vineri, 29 noiembrie 2013

Omagiile Elitei Rezervei Armatei - doamnei Plutonier Adjutant Sef, Daniela Petcu!

Cei din generatia NATO, ne recunoastem si ne pretuim valorile, indiferent de timp, generatie, grad, varsta sau rang. Dintre valorile noastre face parte si doamna Plutonier-adjutant-sef Daniela Petcu, rezervist de Elita! Si nu numai atat! Rezervist de Elita de prima clasa! O opozanta a sistemului care a adunat sub steaua proprie, militari de elita indiferent de rangul oficial in armata. A fost o femeie-luptator si in acelasi timp - un militar autentic, devenind o legenda in cadrul Elitei! Alte cuvinte devin prea putin importante in astfel de momente. Dumnezeu sa o odihnească în pace!

Un comentariu:

  1. A inteles la timp ca ignoranta noastra este la originea mizeriei facute rezervistilor si, desi suferinda, nu a lasat garda jos, nicio clipa....Pacat ca putini au inteles sensul luptei acesteia, o lupta dusa pentru apararea unui principiu, in primul rand... Dumnezeu sa o ierte !. Condoleante familiei !

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!