare jucator):
  „Cine a evaluat marca? Dar ce e? E turnul Eiffel, ce Dumnezeu au evaluat ei aici? Au scos această sumă din burtă, chiar nu înţeleg cum au făcut evaluarea. Nu valorează 59 de milioane de euro toate bunurile Armatei! Ce fac dacă vin ruşii? Pun în faţă sigla şi zic că suntem puternici?“, şi-a început „Nasty“ discursul. Întrebat dacă cineva va plăti suma solicitată de Armată, el a fost tranşant: „Cine să dea aceşti bani? E un desen, cum să valoreze 57 de milioane de euro? Dar eu nu înţeleg ce vrea Armata să facă cu această marcă“. Năstase a comentat şi problema stadionului din Ghencea de unde a fost gonit clubul condus de Gigi Becali: „Le dau eu o soluţie celor de la Armată! Eu, Ilie Năstase, le dau bani ca să facă un cimitir în loc de stadion! Pe teren să fie cimitirul. Să vedeţi atunci câţi bani o să facă“.

  Citeste mai mult: adev.ro/o2yn4s

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca "generalul" Nasty e asa de "destept" cum il stiu dintotdeauna poate ne spune cat valoreaza brandul BMW sau mercedes sau Lockhed Martin sau jack daniels.
   Nu valoreaza nimic o sa zica "genialul" nasty.....sunt doar niste etichete,ce sa valoreze?? sa traiesti "generale" ca tine mai avem destui "destepti" nu gluma

   Ștergere
 23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 24. Mihaela@.Cunosc cinci cazuri.Doi au castigat in instanta iar trei au pierdut.Culmea este ca toti cinci au deschis actiuni la aceiasi instanta,judecatori diferiti binenteles.

  RăspundețiȘtergere
 25. Mihaela@.Cunosc cinci cazuri.Doi au castigat in instanta iar trei au pierdut.Culmea este ca toti cinci au deschis actiuni la aceiasi instanta,judecatori diferiti binenteles.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă interesa o sentință definitivă favorabilă

   Ștergere
 26. si acum sa ma prezint!

  https://www.facebook.com/robert.goody.58/videos/932845063479176/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vin si eu cu ceva baloane goale! :)

   Ștergere
  2. Acum onteleg foarte bine cum se face legatura prin fibra optica din biroul lui Mares.
   Deci asa se coordoneaza tragerile don biroul "sefului" ?

   Ștergere
 27. Făi, Codruţă, făi, ce dreaku' să luăm de bune: Hotararile Justitiei, sau hotararile CEDO? Ca ale voastre mai toate sunt contestate acolo! Si ca doar de alde voi si hotararile voastre ,,juste" au dus la inventarea acestei Inalte Curti, de buni ai dracului ce sunteti in acordarea dreptatii!

  RăspundețiȘtergere
 28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 31. Am intrat pe site huhurez.Am rezistat fo 30 de secunde.

  Urmeaza sa ii fie ridicata statuia de erou national lui Voiculescu
  Ce justitie? ce sentinte? ce condamnare? ce praduire de bani? NU CONTEAZA!!
  SECURISTUL HUHUREZ A DECIS!! cititi si apoi sa-mi spuneti ca am halucinatii

  RăspundețiȘtergere
 32. cele mai faine sunt nu articolul in sine ci chiar postarile paranoice a ale lui huhu cand ceilalti au o parere contrarie

  Dar HUHU nu scoate o vorba despre cei peste 1.000.000 $ cu care a infiintat A1 in 1991-92 paremi-se cu aparatura performanta cumparat din SUA.Bani de bani la vremea aia.De unde dracu avea milionul???
  Buuun! hai sa scoatem adevarul la lumina.Eu o sa va prezint documentele ca le mai gasesc pe net pe undeva

  RăspundețiȘtergere
 33. uite ca am si gasit.Nici nu e greu daca stii sa cauti

  http://www.paginademedia.ro/2014/08/stelian-negrea-documente-despre-infiintarea-antena-1-echipamentele-luate-cu-bani-de-la-crescent-sediul-inchiriat-cu-mai-putin-de-200-de-euro

  RăspundețiȘtergere
 34. credeti ca daca postez link-ul si la huhurez o sa apara???hi,hi
  huhu asta crede ca suntem prosti si doar el exista.precis vaneaza un post gras la urmatoarele alegeri ca prea a turat motoarele propagandei,si pentru asta(pt postul gras) trebuie bani,multi bani si de unde daca nu de la voiculescu,ca i-au mai ramas sute si sute de milioane.Sau o fi la ordin mai stii.

