marți, 24 februarie 2015

Nu este bine asa! Fara o lectie in stil Nürnberg acordata sistemului politico-judiciar romanesc privind propria-i (i)responsabilitate, in Romania nu se va face niciodata dreptate nici rezervistilor, nici altor cetateni exterminati periodic de sistem!

Motto: "Prin articolele 7 și 8 din Statutul de la Roma al Curtii Penale Internationale, adoptat în 1998, fapte ce intră în categoria de crime împotriva umanitătii sunt crima, exterminarea, sclavia, tortura, persecutia etc. Pentru a se proba crimele împotriva umanitătii si pentru condamnarea făptuitorilor, este necesară doar probarea crimelor săvârșite, nefiind nevoie și de dovedirea intenției de a distruge un grup. Crimele contra umanității, indiferent dacă sunt comise în timp de război sau în timp de pace, sunt imprescriptibile".
 
Incredibil pt. Romania! Politruc condamnat pt. crime contra umanitatii, desi nu a ucis cu mainile lui pe nimeni! Doar a adoptat legi cu efecte exterminatorii contra populatiei, asa cum procedeaza politicienii de azi si in Romania!
 In pofida unei nedreptati constante indreptate de 4-5 ani de catre statul roman contra militarilor sai la modul general, si in mod special contra personalului in rezerva/retragere, realitatea crunta este cea evidenta: nu am gasit nicio metoda viabila de a combate si stopa fenomenul! Cu toate ca ar exista una! Este ceva mai dificila - presupune o cauza precisa si o altfel de mentalitate care nu prea este des intalnita in peisajul romanesc, dar istoria atat romaneasca, cat si universala demonstreaza ca este cu adevarat infailibila!

Cei cu care am discutat in particular privind impasul in care ne aflam, cunosc despre ce este vorba! Dar mai bine facem totul public. Ar trebui sa incercam sa cream o fundatie (ceva asemanator), dupa modelul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, dar cu alt obiectiv de activitate: investigarea crimelor contra militarilor romani! Cu probe concrete, nu pe vorbe! Exact asa cum procedeaza Marius Oprea de la institutul mentionat, bineinteles - noi avand scopul nostru! Pare morbid, dar noi nu avem la indemana prea multe solutii pragmatice, aceasta fiind una din doua, cea de-a doua nefiind aplicabila deocamdata in Romania (cea de-a doua este modificarea Constitutiei - astfel incat armata sa fie garantul acesteia ca in Turcia, realitatile din aceste zile demonstrand din plin ca nimic nu poate functiona natural in Romania cu actuala Constitutie)! Dupa cum stau lucrurile, nu avem alte sanse sa iesim la un liman, decat daca dezgropam mortii rezervistilor (alte victime - cum ar fi rezervistii traumatizati sau membrii familiilor acestora) urmare a legilor exterminatorii in vigoare in Romania din anul 2011, si sa ii prezentam ca probe acuzatorii! Fata de politicienii care au permis ca aceste lucruri sa se intample! Dar si fata de magistratii care au permis ca aceste lucruri sa se intample, fie ei si de la C.C.R.! Ocazie cu care ar avea prilejul sa isi priveasca victimele propriilor legi sau decizii, si unul ca Boc, dar si un magistrat care a aplicat sau a incurajat fara nicio retinere legi care au produs victime umane printre rezervisti! 

Apare in mod evident o mare problema! Sistemul din Romania este construit de cca. 70 de ani pe baza modelului stalinist. Sistem in care atat politicienii, cat si magistratii, sunt auto-disculpati  de raspundere, cat timp se ascund inapoia unor legi, chiar daca cei in cauza au mainile patate cu sange prin adoptarea si aplicarea legilor in cauza! Cu toate acestea, cu scuze inca o data pt. caracterul morbid, dar un rezervist mort prezentat pe masa unui politician sau au unui magistrat, drept proba ca fiind victima unei legi strambe sau a unei decizii judecatoresti la fel strambe, poate crea un efect de domino, dand nastere la o revolutie de sistem care poate instaura in sfarsit si in Romania democratia reala si statul de drept real, in locul sinistrului sistem care exista acum! Si care va ramane sinistru cat timp produce victime umane printre cetateni, oricare ar fi ei!

