joi, 3 iulie 2014

Felicitari locotenentului Alexandru Gheorghe pentru reincadrarea in armata! Dar totusi, cineva trebuie sa si raspunda pentru abuzurile statului contra locotenentului!

Dupa cum bine cunoastem, Romania este un stat despre care  este evident pt. oricine (mai ales pt. militari) ca nu este decat o entitate condusa de clanurile politic, justitiar si financiar care actioneaza in cvasitotalitatea lor in stil pur mafiot avand drept unic obiectiv accesul la banii publici si conservarea propriilor privilegii de ordin financiar. Singura diferenta intre mafia traditionala si cea din Romania este data doar de faptul ca in prima situatie cetatenii incomozi sunt linsati cu Beretta, pe cand cea romana a evoluat atat de mult incat cetatenii incomozi pt. clanurile politic, justitiar sau financiar sunt linsati cu legile emise de respectivele clanuri acestea mereu in favoarea lor si intotdeauna contra cetatenilor.

Cu toate acestea, in lumea justitiei exista si magistrati, prea putini dar exista, care acorda dreptatea cuvenita acelor cetateni care indraznesc sa se opuna in mod democratic abuzurilor statului roman. O astfel de situatie este si cea a legendarului locotenent Alexandru Gheorghe. Va readucem aminte ca in anul 2012, locotenentul a fost exclus din armata intrucat a indraznit sa faca uz de un drept constitutional pe care il are orice cetatean, respectiv dreptul de a protesta liber. Pretextul utilizat de sistem pt. a-l elimina pe locotenent din armata a fost acela ca ofiterul a incalcat statutul cadrelor militare. Cu toate acestea, pretextul este stupid si scoate la iveala unul din instrumentele totalitare prin care clanurile politic, justitiar si financiar linseaza cetatenii incomozi. Este interesant, dar nicidecum o surpriza - cum nimeni din M.Ap.N. sau din sistemul politic nu s-a sesizat asupra faptului ca o sectiune intreaga din statulul cadrelor militare, respectiv Sectiunea a 3-a care a fost invocata pt. excluderea locotenentului din armata, este atat de neconstitutionala, incat si un orb ar observa cum aceasta calca in picioare pur si simplu drepturile si libertatile fundamentale ale omului. 

In fine, dupa 2 ani de procese, I.C.C.J. a decis ca excluderea din armata a locotenentului a fost un abuz de proportii. Decizia I.C.C.J. este cea de mai jos si este din multe puncte de vedere, istorica: 


Prin urmare, locotenentul este din nou activ! Revine intr-un sistem de care a fost abandonat candva! In urma acestei decizii, intr-un stat democratic ar trebui sa cada si cateva capete. Respectiv ale celor aflati in momentul excluderii locotenentului din armata, la conducerea M.Ap.N., in cadrul consiliului de judecata si ale celor din cadrul Directiei pt. Relatia cu Parlamentul si Asistenta Juridica din M.Ap.N. care au executat ordinele politice ale momentului. Numai ca in Romania nu va raspunde nimeni pt. cei 2 ani de traume provocate locotenentului. Deocamdata! Dar, precis vor raspunde!

Aceasta sectiune incalca in mod flagrant drepturile fundamentale ale omului si Constitutia Romaniei

Nu ne ramane decat sa il felicitam pe locotenent si sa ii dorim ca generatia lui sa preia cat mai repede fraiele M.Ap.N.! Trebuie sa tinem cont si de faptul ca locotenentul s-a reintors intr-un sistem condus inca de hiene securisto-comunisto-nomenclaturiste care au incercat sa il linseze! Succesul locotenentului va fi asigurat pe deplin si va dura doar in momentul in care "hienele" care au incercat sa il asasineze vor fi reduse la tacere, in caz contrar vor repeta fara scrupule ceea ce au facut in urma cu 2 ani!