  RăspundețiȘtergere
 35. Cum v-am mai spus: si blogurile se platesc si cu bani si politic nu-i asa?
  si daca postez aici stiu ca aici nu se plateste.

  RăspundețiȘtergere
 36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. era corect sa spui ca ai preluat cu copy/paste de pe "in cuiul catarii" de la Neacsu.OK ?

   Ștergere
  2. Treaba cu fasul nu e chiar asa pentru ca decizia finala va fi luata de Camera deputatilor .

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  4. Nu este din "Cuiul cacarii",este preluata de pe Facebook ,unde a fost postata de Lica Pavel,corespondent militar!
   Este o parte a comunicatului dat de Ministerul Apararii Nationale in urma peregrinarilor prin tara a comisiilor de prostire a pensionarilor.

   Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 37. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunteti foarte comic.Am ras cu pofta.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 38. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 39. Nu mai sperati degeaba sparlamentarii romanistani nu au nici o putere reala si joaca dupa cum li se canta ( Si le canta multi DNA ,FBI ,serviciile noastre controlate acum de M....) . OUG 57 e impusa de afara , nu va fi modificata si exact asa va deveni lege Urmeaza in toamna si disparitia cumulului avantajos .De altfel cand v-am spus ca va fi numit Ciolos prim ministru nici macar Iohanis nu stia pe cine ''va numii ''.Gasiti spusele mele in arhiva elita sau a lui Huhurez.Jocurile nu se mai fac in colonia Romanistan Totul e decis acum de afara (de lojele masoneriei supuse iluminatilor via grupul Bildemberg) .Exemplu :Isarescu membru al grupului Bildemberg care la ora actuala e cel mai puternic om din Romanistan .Dar nici macar el nu ia deciziile finale .Peste el sunt altii si mai puternici . .Masonul Ciolanis e doar un simplu agent BRD (serviciu secret german si atat). Nu poate decide nimic fara acordul lui Merkel. Cam atat momentan.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. informatiile lui Maxim One - 100% corecte !... restul ce mai scriu pe aici sunt poeti ... !

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  5. Dogaru e agent acoperit ( acum descoperit de toti) al SRI Care SRI e condus de mult timp de perciunati (stapanii coloniei Romanistan ) Dogaru are doar rolul supapei la oala sub presiune.Cand presiunea e prea mare ca sa nu pocneasca oala eliberezi putin supapa .Si surpriza : Nu ies decat aburi (adica abureala) .''Prietenii stiu de ce ''.Mai bine o miscare de ''revolta:' bine controlata de servicii decat una scapata de sub orice control .Nimeni nu vrea ca sclavii coloniei Romanistan sa se revolte sau sa puna intrebari indiscrete de genul:.Ce sa intamplat cu cele 20 de miliârde de lei ( 4,5 miliarde euro) cu care se lauda in Noiembrie plagiatorul Naum Ponta ca au fost colectate ( de ANAF) in plus la buget ( colectate in plus doar in ultimele trei luni pana la crimele de la Colectiv ) Banii erau stransi mai cu japca de ANAF ( dar stransi corect) pentru mituirea electoratului inainte de alegeri (prin legea salarizarii unice ) .A venit guvernul tehnocrat a lui Soros si ""surprize- surprize "" banii au disparut in ''meandrele concretului '' (vorba unui agent KGB -GRU ulterior FSB adica nenea ILici)

   Ștergere
 40. Asa a fost de cand ne stim.Ne place sa fim slugi.Cei care misca in front sant marginalizati.Poate,cateodata,ne meritam soarta din pacate.

  RăspundețiȘtergere
 41. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 42. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 43. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 44. Pentru cine nu l-a vizionat ii recomand sa vizioneze filmul documentar KATYN.Asta ca sa le piara cheful unora care simpatizeaza cu fostul aliat de la rasarit.
  Maxim@ ne ramane sa cerem americanilor se ne incorporeze pe gratis ca stat.Crezi ca accepta?Te rog sa comentezi.
  Tigri 2@fas,nefas,gaseste tu altceva care sa fie acceptat de 1000 oameni.Te agiti in van,prietene.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O colonie chiar uriasa ( cu cetateni prostiti pe fata cu legi care incalca si Constitutia lor vezi ''patriotic act'') nu poate incorpora o alta colonie ca a noastra (sclavizata in totalitate) .Cat priveste stapanii cu perciuni ai ambelor colonii nu cred ca mai sunt interesati de noi.Noi suntem deja istorie pentru ei si sclavi pe veci .Game over, visati linistiti la cai verzi pe pereti sau strigati ""libertateee -libertateee'' alaturi de lobotomizatii de la mitingurike Antenelor .E tot ce mai puteti face...