Incredibil! Ideolog condamnat pt. crime contra umanitatii, desi nu a ucis cu mainile lui pe nimeni! Doar ca i-a trecut prin cap  sa emita doctrine cu efecte exterminatorii contra populatiei, asa cum se intampla recent si in Romania!


 Materialul are drept 3 puncte de plecare:
- Ceea ce s-a intamplat/se intampla rezervistilor romani incepand cu anul 2011, in acceptiunea de netagaduit si care de altfel poate fi usor demonstrata cu probe, si anume ca desfiintarea pensiilor militare a produs si produce inca victime umane la propriu in cadrul unui categorii distincte de cetateni si care intamplator (sau nu), este cea a personalului militar in rezerva/retragere;
- Faimoasele procese de la Nürnberg pe care daca le analizam descoperim ceva destul de surprinzator si care este o tema tabu printre politicienii, propagandistii si magistratii din Romania: majoritatea acuzatilor de la Nürnberg  nu au fost condamnati atat pt. crime de rezboi, cat mai ales pt. crime impotriva umanitatii, crime care nici macar nu au fost comise cu propriile lor maini, acestea fiind urmari mai mult indirecte ale  unor decizii politice care au permis sa fie adoptate legi care au produs victime umane in randurile populatiei. Astfel, in cazul proceselor de la Nürnberg regasim printre condamnati in egala masura cu executantii tehnici ai unor crime contra umanitatii si chiar mai presus decat acestia, politicieni, propagandisti, juristi sau judecatori care au adoptat, initiat, incurajat sau aplicat legi cu efecte de exterminare a populatiei! Ca fapt divers, in cadrul proceselor de la Nürnberg a existat separat si un proces al judecatorilor, dar si unul al medicilor! Amanunt suficient de relevant pt. faptul ca procesele de la Nürnberg au tintit toate cauzele care au produs victime umane - si in mod special persoanele care decideau ceva la modul efectiv, si mai putin pe simplii executanti! Si inca ceva: particularitatea proceselor de la Nürnberg este aceea ca acuzatii nu au fost judecati si condamnati de tribunale germane, caz nu ar fi existat nicio condamnare pt. crime contra umanitatii!

Incredibil pt. Romania! Jurist condamnat pt. crime contra umanitatii, desi nu a ucis cu mainile lui pe nimeni! Doar a initiat legi cu efecte exterminatorii contra populatiei, asa cum se intampla in vremurile recente si prin Romania!

- Obiectul de activitate al Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului. Aici apare un lucru extrem de interesant! Pt. a proba crimele, institutul nu se limiteaza la a aduce in fata opiniei publice doar crimele directe ale acelor vremuri, ci si pe cele indirecte. Cu toate acestea, si institutul se loveste de specificul innegurat al sistemului politico-judiciar romanesc instaurat candva de Stalin si ramas neschimbat pana in ziua de astazi: de cca. 70 de ani de zile niciun om politic si niciun magistrat roman nu este tras la raspundere pt. implicarea intr-un mod sau altul in adoptarea si aplicarea unei legi care are drept consecinta producerea ulterioara de victime umane! Cu toate ca institutul isi asuma responsabilitatea de a acuza nu doar pe simplii trepadusi executanti ai legilor vremii, ci si pe oamenii politici si pe magistratii responsabili de adoptarea si aplicarea unor legi care au produs crime in mod indirect in randul cetatenilor romani, in realitate institutul nu a reusit sa aduca in fata justitiei decat pe simplii executanti - asa numitii tortionari, si care sunt, in realitate, marunti sefi ai unor penitenciare in care detinutii politici erau incarcerati in baza legilor adoptate de oameni politici si prin deciziile unor magistrati! Oameni politici si magistrati romani care spre deosebire de cazul Nürnberg, nu raspund in privinta crimelor indirecte, ascunzandu-si mereu implicarea sub imperiul legii pe care tot ei o adopta si tot ei o aplica! Ca particularitate, in contrast cu procesele de la NürnbergInstitutul de Investigare a Crimelor Comunismului se confrunta cu un mare handicap: crimele in cauza sunt judecate tot de catre magistratii romani, dupa legi ale statului roman, fiind suficient de evident faptul ca sistemul politico-judiciar romanesc nu va va auto-condamna vreodata, de aceea institutul nu a reusit si nu va reusi sa puna sub acuzare decat eventual simpli trepadusi executanti ai deciziilor sistemului, dar niciun om politic si niciun magistrat decident, cangrena ramanand practic neatinsa!

