miercuri, 14 mai 2014

Altfel de semne! Profetia Parintelui Iustin: in iunie 2014 vine urgie peste Romania!

Greu de scris, dar mai ales de realizat jonctiunile! Desi acestea exista! Materialul are drept baza un comentariu al renumitului blogger Marian Bataiosu la articolul "Sa ne scuze atat rusii, cat mai ales NATO/UE ca le facem cunoscute acordurile privind planurile de operaratii in urma carora Romania devine din nou "hăcuită"! Din comentariu rezulta ca M.B. face referiri la faptul ca scenariul prezentat de noi si care are la baza elemente de analiza strict militara, a fost previzionat - de data aceasta din punct de strict religios, atat de Parintele Arsenie Boca, cat si de Parintele Iustin Parvu.

Nu intram in detalii! Dar, totusi - intre scenariul prezentat in stil pur militar si previziunile celor 2 Parinti, apar similitudini de asa natura incat ca (fosti) militari onesti persecutati (si la acest moment) de statul roman, nu ai cum sa nu le dai atentie, decat daca nu avem niciun Dumnezeu.

Pentru cei interesati, si mai ales de (buna) credinta! Profetia Parintelui Iustin - AICI! Termenul este concret: iunie 2014. In ceea ce priveste previziunile Sf. Parinte Arsenie Boca! Apar 3 state ostile denumite concret: Rusia, Ungaria si Bulgaria. Previziunea este realizata intr-o perioada cand Romania nu era in NATO! Cu toate acestea, previziunea  Sf. Parinte Arsenie Boca  se adevereste si in articolul "Sa ne scuze atat rusii, cat mai ales NATO/UE ca le facem cunoscute acordurile privind planurile de operaratii in urma carora Romania devine din nou "hăcuită"! La urma urmei ce mai conteaza daca dupa "hacuirea" Romaniei, o portiune intra sub influenta Rusiei si o alta sub influenta Ungariei din NATO! Cat priveste Bulgaria, previziunea Parintelui Arsenie Boca corespunde din nou scenariului prezentat de militari. Numai ca nu am reusit sa definim exact alianta careia intr-un final i se va alatura Bulgaria, care desi acum e in NATO, prezinta puternice afinitati rusofone! De parca mai conteaza asa ceva pt. noi din moment ce Romania devine oricum "hacuita".

Nota!  Acest material a fost scris cu o anumita greutate, fiind o "compilatie" intre arta militara si credinta pura. Dar daca tot a fost sa fie asa, poate fi util si materialul de aici - Victoria cantaretei cu barba la Eurovision, prezisa in Noul Testament! Crestinii sunt ingroziti: "E semn ca Sfarsitul a sosit". Noi ce sa mai spunem?

Un comentariu:

 1. Acum prefer sa fiu un renumit pictor decat un "renumit" blogger, dar cel mai bine era daca in 2009 romanii mi-ar fi dat o sansa sa salvez ce se mai putea salva din tara asta.

  Nu numai Parintele Arsenie Boca vorbeste despre impartirea tarii intre Rusia, Ungaria si Bulgaria, ci si Parintelle Justin Parvu:

  "Nu credeţi că este periculoasă poziţia României atâta timp cât suntem aliaţii Statelor Unite şi îi avem în coastă pe ruşi?

  Asupra României se abate exact același pericol ca în secolul precedent. Vecinii noştri vor să ne sfâşie în bucăţi: Ungaria să ia Ardealul, Rusia Moldova, iar Bulgaria Cadrilaterul. Dumnezeu va îngădui această urgie dacă noi nu ne vom pocăi, dacă nu ne vom îndrepta copiii spre Biserică. Înainte când mergea mama cu fiii ei într-un oraş căuta mai întâi biserica, să intre, să se închine, acum caută mai întâi cinematograful, nu mai au nevoie de biserică. Această vie numită, România, pe care Dumnezeu ne-a dat-o din moşi strămoşi spre a o curăţa de uscăturile patimilor şi a o înălța spre înviere, poate să ne-o ia şi să o dea altor lucrători, dacă noi ne vom lenevi şi nu vom dovedi că putem fi lucrătorii cei buni care să aducă roada cea bună. Istoria ne-o construim cu mâinile noastre. Avem conducători la cârma țării după cum ne sunt şi sufletele noastre, după educaţia necreştină pe care am primit-o din familiile noastre.

  Dar nu lucrează Dumnezeu în istorie?

  Sigur că da, tocmai că El trimite asupra noastră prigoană şi războaie ca pedeapsă pentru fărădelegi. Şi dacă aceştia de azi nu se vor mântui măcar cei care vor rămâne şi copiii lor vor înţelege din fapte mânia lui Dumnezeu şi se vor întoarce cu pocăinţă spre El. Dumnezeu va îngădui să fim sărăciţi, să fim daţi pe mâna altor popoare, pentru că noi nu am ştiut să cultivăm via acestui neam şi va lua via şi o va da altor lucrători care vor aduce roadă."

  RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!