sâmbătă, 14 februarie 2015

"Tentacule" in gradina genaralului cu 8 stele G. Oprea: sporuri de risc pentru poliţişti neoperativi, plus bani aruncati pe contracte dubioase!

M.A.I are o denumire de cativa ani destul de curioasa: cica ar fi minister al AFACERILOR interne! Desi nu este o firma inregistrata la Registrul Comertului sa aiba cifra de AFACERI, ci un minister public! Ar putea sa fie redenumit al apararii interne, al ordinii publice, ceva asemanator! Mai ales ca a AFACERILE au inceput sa capete iz penal in urma ultimului control al Curtii de Conturi!
 
 
Potrivit raportului Curţii de Conturi, legat de modul la care s-au achitat drepturile salariale, s-a constatat că personalul din diversele structuri ale aparatului central al MAI "beneficiază de o compensaţie de pericol deosebit de până la 30 la sută, calculată la solda de funcţie/salariul de funcţie/salariul de bază, deşi aceştia, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îşi pun în pericol integritatea fizică".

Alte nereguli constatate de Curtea de Conturi se referă la condiţiile în care reprezentanţii M.A.I. au semnat un contract cu SC 2K Telecom SRL pentru realizarea sistemului call center (reţeaua voce-date din cadrul Centrului de Contact). Specialiştii susţin că, la data efectuării misiunii de audit, sistemul call center nu era funcţional, deşi contractul a fost încheiat la data de 16.10.2009, cu o durată iniţială de 26 de luni. (...) Curtea de Conturi a atras atenţia cu privire la faptul că prin contract au fost incluse servicii de mentenanţă, garanţie şi suport în valoare de 432.000 de lei cu TVA, contrar legii privind vânzarea produselor şi garanţiilor asociate acestora, unde se prevede gratuitatea garanţiei acordate. (...) Firma 2K Telecom este controlată de Alexandru Ghiţă - 67,12% (fratele omului de afaceri Sebastian Ghiță), Vasile Domente - 8,05% (unchiul lui Sebastian Ghiţă) şi Vasile Radu - 24,83%".
 
Sursa: aici. Si aici.

5 comentarii:

 1. Toate structurile la care a fost sef dl.GeO au devenit afaceri interne.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu e bine domnilor chestori,....NU E BINE/

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnul Oprea ii /.taaaare...!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, e tare ca un rahat uscat la soare!

   Ștergere
 4. Intr-adevar e tare. Eu zic sa-l facem cadou dusmanilor. Nu de alta, dar tot ce conduce distruge.

  RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!