Incredibil! Politruc secund condamnat pt. crime contra umanitatii, desi nu a ucis cu mainile lui pe nimeni! Doar pt. ca nu s-a opus niciodata legilor cu efecte exterminatorii contra populatiei, lucru care este la moda si prin Romania!
De peste 4 ani, C.C.R. si Justitia coparticipa cu impasibilitate la ceea ce se intampla militarilor romani, incurajand fenomenul crimelor indirecte comise de zona politica! Daca exista rezervisti care au sucombat efectiv din cauza masurilor politice? Da, exista! A platit vreun politician sau vreun colaborator al acestuia pt. acest lucru? Nu! Daca exista rezervisti care au sucombat efectiv din cauza deciziilor magistratilor, inclusiv ale celor de la C.C.R., care au considerat de cuviinta sa sustina neconditionat aplicarea legilor care au produs victime la propriu printre rezervistii romani? Da, exista! A platit vreun magistrat pt. acest lucru? Nu!

Dificultate! Pot fi considerati si in Romania exact ca la Nürnberg, ca fiind criminali acei politicieni care au ridicat mana ca legile care au produs victime umane la propriu printre rezervisti, sa fie adoptate/promulgate sau acei magistrati (inclusiv de la C.C.R) care le aplica? De ce nu? Aici este in realitate cheia rezolvarii problemei pt. multe lucruri in Romania, nu doar pt. rezervisti! Da, este posibil, dar numai in cazul unei revolutii de sistem, intrucat in Romania s-a instaurat de cca. 70 de ani o democratie-mutant (nu exista diferente in acest sens intre perioada comunista si cea actuala), dovedit prin faptul ca niciun politician nu a platit pt. crime savarsite prin prisma votului sau asupra unei legi care ulterior a produs victime umane, si niciun magistrat nu a fost judecat si condamnat urmare a aplicarii unei astfel de legi care a avut drept consecinte producerea de victime umane! Revolutie de sistem care poate pleca de la o simpla scanteie cum ar fi spre exemplu a aduce in fata lui Boc, Basescu, Oprea, Ponta, Zegrean sau a altui magistrat - osemintele sau cenusa acelui rezervist care a ajuns astfel din cauza deciziilor primilor, fie ele politice sau juridice!

Cert este ca pana la acest moment lectia de la Nürnberg nu a fost niciodata insusita si aplicata in Romania, iar pana cand aceasta nu se aplica, au existat, exista si vor exista exterminari periodice ale unei categorii de populatii sau alteia pt. care nu plateste nimeni, infaptuite cu mainile patate de sange atat ale legiuitorilor ascunsi la adapostul politic al legilor emise de ei insisi, cat si ale magistratilor care nu fac altceva decat sa aplice respectivele legi fara sa le contreze vreodata, devenind astfel si acestia parte a unui sistem care de zeci de ani produce in Romania crime pe banda rulanta, camuflate sub paravanul unui stat de drept inexistent!

***
Lipseste finalul, nu? Discutam la inceput despre o fundatie (ceva asemanator), dupa modelul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, dar cu alt obiectiv de activitate, respectiv: investigarea crimelor contra militarilor romani! Putem sa incepem cazuistica si acuzarile pornind (de exemplu) de la Maresalul Antonescu - executat urmare a deciziei marete a Tribunalului Poporului Roman (propaganda mincinoasa afirma ca vina executiei o poarta Regele Mihai I, realitatea fiind insa cea mentionata - Tribunalul Poporului Roman a decis executia, asa cum si astazi diversi magistrati decid executia politica a rezervistilor) si sa incheiem cu cazul unui rezervist oarecare ucis de sistemul politico-juridic neaos romanesc urmare a diminuarii pensiei sale de catre regimul portocaliu sau  cu cazul unui rezervist oarecare tot ucis de sistem - de aceasta data de regimul Ponta, rezervist pe care regimul rosu l-a asasinat printr-o alta metoda, respectiv prin "inghetarea" pe viata a pensiei acestuia (foste) diminuate, schimbandu-se doar ustensilele asasinatului, nu si fapta! In ceea ce priveste coparticiparea sistemului juridic, aceeasi metoda: daca un magistrat are un rezervist mort pe masa urmare a propriilor decizii, acel magistrat este coautor de drept al unui asasinat!

