vineri, 11 octombrie 2013

Mesaj special pentru Grupul de la Arges: "Floarea Reginei invinge pana la capat"!

Mesajul este adresat Grupului Curtea de Arges-Campulung Muscel! Pe scurt: felicitari celor care dupa ani de zile si-au recastigat in urma actiunilor in instante nu doar dreptul la pensie militara (incepand cu luna martie 2013), ci si toate sumele restante care ne sunt rambursate incepand cu aceasta lunaReferitor la ultima parte a precizarii, informatia este recenta, reala si verificata. Unii au deja sumele recuperate de la stat in conturi, ceilalti urmeaza sa le primeasca in perioada urmatoare. Alte detalii, la liderii de grup! Pe de alta parte, sunt semne si sanse ca de la Arges - de aceasta data in forma extinsa, va pleca si "inmormantarea" actului legislativ odios O.U.G. nr.1/2011 care va trage dupa sine "la pachet" in mod automat si Legea nr. 119/2010, fapt ce poate deschide calea recastigarii in volum complet a dreptului pierdut la pensie militara, nu doar pentru noi, ci pentru toti cei care isi doresc (inca) acest lucru. Detalii - tot prin liderii de grup! Nu trebuie sa ne oprim nici aici, mai avem de parcurs anumiti pasi. Poate pentru unii nu mai conteaza acesti ultimi pasi, insa cunoscatorii stiu prea bine ca detaliile pot face diferente! Un pas preliminar important este acela al recunoasterii de catre M.Ap.N. a deciziilor definitive ale instantelor, in caz contrar ministerul poate sa jongleze cu drepturile noastre cum doreste. Pasul final, dar extrem de important este actualizarea pensiilor in plata in raport cu soldele militarilor activi! Sa avem credinta in noi! Credinta inseamna si faptul ca nu trebuie sa uitam ca militarii din Elita Armatei nu abandoneaza niciodata un camarad, deci avem misiunea sa fim alaturi in continuare de toti cei cu pensiile diminuate si care nu au avut sansa noastra. 

In concluzie, desi nu este inca Ziua Vanatorilor de Munte, avangarda are motive sa serbeze in mod anticipat evenimentul! 


Felicitari Vanatorilor de Munte!

3 comentarii:

 1. Mai termina cu dezinformarile abjecte ! Nu observi ca nu te baga ..nimeni in seama ! Marele ofiter NATO (nivel grupa ) Elita ..ptiu..!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Confirm eu ca este perfect reala informatia privind rambursarea sumelor de bani celor din Grupul de la Arges, ca urmare a actiunilor in instanta. Sunt autentic si ma cunosc foarte multi oameni din zona, asa ca nu imi permit sa fac afirmatii fara acoperire. De ieri a inceput rambursarea acelor sume. Unii le au deja in cont, altii urmeaza sa le primeasca in perioada urmatoare.

   Dumneata ar trebui sa nu mai pierzi vremea pe aici! Daca totusi insisti, cel putin recomanda-te. In caz contrar, du-te in cloaca din care ai aparut!

   Ștergere
  2. Olescu-ule nu te lua dupa acest"Cezar"fals,auzi Cezar,macar stie cine afost Cezar-ul?
   Sa vina sa ma intrebe pe mine,autentic ii voi raspunde lui si "altora de stransura",cu DRIP-ul, ca eu stiu cine sunt!ar ei vor sti cine au fost si cine sunt !
   Indoieli mari înseamnă înţelepciune adâncă. Îndoieli mici înseamnă înţelepciune puţină.

   Ștergere

Acest blog nu este destinat pentru rating, ci sustinerii drepturilor militarilor de cariera, activi si in rezerva. Fiind vorba de o categorie profesionala ignorata si persecutata atat legislativ, cat si politic - in mod continuu incepand cu anul 2011, comentariile indecente nu isi au rostul! Aviz securistii care au primit dispozitii de infiltrare, in scopul destabilizarii coeziunii si cooperarii intre militari!