marți, 3 martie 2015

I'm a Russian Occupant (Eu sunt ocupantul rus)!

De urmarit videoclipul! Pe langa aspectul de propaganda, acesta cuprinde in mod indubitabil si multe adevaruri deranjante! Poate mult prea multe! Inclusiv pt. Romania!

Un comentariu:

  1. Polonezii au si armata ,au armament performant [ peste 500 de tancuri Leopard de ultima generatie sau modernizate recent , peste 40 de F-29 modernizat,[peste Suhoi] ,si peste 30 de F-16 block 60 superperformate [nu F-16 block 25 ca noi casate si de tarile africane ] , 5 submarine cu rachete balistice .[De altfel Polonia cheltuie 3,3 mld. euro anual doar pentru achizitia de tehnica militara.. adica avioane de lupta performante : elicoptere, rachete, submarine, drone, blindate. Acest plan se adreseaza mai ales aviatiei supersonice de lupta, o referinta parand sa fie si sistemele de rachete baliistice , Polonia optand pentru crearea unui sistem national diferit de cel american care va fi instalat in cadrul scutului anti-racheta, mai ales in urma schimbarilor de prioritate si rezultatului rundelor de negocieri purtate cu oficialitatile americane. ,] De unde bani ? Polonezii au redevente ridicate la resursele naturale[minim 70% [ cu tot cu taxe ] si politicieni patrioti care nu ling in cur corporatiile straine ca politicienii puroi romanistani ] . Din pacate noi nu avem nimic din toate astea iar redeventele la noi sunt de 4% [in bataie de joc].. Plus ca toate institutiile cheie ale coloniei noastrea sunt conduse de perciunati in frunte cu plagiatorul Naum, Helvig , si Isarescu care ne-au indatorat si bagat sclavi la FMI [Basescu e tot perciunat daca nu stiati] ,De polonezi le e frica si rusilor iar de noi rad cu hohote cand cantam desteapta-te romanistane.. Romanistani care nici macar ambasador sau vize nu primesc de la licuricii stapanii coloniei.Pana si bulgarii au primit F16 gratis iar noi cumparam cu bani grei rugine casate si aruncate la gunoi [block 25 ] de doua ori ..Dar ”’reparate ”’. la preturi uriase ..De altfel polonezii au un sistem de pensii separat si performant pentru militari si politie [minim 15 ani de armata sau asimilati ] si nu isi bat joc de militari ca politicienii romanistani care amesteca armata cu civilii..De altfel au doar cativa generali[pe merite militare ] nu mii de generali de carton inutili ca Romanistanul ..

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!