Imi asum infiintarea fundatiei (sau cum vrem sa o denumim)! Consider ca trebuie infiintata intr-un alt stat din motive lesne de inteles! Eu o fondez oricum, am luat deja decizia! Daca mai este cineva interesat si intelege ideea, nu trebuie sa faca nimic spectaculos! Suport eu toate cheltuielile si indeplinesc procedurile, inteleg ca viata este grea pt. multi, iar sistemul este conceput de asa natura incat sa ne reteze si cele mai banale mijloace de contracarare a crimelor sale cotidiene! Dar cel mai mult doresc sa imi asum scopul fundatiei (sau cum se va numi), respectiv ca pt. fiecare rezervist ucis de sistem din cauza deciziilor politico-juridice, sa plateasca politicianul, ideologul sau magistratul care a contribuit ca aceste lucruri sa se intample! Acum poate inteleg si unii care m-au criticat intr-un material unde am declarat ca am ca reper moral pe Simon Wiesenthal! Nu sunt evreu si nici daca as fi nu m-as jena de acest lucru! Dar acest fapt nu ma poate impiedica sa constat cum romanii asasineaza romani autentici, in moduri atat de diversificate si mai ales la o scara atat de mare, cum nici evreilor autentici din Romania nu li s-a intamplat!

Semnat: G. Olescu (rezervist roman - supravietuitor intamplator al unor "asasinate" comise contra rezervistilor romanilor autentici, de catre unii care doar se declara romani, ultimii fiind realmente doar simpli "asasini" de romani, dar care nu sunt in niciun caz romani).

11 comentarii:

 1. Cu "regele" las-o jos că măcăne! Din cauza lui au fost luaţi în prizonierat între 23 august 1944 şi 12 septembrie acelşi an cînd s-a semnat armistiţiul cu sovieticii, aproape 100.000 de militari români, din care jumătate şi-au lăsat oasele prin gulaguri. Privind poziţia regelui faţă de Mareşalul Antonescu, să nu uităm că acest "rege" nu i-a aprobat graţierea şi nu altcineva..."Întoarcerea armelor la 23 august, fără un plan în acest sens, cumulată cu trădarea comadantului Armatei a 4-a, generalul Racoviţă, la sfaturile "preţioase" ale regelui Mihai, au făcut ca România să ajungă sub papucul sovieticilor fără nici un foc de armă tras. Asta s-a întîmplat, ăsta este adevărul. Cum a fost tat-su Carol al 2-lea, aşa a fost şi fiu-su, Mişu. România/Principatele Unite nu a avut în perioada 1850 - 1947 decît 2 regi cu adevărat: Alexandru Ioan Cuza şi Ferdinand I.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tema este despre cu totul altceva: despre crime comise de romani contra militarilor. O putem extinde: incepand cu criminalii din componenta Tribunalului Poporului Roman (!?) care l-au condamnat in mod direct pe un militar la moarte (Antonescu) si continuand cu criminalii din sistemul politico-judiciar care prin desfiintarea pensiilor militare in 2011, si acestia i-au condamnat pe unii militari la moarte. Despre asta este vorba!

   Dar daca tot ai adus vorba si afirmi asa deciz ca "macane" ceva! Ca militar, nu este in regula sa fii sentimental niciodata cand vine vorba despre actiuni militare. Tu ce ai fi facut in locul Regelui? Pe bune! Aveai varianta pe care o condamni! Rusii au intrat in Romania, nu au distrus nimic, in '54 au plecat acasa. Si mai avea varianta varianta II, nu? Luptam cu ei pana la unu', dar tot pierdeam! Si sa fie clar, cu milioane de victime si o Romanie rasa complet! In aceasta varianta, in Romania nu ar mai fi existat caramida pe caramida! Asa cum s-a intamplat in Germania! Si nici nu ar mai fi iesit rusii din Romania macar pana in '94 asa cum au patit nemtii!