 ***
Pe marginea acestui subiect mai sunt si alte situatii care dovedesc ca M.Ap.N. este un minister care gestioneaza mult mai multe abuzuri decat cele comise asupra locotenentului. Abuzurile sunt gestionate de zona auxiliara a armatei, respectiv de Directia pt. Relatia cu Parlamentul si Asistenta Juridica din M.Ap.N. (cu mare parte din membri formati in sistemul totalitar comunist, o alta parte provenind din fii si fiice ale fostilor nomenclaturisti). La acest moment, urmare a incompetentei personalului directiei mentionate si relelor intentii ale conducerii politice actuale a ministerului si statului roman, cateva zeci de rezervisti sunt executati silit pe cale fiscala urmare a unor actiuni pierdute in instanta. In acelasi timp, ministerul refuza sa puna in executare hotararile judecatoresti irevocabile favorabile in cazul a  cca. 150-200 de rezervisti (printre care si cei mentionati anterior executati silit pe cale fiscala), hotarari  care le mentin respectivilor in plata dreptul la pensie militara, decat numai in urma actiunilor de executare silita prin executor judecatoresc. In acest caz, statul mafiot isi arata o noua fateta, in toata hidosenia ei: cetatenii pot fi executati silit de stat in 15 zile printr-o ordonanta de aplicare a Codului Fiscal. Insa, statul nu poate fi executat silit de cetateni tot in 15 zile, ci doar dupa cca. 1-2 ani si numai prin actiuni prin executor judecatoresc. Inca o noua dovada cum sistemul mafiot reprezentat de clanurile politic, justitiar si financiar se inteleg perfect in a-i linsa pe cetateni si a vinde gogosi despre statul de drept catre U.E. si U.S.A., in timp ce totul pute sub pres a mafie institutionalizata!

NOTA: Documentele de mai jos demonstreaza cum statul via M.Ap.N. submineaza autoritatea judecatoreasca, neexecutand de buna voie hotararile judecatoresti irevocabile care acorda castig de cauza cetatenilor contra statului. Atentie! Cel putin o persoana nominalizata in raportul de mai jos a fost amenintata cu represalii (amenintari telefonice) pt. "tupeul" democratic in a insista pt. punerea in executare a unei hotarari judecatoresti indreptate contra statului mafiot! Astfel de amenintari au fost adresate inclusiv unor avocati si executori judecatoresti care "indraznesc" sa profeseze in serviciul rezervistilor.

Nota Bene! Ca vrem sa recunoastem sau nu, M.A.I. are personal juridic mai dezghetat decat M.Ap.N.!  Ultimele informatii dezvaluiesc faptul ca M.A.I. executa fara sovaire hotararile judecatoresti favorabile rezervistilor. Nu pt. ca personalul M.A.I. ar fi mai educat juridic, ci doar ca este mai constient juridic despre ceea ce poate urma - cu repercursiuni peste ani asupra celor ce decid. Doar in M.Ap.N. se intampla ceva care nu este deloc in regula! Nicio problema! Cum I.C.C.J. a sanctionat ferm abuzurile ministerului contra Lt. Alexandru Gheorghe, tot asa vor plati si ingustii din M.Ap.N. care submineaza autoritatea justitiei! La un mod mult mai concret si pe care nu il anticipeaza in acest moment, in excesul lor de zel fascisto-stalinist.

 
 
Aceasta este Romania si asa isi trateaza statul roman condus de cca. 4 ani de tot felul de aventurieri politici, pe propriii militari si nu numai! Noul tip de politica initiata in epoca Basescu-Boc si continuata in acelasi stil de Ponta si altii in prezent (doar fetele li s-au schimbat), demonstreaza din plin faptul ca in Romania cetatenii conteaza din ce in ce mai putin pentru sistemul politico-mafiot. La modul practic, deloc! Situatie in care este necesara mai mult ca oricand eradicarea totala a acestui sistem-capusa si inlocuirea sa cu un sistem democratic autentic care sa isi respecte cetatenii! Pana atunci, Romania este sublima si se prabuseste in ritm tot mai alert! Duca-se cu tot cu grangurii ei, nimeni nu va plange dupa ea cu exceptia "rasfatatilor" sistemului - model fanariot, il cunoastem! Tot ceea ce este cert este doar faptul ca o astfel de Romanie nu va fi aparata niciodata de militarii sai! Evenimente ulterioare in care va fi angrenata Romania (ascunse cu buna stiinta opiniei publice) vor confirma din plin cele afirmate!

