miercuri, 30 aprilie 2014

IN ATENTIA MEMBRILOR SI SIMPATIZANTILOR "R - 26500"!

IN ATENTIA MEMBRILOR SI SIMPATIZANTILOR ACESTUI BLOG! AVETI DREPT DE PUBLICARE IN MOD INDEPENDENT A ORICARUI MATERIAL, TOTI CEI CARE SOLICITATI ACEST LUCRU. ESTE UN DREPT NORMAL, PUTETI FACE ORICAND UZ DE ACESTA. ACEST DREPT A FOST ACORDAT DE LA BUN INCEPUT, DAR NUMAI O SINGURA PERSOANA A FAZUT UZ DE EL. NU ESTE NECESARA DECAT O SOLICITARE SIMPLA. 

SALUTARI TUTUROR MEMBRILOR NOU-INSCRISI. NU PUTEM SA NU REMARCAM SI FAPTUL CA A AVUT AMABILITATEA SA NI SE ALATURE SI RENUMITUL ZIARIST VICTOR RONCEA - PE CARE IL SALUTAM CU ACEASTA OCAZIE!

TOT PE ACEASTA CALE, TRANSMITEM SALUTARI SI DOMNULUI ION MALDARESCU - EDITORIALIST LA REVISTA ART-EMIS CARE A SOLICITAT, DESI NU ERA NEAPARAT NECESAR, DREPT DE PUBLICARE A  MATERIALULUI "In cazul unui conflict armat NATO-Rusia, Romania va fi un simplu poligon experimental de trageri!", SI CARE I-A FOST, BINEINTELES, ACORDAT, PENTRU NOI FIIND O ONOARE!

Cu multumiri, tuturor!
Semnat: G. Olescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Aviz securistii care au primit dispozitii de infiltrare, in scopul destabilizarii coeziunii si cooperarii intre militari!