   Istoricii spun multe, la fel diversi "parerologi", dar ca militar nu trebuie sa iti pierzi ratiunea! Sa o luam de la inceput! In anul 1940, ne-au facut "bucata" si rusii se nemtii. Primii ne-au luat Basarabia, iar ultimii ne-au luat Ardealul de Nord, pe care l-au facut cadou ungurilor. De aici pleaca totul! In mod normal, tinand cont de evenimente, Romania trebuia sa intre in razboi SIMULTAN contra Rusiei si Germaniei. Ceea ce ar fi insemnat distrugerea completa a Romaniei!

   Revenind la anul 1940, uite ce spune istoria: "Regele Carol al II-lea, deși SE OPUSESE CEDARILOR TERITORIALE FARA LUPTA, a fost declarat vinovat principal la demonstrațiile stradale organizate de Mișcarea Legionară. Sub presiunea reprezentanților lui Hitler la București și a lui Horia Sima, regele l-a numit prin decret regal prim-ministru - cu condiția formării unui guvern de uniune națională - pe generalul Ion Antonescu, iar acesta i-a impus abdicarea (la 6 septembrie 1940). În calitatea de prim-ministru, Antonescu a contestat Dictatul de la Viena, inclusiv în discuțiile cu Adolf Hitler și Benito Mussolini, dar a obținut de la Hitler - în primăvara anului 1944 - numai o vagă promisiune de revizuire rămasă nefinalizată".

   Ce rezultate avem? In '40 - rusii ne-au luat Basarabia, iar nemtii Ardealul de Nord pe care l-au facut "cadou" ungurilor! Niste politicieni "idioti" ai momentului au stabilit in '42, astfel: desi eram "...ututi" si de unii si de altii, musai sa fi fost "idioti" pana la capat, asa ca drept multumire ca nemtii ne-au luat Transilvania de Nord, am intrat alaturi de ei in razboi contra rusilor.

   Drept recompensa, in primavara lui '44, Antonescu a obtinut "o vaga promisiune" de la "prietenii" Hitler si Mussolini ca poate vreodata vor returna Transilvania Romaniei. Insa s-au razgandit, fapt pt. care in martie 1944, nemtii au anexat ei Ungaria cu tot cu ... Transilvania de Nord.

   Si acum tragem linie si adunam! Cine a gresit, unde si daca? A gresit Antonescu cand a intrat peste rusi ca aliat al nemtilor, desi si nemtii ne luasera Ardealul de Nord, nu doar rusii Basarabia? A gresit Regele intrucat nu a predat Romania rusilor "la cheie" sub forma unui moloz de caramizi asa cum au patit nemtii cand Berlinul era o gramada de mooz si atat?

   Ca o opinie personala! Nu a gresit absolut niciunul! Nici nu aveau ce sa greseasca in conditiile in care Romania a fost tinta dubla, atat a nazistilor, cat si a rusilor. Cine crede ca putea fi altfel, sa se puna in locul lor, azi: Romania atacata simultan de Germania si Rusia! Si apoi sa ia decizii! Eu zic ca bine ca mai existam ca natie la cate ne-a fost dat sa induram in acele vremuri!

   Ștergere
  2. @AC/DC
   In principiu ai dreptate. Doar ca e o judecata facuta la rece. Este greu sa te pui in locul regelui , in conditiile de atunci. Oricum, Romania a fost mai mereu pierzatoare, chiar si atunci cand a facut sacrificii uriase, fara a "intoarce armele". Dar repet, per total este corect.

