vineri, 11 octombrie 2013

ministerul apararii ... generale

Aceasta "capodopera" ce soseste de la DMRU si se constituie raspuns la o petitie de-a mea, nascoceste un nou minister: ministerul apararii generale !!!Daca la un raspuns de 4 randuri isi face loc acesta catastrofala greseala, ce pretentii sa mai avem la  studii de management ...

Un comentariu:

  1. E clar ca in realitate v-a raspuns vreo fatuca, loctiitorul DMRU doar a semnat "ca primarul"! Dar parca mai conteaza pentru fatuci faptul ca nu stiu nici macar denumirea ministerului care le plateste! Cam asa este si in cazul raspunsurilor primite de la C.S.P. sau de la D.F.C. sau de la Comisia de Contestatii!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Rugam a nu lua in seama comentariile unor useri precum Cezar sau Adrian (Bontas), intrucat au probleme grave la mansarda!