sâmbătă, 11 aprilie 2015

Să aveţi parte de un Paște Fericit! Hristos a Înviat!


La început șovăielnic de primăvară, la îngemănarea dintre moarte și viață, primiți taina creștină a ÎNVIERII ca pe o sărbătoare a curățeniei spirituale, a purității sufletești și a unui nou început! PASTELE ne aduce în inimă credinţă, încredere şi dragoste. Bucuria şi simplitatea acestor momente ne ajută să ne cunoaştem mai bine pe noi înşine, să apreciem adevăratele valori ale vieţii. Şi asta se simte în orice are viaţă, în firul ierbii, în cântul păsărilor, în seninul cerului. Cei care se războiesc să aducă pace, cei care urăsc să ştie să iubească, cei bogaţi să dăruiască! E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit! 

Hristos a Înviat!

[Nota: Urarea ne-a fost transmisa tuturor in materialul precedent de catre unul dintre colegii nostri. Am preluat-o ca atare, continutul acestuia fiind  cu adevarat deosebit. Sa aveti parte numai de bucurii!]

6 comentarii:

 1. Hristos a Inviat ! Multa sanatate si intelepciune in atingerea telurilor comune : normalitate si demnitate !

  RăspundețiȘtergere
 2. Hristos a Inviat ! Multa sanatate si intelepciune in atingerea telurilor comune : normalitate si demnitate !

  RăspundețiȘtergere
 3. Adevarat a inviat !
  "PASTELE ne aduce în inimă credinţă, încredere şi dragoste" - ce bine ar fi ! Macar cate un pic din toate. Sarbatori fericite ! Si speranta !

  RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!