   Ștergere
 2. Unii oameni se nasc pentru a fi trădători. Trădează din fragedă pruncie, apoi fac din trădare un mod de viaţă, o meserie şi îşi construiesc averi de pe urma trădării. Ba mai mult, capătă şi stele de pe urma trădării. Apoi ajung vicepremieri după ce trădează iarăşi. După fiecare trădare a căpătat câte ceva şi dacă îl întrebi cum şi-a câştigat stelele dă din umerii înstelaţi şi te pune să îl întrebi pe cel care l-a avansat. Nu mai spun cine e persoana, abia am mâncat şi nu vreau să schimb tastatura.

  Alţii aflaţi exact la capătul celălalt al standardelor, născuţi să se acopere de glorie, să îşi asume riscuri, să îşi rişte viaţa şi să se sacrifice în numele onoarei şi a demnităţii, au avut toată cariera parte numai de trădări ale altora la adresa lor. Dacă îi urmărim cariera şi soarta nu se poate să nu sesizăm că omul care nu a ştiut ce e aia trădare, a pierdut totul din cauza ei. Şi pentru ca nici odihna să nu îi fie liniştită, este trădat şi după moarte.

  Mareşalul. Oricine a trăit şi a citit cât de cât istoria ştie că România a avut 5 mareşali onorifici şi unul singur activ, inconfundabil , care îşi merită cu prisosinţă acest nume. I se poate spune UNICUL, pentru că rar se poate găsi atâta onoare, simt al datoriei, corectitudine, patriotism, putere de muncă, loialitate, dragoste faţă de ţară, devotament şi spirit de sacrificiu ca în cazul veşnic trădatului ION ANTONESCU.
  mai deaprte aici.. http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/01/05/nascut-pentru-a-fi-tradat-2489

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mărine ai dreptate. Nu am vrut să dezvolt acest subiect al Mareşalului Antonescu, dureros şi cu consecinţe tragice pentru poporul român, pentru a nu isca polemici inutile. Cine cunoaşte istoria acelor vremuri, cunoaşte şi adevărul. Mareşalul va rămîne în istorie aşa cum a fost, cu defectele inerente condiţiei umane, dar mai presus de toate cu" onoarea, simţul datoriei, corectitudinea, patriotismul, puterea de muncă, loialitatea, dragostea faţă de ţară, devotamentul şi spiritul de sacrificiu", cum bine ai zis. Cîţi dintre noi ştiu oare că acea oră alocată pentru odihnă după masa de prînz a militarului este introdusă la ordinul personal al Mareşalului?

   Ștergere
 3. JOS STATUL MAFIOT !
  Sunt pentru MONARHIE CONSTITUTIONALA dar nu prin fostul meu erou mihai
  infiltrat de securitate .
  Pana una alta propun:

  IOHANNIS PRESEDINTE SPRIJINIT DE ARMATA SI BISERICA.

  A mai existat un moment similar
  cand eroul meu preferat maresalul ION ANTONESCU a preluat puterea, prin armata.
  Anul Nou 1944 a adus Armata Roșie la granițele României. Față cu dezastrul apropiat și inevitabil Mareșalul a publicat următorul Ordin de zi

  „ Ordinul de zi nr. 219 al Mareșalului Ion Antonescu către Armată, cu prilejul anului nou 1944 - fragment:
  Iubiți ostași,
  Stați cu fruntea sus în fața faptelor voastre, a acelora care vă amenință și a Aceluia care de sus vă judecă, ne pedepsește drept și la timp pe toți.
  Lupta voastră este dreaptă.
  Fapta voastră în ținuturile ocupate și prin locurile călcate a fost blândă și omenească.
  Nimeni pe unde ați trecut nu a fost jefuit și nu a fost lovit. Omul pentru noi este om, ori din ce nație ar fi el și oricât de rău ne-ar face el.
  Toți acei cari au fost găsiți în calea noastră au fost ajutați și au fost ocrotiți ca oameni.
  Noi nu am deportat pe nimeni și voi nu ați înfipt pumnalul în pieptul nimănui. În temnițele noastre nu au fost aruncați și nu zac oameni nevinovați. Credința tuturor și crezul politic al fiecăruia au fost respectate. Nu am dezrădăcinat nici oameni, nici familii din așezările lor, pentru interesul nostru politic sau național.”
  —Mareșal Ion Antonescur

  RăspundețiȘtergere
 4. DISTRUGEREA STATULUI MAFIOT !!!

