vineri, 15 noiembrie 2013

Divertisment - De-ale militarilor (I)

Sa ne mai si relaxam! Imagini si clipuri haioase. Surse diverse - de exemplu, foto  aici. Video - aici.
La depuneri de coroane

Militar concentrat la briefing

Se pune cineva cu garzile?

Aerisire neprevazuta


Cercetas discret in misiune cu capita in cap

Trupele speciale in misiune 


Procedeu pt. evacuarea animalelor la calamitati

Militar calare care isi iubeste camila
Atentia distributiva a militarilor
Civilizatia militara in orice conditii

2 comentarii:

 1. 1. Poate nu toti pot sa-si ''prezinte'' numele reale ! Va supara asta ? Oricum e bine ca si acestia pot sa-si spuna parerea ca ''anonimi''!
  2. De ce numai cei 26500 sint ''elita rezervei Armatei'' si cine a stabilit asta ? Numai pentru ca , inca, sint nedreptatiti ?
  3. Cei care nu fac parte din grupul celor 26500 pot sa aiba sentimente de camaraderie si solidaritate cu acestia, actionind IMPREUNA pentru repararea nedreptatii ? Cu ce sint acestia vinovati-cei care nu fac parte din ''elita''- ca nu au pierdut la pensie sau chiar au cistigat ?
  4. A nu se uita ca TOTI rezervistii, inclusiv cei 26500, si-au pierdut statutul si nu-l vor recupera decit prin LUPTA ! Acesta este un factor de unitate sau dimpotriva ?
  5. Cum se poate adera la asociatia dvs. ? Nu treceti cu vederea faptul ca multi ar vrea sa paraseasca SCMD pentru a merge intr-o structura vie, nesubordonata decit intereselor legitime ale membrilor ei !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Recomandarea de a ne prezenta numele reale (macar cand facem cunostinta) nu este deloc imperativa (in cazul militarilor activi - se subintelege ca este chiar contraindicata). Intr-adevar, exista si opinii ca o astfel de recomandare ar conduce la ideea de a culege informatii despre persoane. Un astfel de scop ar fi absurd intrucat sistemul cunoaste intotdeauna cine suntem, indiferent daca ne prezentam sau nu cu numele reale. Recomandarea de a ne prezenta cu numele reale are cu totul alte scopuri, de exemplu:
   - de a ne cunoaste intre noi pt. a putea sa ne organizam mai bine. Suntem oameni care ne-am cunoscut in acest mod, apoi am vorbit la telefon si/sau ne-am intalnit;
   - prezentarea numelor reale creeaza o persoana autentica in fata interlocutorilor sau a decidentilor politici: daca o afirmatie/revendicare etc. e facuta de cineva care isi spune de ex. Tarzan din Pd. Letea, aceea este nula in fata oricarui decident (anonimii nu sunt luati niciodata in serios/considerare);
   - exista membri ai R-26500 remarcati si contactati personal de institutii cu greutate si care sunt interesate sa ofere un sprijin real militarilor. Acelor militari care "misca ceva", nu tuturor! Este important orice sprijin pe fondul de dezbinare si de ignorare in care ne aflam. Cum poate fi contactat cineva de astfel de institutii daca nu i se cunoaste numele?

   Nu doar cei 26500 cu pensii (foste) diminuate sunt ''elita rezervei Armatei''. In descrierea din antet este specificat ca este o "Pagina dedicată Elitei Rezervei Armatei Române, respectiv celor care se mai opun încă experimentului de exterminare desfaşurat de statul roman începand cu anul 2011, contra Armatei în general şi a rezerviştilor acesteia, in mod special! "R-26500" constituie doar o denumire-simbol pt. a readuce aminte tuturor ce s-a intamplat in 2011. In realitate, in cadrul celor 26500 cu pensii diminuate, cei mai multi nu au nici o reactie - incadrandu-se astfel in cadul general al pasivitatii societatii, pasivitate caracteristica din plin si militarilor. In concluzie Elita Rezervei Armatei e formata din rezervisti "verticali" care au curajul sa se opuna sistemului si o fac, R-26500 fiind doar o denumire-simbol.

   Sunteti decis, asa ca va urez bun venit in Elita! Alte chestiuni vi le pot explica in particular. Daca incercati sa ma contactati, am adresa de e-mail trecuta la profil. Multumesc!

   Ștergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Aviz securistii care au primit dispozitii de infiltrare, in scopul destabilizarii coeziunii si cooperarii intre militari!