marți, 5 august 2014

RUSIA SCOATE 2 MILIOANE DE REZERVISTI LA O INCALZIRE DE 3 LUNI PE LANGA MAREA NEAGRA, IN TIMP CE ROMANIA CONTINUA SA ISI "SECERE" PROPRIII REZERVISTI PE BANDA RULANTA!

Merita citit si analizat materialul de exceptie "RUSIA SCOATE 2.000.000 DE REZERVIŞTI LA ÎNCĂLZIRE" care este redactat de analistul militar Ion Petrescu! Intr-un stil cumva relaxat, dar atat de realist incat esenta acestuia ar trebui sa il faca sa transpire pe orice politician roman care inca nu si-a pierdut ratiunea! De parca am mai avea vreunul cu ratiune! Mobilizare a 2 milioane de rezervisti rusi si manevre militare de 3 luni in vecinatatea Romaniei si toate acestea si pe fondul unui Summit NATO?

Cateva extrase:

"Pe 1 august, Ministerul rus al Apărării a anunţat rezerviștii din Federaţia Rusă că vor fi chemaţi la exerciții militare planificate să fie efectuate pe întregul teritoriu al Rusiei, din august până în octombrie. Peste Ocean, rezerviştii americani sunt chemaţi la trageri de luptă şi antrenamente specifice lunar, câte două zile. Pe pământ mioritic rezerviştilor li se arată direcţia cimitirului militar".

"Din această perspectivă, litoralul nordic al Mării Negre va fi martorul unor antrenamente fără precedent".

"Rusia are peste 700.000 de militari activi – generali, ofiţeri, subofiţeri, militari pe bază de contract, dar şi tineri încorporaţi după sistemul anterior, sovietic – şi peste 2.000.000 de rezervişti, cadre militare în rezervă şi bărbaţi care au făcut anterior armata.

Statele Unite ale Americii au peste 1.300.000 de militari în armata gata oricând pentru luptă şi peste 800.000 de rezervişti antrenaţi lunar. 

România mai are circa 70.000 de militari activi şi în jur de 80.000 de rezervişti, ultimii fiind copios folosiţi, doar de partidele politice, ca masă de manevră, la alegerile derulate în stilul cunoscut din vremea lui Trahanache şi Caţavencu".

Ce ar mai putea fi de adaugat? Mai nimic! Decat eventual sa facem haz de necaz! In cazul unui conflict cu Romania, politicienii romani au precis un plan, doar ii cunoastem! Ceva in genul ca in prima faza Basescu si Ponta vor da o riposta apriga F. Ruse cu cateva comunicate orale pe la A 3 si RTV (au mai emanat deja cateva) - crezand sincer ca tine si la rusi cu gargara ca la romani. Se vor dezmetici abia dupa primele rachete rusesti, drept pt. care vor fi primii care vor fugi din tara. Daca mai apuca! In etapa a 2-a, C.C.R. va declara (din buncarul de sub C.C.R. - la suprafata nemaiexistand nicio C.C.R.) conflictul neconstitutional - magistratii C.C.R. mizand pe faptul ca ii vor pune pe rusi cu botul pe labe asa cum i-au pus pe militarii romani  declarand ca pensiile de serviciu ale acestora ca fiind neconstitutionale. In sfarsit, in faza finala Romania va da o riposta decisiva celor 2 milioane de rezervisti rusi cu Corpul 1 Roman Rezervisti cu Pensii Diminuate si Inghetate pe Viata, cu Corpul 2 Roman Rezervisti Tarati prin Tribunale si cu Corpul 3 Roman Rezervisti Secerati de C.C.R.. Ca sa nu uitam si de surpriza care va fi creata de Brigada Romana Rezervisti Forte Speciale Executati Fiscal Silit care va fi parasutata exact in Moscova si il va captura pe Putin! Pe care il vor preda pt. a fi judecat si condamnat de Comandamentului Rezervistilor Romani specializati in depuneri de coroane si adus osanale partidelor politice. Acum tabloul rezervistilor romani si al militarilor romani in general, condusi de prea ilustrii lor conducatori politici este ceva mai complet!