  GUVERN MILITAR IN ROMANIA ?


  Document american.
  declasificat.
  Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO.

  Circula in randul armatei .

  DISTRUGEREA STATULUI MAFIOT
  GUVERN MILITAR IN ROMANIA
  1 Presedintele Romaniei numeste sef al guvernului un general cu experienta din cadrul Armatei Romane. In 48 de ore avem noul guvern al Romaniei.
  2 Arestarea tuturor politicienilor: Ponta, Zgonea, Blaga, etc.
  Desfintarea Parlamentului Romaniei. Tara guvernata doar de Armata Romana
  3Toate unitatile Armatei Romane din Transilvania, sa iasa din cazarmi si sa asigurea ordinea si linistea Desfintarea UDMR-ului, arestarea imediata a urmatorilor: Gyorgy Frunda, Antal Arpad, Tokes Laszlo, Verestoy Atilla, etc.
  4. Arestarea sefilor serviciilor secrete .
  5Inchiderea Serviciului Roman de Informatii. Toti ofiterii activi sunt preluati de serviciul armatei.
  6. Decretarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, orice protest la adresa Armatei Romane se considera sabotaj si pedepsit ca atare.
  7.Arestarea tuturor clanurile interlope de pe teritoriul Romaniei
  8 Orice grup care instiga la violenta, furt, deteriorarea bunurilor publice, o sa fie arestat pe loc
  9 Desfintarea Jandarmeriei Romane, confiscarea armamentului, preluarea elementelor cele mai bune de catre Politia Romana.
  10 Lustrarea actualei clase politice , considerata in intregime mafio
  ta.
  11 Pregatirea a unor noi alegeri. Creiarea de noi partide politice.

  "Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie, revolta este la doi pasi !"

  RăspundețiȘtergere
 5. BOMBA BOMBELOR !
  Kiyoko Horvath Nipon Press

  ARME CATRE TERORISTI !
  Thursday, March 19, 2015 6:24 PM Mark as Unread
  From: Kiyoko Horvath Nipon Press


  office@roembus.org

  INFORMATIE OFICIALA
  VA ROG COMUNICATI PRIMIREA SI ORGANELOR MILITARE SAU CIVILE
  UNDE A FOST REMISA.
  Mutumesc
  AMBASADA ROMANIEI IN SUA
  Biroul Atașatului Apărării
  Col. Constantin IACOBIŢĂ, Atașat al apărării, militar, aero şi naval

  Col. Dorinel MOLDOVAN, Atașat adjunct al apărării, militar, aero şi naval

  Col. Ştefan RĂILEANU, Atașat adjunct al apărării, militar, aero şi naval
  SE LASA CU SCANDAL INTERNATIONAL
  DECI URMARITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG ......ANCHETA DESCHISA AZI.
  http://devanewyork.blogspot.com/  Cei cinci autori ai atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunis aveau mitraliere de tip Kalaşnikov AK-47 provenind din România,
  Incetul cu incetul lupta jurnalistei Kiyoko Horvath specializat in terorism si transport
  impotriva mafiei de arme se apropie de succes.
  Coldea cu aprobarea lui Basecu au trimis arme catre teroristi !
  Premierul Tunisiei, Habib Essid, a declarat, potrivit NHK Tokyo prin jurnalista Kiyoko Horvatj că doi dintre autorii atacului terorist – Yassine Laabidi şi Jabeur Khachnaoui – au murit în schimburile de focuri cu forţele de ordine. “Teroriştii aveau asupra lor centuri explozive şi arme automate foarte avansate fabricate in Romania.

  RăspundețiȘtergere
 6. CEA MAI MARE MANIPULARE DIN ISTORIA ROMANIEI !
  DESVALUIRI !

  Preşedintele Comisiei parlamentare irakiene pentru Securitate şi Apărare, Hakim Zamili, i-a cerut sâmbătă premierului Haider al-Abadi să intervină imediat pentru a opri furnizarea muniţiei în valoare de 300 de milioane de dolari, achiziţionată de gruparea Stat Islamic (SI) din România şi finanţată dintr-un stat învecinat cu Irakul.
  "Îi cer premierului să intervină imediat pentru a opri SI să achiziţioneze din România muniţia în valoare de 300 de milioane de dolari. Acest contract este finanţat dintr-o ţară vecină", se arată într-un comunicat al lui Hakim Zamili.