   Ștergere
 45. Oameni buni,din păcate totul se învîrte în jurul banilor si în jurul celor care îi dirijeaza. Doar ei decid cît se poate sau ce felie se taie din tort pentru fiecare. Exceptie mai fac parlamentarii care mai forteaza dar doar cu proiecte si legi care le aduc alor avantaje personale. În rest banii se împart de la finante.
  Nevoile în Romania sunt mari iar daca se merge in ritmul asta saracia se adînceste ,a face copii doar ca sa traiesti din alocatii si ajutor social nu-i în regula.
  Am spus cîndva ca nu ma vad în buzunar cu pensie calculata la nivel L 223 original.
  Și stiu bine dece. Si uite ca a venit OG 57 ,art 40.
  Am mai spus atunci ca nu vad în Romania curînd salarii de 3-7000 lei pentru medici si profesori cum promitea triumfal madam Rovana P prin noua lege a salarizarii.
  Daca am spus ca generarea de crestere economica s-a facut de regimul Ponta doar prin manevrele cu ANAF-ul care le inchidea afacerile pentru 2 lei in plus in casa de marcat,iar oamenii au fugit sa-si plateasca darile si visteria s-a umplut putindu-se face promisiuni si reparatii de moment dar nu si investitii si mai putin pe masuri de cod fiscal nu a convenit.
  Si uite ca daca ANAF-ul nu tine ritmul si o lasa la ralanti ,cresterea economica si venitul in visterie se duce naibii.Si odata cu el cresterile de pensii si salarii.
  Daca guvernantii se dau la investitorii straini ,banci ,etc,acestia ameninta ca-si string carabalicul si ne lasa cu ochii in soare ,adica cu ce a mai ramas din industria romaneasca ,adica aproape nimic. Si atunci de unde venituri la buget. Mai incarcam cu niste taxe si impozite. Dar oare ajunge si oare le mai putem suporta.
  Cel care mai duce trena este mediul privat ,unde oamenii imping cit pot lucrurile inainte fiindca din asta traiesc. Daca ii sufoci cu alte taxe si impozite ii termini si obligi sa ascunda banii.Si atunci ce ai rezolvat?
  Toti de la stat vor salarii de salarii in timp ce dupa 25 de ani de democratie nu avem un sistem informatic in administratie in asa fel incit intr-un birou din 10 sa ramina 2 si efficienti. Cita economie sar face,dar nu se vrea fiindca administratie este apanajul increngaturile (familiilor) politice.
  Invatamintul la gramada ,mai ales cel universitar nerestructurat si neadaptat cerintelor papa bani grei,ba in multe ramuri fabrica specialisti pentru straini.
  Companiile de stat ,cu profit sau pierderi ,sunt nerestructurate de ani de zile si sunt intesate cu personal si salarii de lux plus alte beneficii de nu incape un ac printre ei in birouri. Nu-i atinge nimeni fiindca de acolo sinecurile plantate la locurile potrivite aduc bani pentru partide si campaniile electorale fara de care Romanica nu poate merge inainte.
  Si atunci ma intreb ,de ce se supara lumea daca ar veni niste restructurari masive prin domeniile astea? De ce se considera a fi dictate de undeva?
  Si atunci ,in astfel de conditii am fost nevoit sa zimbesc ironic cind am citit lista de revendicari a domnului Dogaru.
  Domnule Dogaru ,pune linga lista si nota de fundamentare si sursa de bani. Altfel ajungi la paruiala cu privatii.
  Inteleg ca liderii sindicali au rolul lor insa cei de la finante impart doar cit se aduna in visterie. Si nevoile sunt pe zi ce trece mai mari. Si cei mai grav ,poporu-i sub anestezie.

  RăspundețiȘtergere
 46. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aici,"seful" Mares prezinta modul de corelare a "tragerilor" prin instalatia de "fibra optica" din biroul M 100.

   https://www.facebook.com/robert.goody.58/videos/932845063479176/

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 47. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!