3 comentarii:

 1. Mai devreme, am lecturat mai multe comentarii ale unor colegi, legate de faptele lt A.G., in care erau infierate cu manie comunista "apucaturile" tanarului ofiter.
  Eu stiu ca, accesand domeniul militar, am niste obligatii si drepturi, asa cum si statul le are pe ale lui fata de mine, iar coniventa noastra implica respectarea reciproca a acestora.
  Lt . A.G. si-a sesizat sefii ierarhici (pana sus!,) prin numeroase rapoarte, asupra nerespectarii normelor si legislatiei specifice, dar fiind tratat cu „sictir”, a procedat similar lor , incalcandu-si obligatiile asumate, pentru a dezvalui matrapazlacurile din MApN comise pe diferitele nivele de competenta, adica exact ceea ce au musamalizat sefii lui.
  Iar conduita ofiterului a constituit un "raspuns" la lipsa de respect a statului fata de el, motiv pt care apreciez incl. faptul ca a actionat MapN in instanta judiciara (cati dintre colegii care l-au infierat cu manie proletara pe tanarul ofiter ar fi avut curajul sa dea statul in judecata? dar ei sunt, in opinia mea, din categoria "noi muncim, nu gandim!"). Bravo lui, a castigat disputa judiciara, insa, dupa reincadrare si primirea drepturilor financiare stabilite in instana, i-as recomanda sa-si dea demisia din armata, caci asta a devenit, cu largul sprijin al politicienilor, o "plaga purulenta" a societatii actuale. Si nici nu se intrevade, in perspectiva, reconsiderarea fenomenului militar de catre guvernanti, iar asta o sa ne „coste”, mai ales ca disolutia armatei va fi urmata de cea a statului roman.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu intentionez sa va contrazic, dar trebuie sa o fac! Locotenentul NU trebuie sa isi dea demisia din armata, in niciun caz! Va avea parte de "sicane", este clar! Insa, locotenentul a fost luptator in Afganistan, nu trebuie sa cedeze si NU va ceda! Cei cu "sicanele" - nu au luptat niciodata nicaieri, sunt doar niste simple "parveniti" in armata! Generatia locotenentului este la "muchie" sa preia stafeta la conducerea M.Ap.N. Cei care trebuie sa demisioneze sunt fostii "nomeclaturisti" comunisti: seful S.M.G., sefii altor directii "poetice" din M.Ap.N. Dar si Dusa! Ministrul apararii absolvent de Stefan Gheorghiu? Sa nu uitam de Oprea? Nu el l-a dat afara din armata? In material este vorba si de niste oameni "amenintati" cu represalii de sistem? Informatia e reala! Ei trebuie sa plece, nu locotenentul!

   Domnule Dan Buzescu, in acesti an ani lucrurile "s-au incins" peste masura! Vremurile actuale si viitoare nu sunt/nu vor mai fi conservatoare ca altadata! Statul a incalcat si incalca inca, reguli prin niste "nemernici" care il reprezinta! Vremurile sunt de asa natura, incat cine a incalcat si incalca reguli (e vorba de reguli care tin de moralitatea elementara) trebuie sa plateasca! Si vor plati! Nu locotenentul trebuie sa demisioneze, ci cateva zeci sau sute care i-au produs rau trebuie sa infunde puscariile! Aceasta e realitatea, nu alta!

   Ștergere
 2. Gresiti cand spuneti ca asta-i armata, caci gasca asta de oprtunisti, borfasi si afaceristi nu corespunde calitativ criteriilor precizate ca fiind obligatorii cadrelor militare, active sau in rezerva.
  In timp ce alte state din blocul estic si-au mentinut capacitatile militare, ba chiar au refuzat diminuarea efectivelor si a dotarilor, ba s-au si opus desfiintarii serviciului militar obligatoriu, politicienii nostri au intreprins demersurile necesare dizolvarii sistemului militar (vorbesc de MApN, caci structurile represive ale MAI si ale serviciilor secrete aproape ca s-au inzecit numeric). Actuala armata este constituita astfel incat sa deserveasca interesele "licuricilor" ori de cate ori astia nu mai au "carne de tun", formata dintre emigrantii doritori de obtinere rapida a cetateniei americane.

  RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!