  Desmintirile MAE sunt absolut imbecile si rizibile.


  Vreau sa o spun clar si fara echivoc. Seful comisiei parlamentare pentru Securitate si Aparare este persoana cea mai informata si calificata. Informatia este primita de agentii
  infiltrati si a fost verificata de serviciul american si francez.
  Scandalul a atins cote nucleare.
  Deocamdata la cererea........... au cazut doi sefi de servicii pe nume Maior si Melescanu.

  Prin Elena Udrea va cadea cea mai
  importanta piesa COLDEA !

  Sper ca sunt bine inteles.

  Va urma

  SERVICIILE ROMANESTI BASESCU - COLDEA UMBRELA PENTRU TERORISMUL ISLAMIC !

  RăspundețiȘtergere
 7. STATUL MAFIOT A VANDUT ARME
  CATRE STATUL ISLAMIC !
  OPERATIUNEA COLDEA
  Preşedintele Comisiei parlamentare irakiene pentru Securitate şi Apărare, Hakim Zamili, i-a cerut sâmbătă premierului Haider al-Abadi să intervină imediat pentru a opri furnizarea muniţiei în valoare de 300 de milioane de dolari, achiziţionată de gruparea Stat Islamic (SI) din România şi finanţată dintr-un stat învecinat cu Irakul.
  "Îi cer premierului să intervină imediat pentru a opri SI să achiziţioneze din România muniţia în valoare de 300 de milioane de dolari. Acest contract este finanţat dintr-o ţară vecină", se arată într-un comunicat al lui Hakim Zamili.

  Desmintirile MAE sunt absolut imbecile si rizibile.


  Vreau sa o spun clar si fara echivoc. Seful comisiei parlamentare pentru Securitate si Aparare este persoana cea mai informata si calificata. Informatia este primita de agentii
  infiltrati si a fost verificata de serviciul american si francez.
  Scandalul a atins cote nucleare.
  Deocamdata la cererea........... au cazut doi sefi de servicii pe nume Maior si Melescanu.

  Prin Elena Udrea va cadea cea mai
  importanta piesa COLDEA !

  Sper ca sunt bine inteles.

  Va urma

  SERVICIILE ROMANESTI BASESCU - COLDEA UMBRELA PENTRU TERORISMUL ISLAMIC !

  ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  RăspundețiȘtergere
 8. STATUL MAFIOT A VANDUT ARME
  CATRE STATUL ISLAMIC !
  OPERATIUNEA COLDEA
  Preşedintele Comisiei parlamentare irakiene pentru Securitate şi Apărare, Hakim Zamili, i-a cerut sâmbătă premierului Haider al-Abadi să intervină imediat pentru a opri furnizarea muniţiei în valoare de 300 de milioane de dolari, achiziţionată de gruparea Stat Islamic (SI) din România şi finanţată dintr-un stat învecinat cu Irakul.
  "Îi cer premierului să intervină imediat pentru a opri SI să achiziţioneze din România muniţia în valoare de 300 de milioane de dolari. Acest contract este finanţat dintr-o ţară vecină", se arată într-un comunicat al lui Hakim Zamili.

  Desmintirile MAE sunt absolut imbecile si rizibile.


  Vreau sa o spun clar si fara echivoc. Seful comisiei parlamentare pentru Securitate si Aparare este persoana cea mai informata si calificata. Informatia este primita de agentii
  infiltrati si a fost verificata de serviciul american si francez.
  Scandalul a atins cote nucleare.
  Deocamdata la cererea........... au cazut doi sefi de servicii pe nume Maior si Melescanu.

  Prin Elena Udrea va cadea cea mai
  importanta piesa COLDEA !

  Sper ca sunt bine inteles.

  Va urma

  SERVICIILE ROMANESTI BASESCU - COLDEA UMBRELA PENTRU TERORISMUL ISLAMIC !

  ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!