Materialul integral de exceptie: "RUSIA SCOATE 2.000.000 DE REZERVIŞTI LA ÎNCĂLZIRE"

7 comentarii:

 1. Si care-i deranjul ? Noi numai cu "Falanga Dogaru" ii facem la dinti pe bolsevici !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. iliescu de la ancmrr6 august 2014, 13:08

   dogaru a fost zguduit rau azi de liderii din teritoriu...vor sa il execute de la sefie....asa ca nadejdea contra rusilor a ramas doar in noi peceristii burtosi de la ancmrr care sub comanda luminoasa a capitanului-maresal oprea si calauziti de tovarasu fruntas-general ontanu o sa ii izgonim pe rusi in siberia...

   Ștergere
 2. "România mai are circa 70.000 de militari ACTIVI " !
  Amintiri, colonele, amintiri ! Evident, despre colonelul de "pix" este vorba ! Nici cu cei vreo doua jde mii de pemecei nu sunt 7jde mii ! Dapoi si ACTIVI ! Mai trebuie scazute cele cateva mii de ACTIVI (!) de prin structurile centrale, care imping aerul cu pieptul prin M100 si alte cazarmi din capitala, cele cateva mii de ACTIVI chemati in activitate prin filierele indirecta si indecenta de partid, inca vreo cateva mii bune de izmanari de pe la logistica, care se specializeaza in caratul munitiilor de la un depozit la altul, cohortele de popi, de psihologi si de juristi cu studii la Spritzu Haret si o sa vedeti cati ACTIVI au mai ramas !
  Iar aia de-or mai ramas in ecuatie, ciuciu aeroplane, canci vampoare, tancele is la taiat la fier vechi, iar tunurile-s prin sate si catune, donate primariilor, pentru a strajui nush ce monumente, de regula aflate exact peste drum de crasma !
  Ca tot se simte, asea, un iz de shto, in tema afisata !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La trecerea de la statele de pace la cele de război, efectivele MApN cresc în câteva zile cu vreo 70 % . Chiar dacă dăm deoparte pe cei enumerați ca necombatanți, care reprezintă mult mai puțin decât în comentariu, rămân 70 de mii de oameni pentru acțiuni militare, deci carne de tun avem.
   Cei 700 de milione de lei promiși de Ponta în aprilie, care au devenit 400 de milioane, păstrați la rezerva guvernului, după ce Oprea a înțeles să crească capacitatea operativă a armatei prin dotarea regimentului de gardă cu noi uniforme de vară, încep să fie cheltuiți.
   Se achiziționează căști și veste antiglonț - ” Ministerul Apărării printr-un anunț postat pe portalul de achiziții publice SEAP, își face cunoscută intenția de achiziție a 3.000 de veste antiglonț nivel III-IV și 3.000 de căști din Kevlar ”, iar pentru a nu aglomera prea mult furnizorul, Simpex SA, livrarea se face in 2 loturi, în termen 24 luni, câte 5 căști și veste pe zi.
   Aerofina SA a primit și ea niște comenzi din partea aviației militare, în principal ”reparație capitală scaune de catapultare pentru avioanele IAR-99, reparatii lansatoare pentru rachete MAGIC-2” și alte reparații pe la migurile 21 și elicopterele Puma.
   Forțele navale vin și ele cu ceva comenzi pentru andocarea și repararea a 5 nave: Mărășeștiul și una din fregatele tipT22, un dragor maritime, puitorul de mine și o navă bază autopropulsată.

   Ștergere
 3. PS....sa zicem multam pentru punctul nr 5 /NATO...si in rest ..intelegere ,colaborare si buna vecinatate !
  Chiar si americanii ne-au recomandat ......ceva in acest sens !!

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu ati subliniat ce este mai important:
  CEI CARE NE CONDUC din 1989 incoace si md, SUNT VANZATORI DE TARA, PENTRU INTERESE
  PROPRII SI IN FAMILIE.
  ARMATA NU POATE EXISTA FARA INDUSTRIE si SPECIALISTI, FARA CERCETARE-PROIECTARE, FARA INVATAMINT (baza de dezvoltare a celor mai inainte mentionate). Asa ca in acest sistem, adio romani, adio ROMANIA...

  RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Aviz securistii care au primit dispozitii de infiltrare, in scopul destabilizarii coeziunii si cooperarii intre militari!