joi, 7 noiembrie 2013

Ce spun sondajele printre militari despre Legea-Clapă nr. 241/2013 si despre Legea-Fantoma a Pensiilor Militare?

Atunci cand exista pareri contradictorii asupra unei probleme, sondajele printre subiecti pot deveni extrem de relevante pentru stabilirea adevarului. Sondajele sunt afisate in dreapta-sus si sunt inca in curs de derulare! La acest moment situatia se prezinta astfel: 

Intrebarea 1: Considerati ca prin Legea nr. 241/2013 a fost reparat vreun abuz al statului?

  • Da - 5%;
  • Nu - 95% [Aici intra insumate variantele cu raspunsuri negative "Ce reparatie este aceea cand trebuie sa imi rambursez intregirea?" si "Legea e o "ţeapa" pentru cei cu pensii diminuate!"].

Intrebarea 2: Cand considerati ca va va rambursa statul roman sumele retinute in perioada 01.01.2012-01.10.2013?

  • 7% - In urmatoarele 12 luni!
  • 84% - Niciodata! [Aici intra variantele insumate de raspunsuri negative "Niciodata, doar nu traim intr-un stat democratic" si "Niciun partid nu isi va diminua fondurile pentru a repara un abuz]".
  • 9%: Statul - nu, poate doar Justitia! [Ca urmare a acordarii permisiunii pt. raspunsuri multiple, 17% au acordat acest raspuns, insa combinat cu una din variantele negative de la pct. anterior. Procentajul final de 9% s-a realizat prin departajarea raspunsurilor pozitive si negative].

Intrebarea 3: Cand considerati ca va adopta USL legea pensiilor militare de stat?

  • 13% - In anul 2014. 
  • 1% - In anul 2015. 
  • 86% - Niciodata! [Aici intra variantele insumate de raspunsuri negative "Dupa terminarea acordului cu FMI", "Va adopta doar un proiect in anul 2016 pentru a ne determina sa o votam din nou", "La Sfantu' Asteapta!" si "Niciodata, in privinta militarilor nu e nici o diferenta intre USL si PD-L"! Raspunsurile multiple au fost departajate astfel incat sa rezulte o statistica corecta privind raspunsurile pozitive vs. raspunsurile negative, raspunsurile negative fiind in procent de 86%].

Morala? Stiti cum e! Daca unul iti spune ca nu ai dreptate - sa nu il crezi, daca iti spun 2 ca nu ai dreptate - sa ai dubii in privinta ta, dar cand iti spun 84%, 86% sau 95% ca Legea nr. 241 nu e reparatorie - ci teapa, ca statul nu va rambursa nimanui nici o diferenta si ca USL nu va adopta vreo lege a pensiilor militare, precis e asa! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Aviz securistii care au primit dispozitii de infiltrare, in scopul destabilizarii coeziunii si cooperarii intre militari!